Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

19.12.19|08:30

Μάκης Μηνδρινός Μάκης Μηνδρινός

GNTM 2: Τα φαβορί για τη νικήτρια του Next Top Model

gntm-2-τα-φαβορί-για-τη-νικήτρια-του-next-top-model-159301

Οσο περνούν οι εβδομάδες η αγωνία κορυφώνεται στο GNTM 2019, με τις φήμες να είναι πολλές και τις στοιχηματικές να προσαρμόζουν διαρκώς την αγορά για νικήτρια του φετινού διαγωνισμού. Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και πλέον και Πέμπτη, υπάρχει και μία αποχώρηση, με την τελευταία που αποχαιρέτησε το Next Top Model να είναι η Χαρά Παππά!

Πέντε κοπέλες έμειναν λοιπόν και το γνωστό ριάλιτι μοντέλων έχει μπει στην τελευταία ευθεία για φέτος! Κέισι, Αννα Μαρία, Μαρία και Κάτια είναι οι 4 που έχουν απομείνει και με βάση το τρέιλερ της επόμενης Δευτέρας, θα ταξιδέψουν στο Μιλάνο για την επόμενη αποχώρηση! 

Τι άλλαξε στο φετινό next top model σε σχέση με τα προηγούμενα; Τα κορίτσια που διαγωνίζονται είναι πιο επαγγελματίες και πιο… διαβασμένες, δείχνουν μάλιστα μεγαλύτερη αντοχή στις δοκιμασίες στις οποίες υποβάλλονται.

Ηδη, εδώ και πολλές εβδομάδες οι gntm παίκτριες βρίσκονται στο σπίτι, από όπου δεν λείπουν οι συγκρούσεις και οι συμμαχίες, κάτι που είχε συμβεί και πέρσι βέβαια.

Ποια θα είναι η Greece next top model για το 2019; Ποια κορίτσια θα φτάσουν μακριά και θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στις τελικές επιλογές; Ας δούμε κάποια ονόματα, αυτά που έχουν τραβήξει τα ανδρικά και γυναικεία βλέμματα. Ποια θα είναι η επόμενη gntm αποχώρηση;

 

 

Τα φαβορί του GNTM

Μέχρι τώρα έχουν ξεχωρίσει ορισμένα πρόσωπα, που έχουν πάρει καλές κριτικές και θετικά σχόλια από τους κριτές Βίκυ Καγιά, Αγγελο Μπράτη, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δημήτρη Σκουλό.

Πρώτο φαβορί φέρεται να είναι η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία μπορεί να μην τα πηγαίνει καλά με τα υπόλοιπα κορίτσια, αλλά σε αρκετές δοκιμασίες ξεχωρίζει και παίρνει την καλύτερη φωτογραφία. 

Ακολουθούν η Κέισι Μίζιου και η Αννα Μαρία Ηλιάδου.

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip