Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

16.03.20|08:50

Χρήστος Βαγενάς Χρήστος Βαγενάς

Κέρδισε τη φανέλα της ΑΕΚ BC υπογεγραμμένη απ' όλους τους παίκτες!

κέρδισε-τη-φανέλα-της-αεκ-bc-υπογεγραμμέ-172250

Οι διαγωνισμοί στα Social Media της Kingbet συνεχίζονται δυναμικά και οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα μεγάλο δώρο! Συγκεκριμένα, μία φανέλα του Κιθ Λάνγκφορντ, η οποία είναι υπογεγραμμένη απ’ όλους τους παίκτες της Ενωσης! 

Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, μιλάμε για έναν διαγωνισμό λίγο διαφορετικό από τους προηγούμενους, με ένα σπουδαίο «έπαθλο». Το πως θα πάρετε μέρος στον διαγωνισμό, είναι εύκολο, καθώς θα κάνετε τα βήματα που θα έπρεπε να ακολουθήσετε, αν κληρώναμε εισιτήρια. 

 

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά… 

1. Ακολούθησε τον λογαριασμό της @kingbet στο Instagram

2. Κάνε Like στη φωτογραφία του διαγωνισμού

3. Κάνε Tag δύο φίλους σου, στα σχόλια της φωτογραφίας

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Τρίτη 31 Μαρτίου, στις 13:00 το μεσημέρι, όποτε έχετε πολλές μέρες μπροστά σας για να λάβετε συμμετοχή. 

Μπορείτε να συμμετάσχετε περισσότερες φορές στον διαγωνισμό και έτσι να αυξήσετε τις πιθανότητες νίκης, αρκεί όμως να κάνετε tag διαφορετικούς φίλους σας! 

*Σημειώνεται πως το μεγάλο δώρο παρέχεται στον διοργανωτή Kingbet.net από την Betshop, Μεγάλο Χορηγό της ΑΕΚ BC!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Οι διαγωνισμοί στα Social Media της Kingbet συνεχίζονται δυναμικά και οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα μεγάλο δώρο! Συγκεκριμένα, μία φανέλα του Κιθ Λάνγκφορντ, η οποία είναι υπογεγραμμένη απ’ όλους τους παίκτες της Ενωσης! ——————————————————————————- Tα βήματα για να μπεις στον διαγωνισμό είναι τρία και πολύ απλά! 1. Ακολούθησε τον λογαριασμό της @kingbet στο Instagram 2. Κάνε Like στη φωτογραφία του διαγωνισμού 3. Κάνε Tag δύο φίλους σου, στα σχόλια της φωτογραφίας ——————————————————————————- *Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Τρίτη 31 Μαρτίου, στις 13:00 το μεσημέρι, όποτε έχετε πολλές μέρες μπροστά σας για να λάβετε μέρος. ——————————————————————————- *Μπορείτε να συμμετάσχετε περισσότερες φορές στον διαγωνισμό κι έτσι να αυξήσετε τις πιθανότητες νίκης, αρκεί όμως να κάνετε tag διαφορετικούς φίλους σας! ——————————————————————————- *Σημειώνεται πως το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού παρέχεται στον διοργανωτή Kingbet.net από την Betshop, Μεγάλο Χορηγό της ΑΕΚ BC! #kingbet #kingbetdiagonismos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kingbet (@kingbetgr) στις 6 Μάρ, 2020 στις 2:43 πμ PST

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip