Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

29.02.20|09:15

Δημήτρης Φραγγάκης Δημήτρης Φραγγάκης

Γιουβέντους – Ιντερ: Ανω του 2.00 ο άσος, εννέα χρόνια μετά!

γιουβέντους-ιντερ-ανω-του-2-00-ο-άσος-εν-172910

Το μεγαλύτερο ντέρμπι στην Ιταλία είναι το Γιουβέντους – Ιντερ, έτσι άλλωστε το ονομάζουν και στη γειτονική χώρα, το «Derby D’ Italia». Φαίνεται πως η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο χειρότερο χρονικά σημείο τη φετινή σεζόν, υπό την απειλή του κορονοϊού που έχει θέσει σε κίνδυνο (και) την Ιταλία.

Επειτα από αρκετές συζητήσεις, η 26η αγωνιστική θα διεξαχθεί κανονικά και πιθανότατα θα υπάρξει κόσμος και στο γήπεδο Η Ιντερ βρίσκεται στο -6 από την κορυφή (και με παιχνίδι λιγότερο από Γιουβέντους και Λάτσιο) και αν δεν κερδίσει θα μείνει ουσιαστικά εκτός τροχιάς τίτλου.

Ας δούμε όμως τις αποδόσεις, πως «βλέπουν» οι στοιχηματικές τη συγκεκριμένη αναμέτρηση:

 

 

Οι αποδόσεις στο Γιουβέντους – Ιντερ

Τα τελευταία χρόνια είχαμε συνηθίσει τη Γιουβέντους να διατηρεί το «μονοπώλιο» στο Καμπιονάτο, με 8 συνεχόμενους τίτλους και τους υπόλοιπους αντιπάλους να απέχουν… μίλια (βαθμούς δηλαδή) μακριά. Ηταν φυσιολογικό στην έδρα της να ήταν ακλόνητο φαβορί κόντρα σε οποιαδήποτε αντίπαλο.

Φέτος όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Πρώτη φορά μετά από εννέα χρόνια, ο άσος της Γιουβέντους απέναντι στην Ιντερ είναι μεν φαβορί, όμως άνω του διπλασιασμού. Τελευταία φορά ήταν τη σεζόν 2010-11 (την επόμενη σεζόν μετά το τρεμπλ της Ιντερ), μάλιστα ως αουτσάιντερ ο άσος (2.86 μ.ο, με το διπλό στο 2.55).

Μέσα σε αυτήν την 9ετία, μόλις μία φορά κατάφερε να «αποδράσει» από το Τορίνο η Ιντερ (1-3 τον Νοέμβρη του 2012) μετρώντας πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες.

Θα καταφέρει ο Αντόνιο Κόντε να «πληγώσει» την πρώην ομάδα του; Σε αποδόσεις άνω των τριών μονάδων κυμαίνονται τόσο το διπλό, όσο και η ισοπαλία.

Τα γκολ στο Γιουβέντους – Ιντερ

Δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε πολλά γκολ τα τελευταία χρόνια στα μεταξύ τους ντέρμπι, με γηπεδούχο τη Γιουβέντους. Συγκεκριμένα έχουν εμφανιστεί πέντε συνεχόμενα Under, ενώ στα τρία πιο πρόσφατα έχουν μπει μόλις 0 έως 1 γκολ.

Οριακό φαβορί το Under έναντι του Over και στην αναμέτρηση της Κυριακής, με την απουσία του κόσμου να παίζει επίσης σημαντικό ρόλο.

Λίγο μεγαλύτερο αουτσάιντερ είναι το N/G, το οποίο έχει εμφανιστεί στα 4 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Το πιθανό σκορ που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να επιβεβαιωθεί (βάσει αποδόσεων) είναι το 1-1, που αγγίζει τον εξαπλασιασμό.

 

 

Τα ειδικά στοιχήματα στο ντέρμπι

Στη Novibet μπορείτε να κάνετε… παιχνίδι, τόσο στις κάρτες όσο και στα κόρνερ. Θα βρείτε αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε αυτές τις δύο κατηγορίες, όπως Under/Over ομάδας, νικητής κόρνερ / κάρτες, διπλή ευκαιρία, χάντικαπ ακόμη και combo επιλογές.

Φυσικά, τα στοιχήματα δεν σταματούν εκεί. Υπάρχουν διάφορες επιλογές ειδικών στοιχημάτων από «Τρόπος επίτευξης 1ου γκολ» μέχρι «Πόσα πέναλτι θα σημειωθούν».

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip