Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

03.03.20|07:30

Μάκης Μηνδρινός Μάκης Μηνδρινός

Κέρδισε 604 χιλ. ευρώ παίζοντας τα ανάποδα από τον άντρα της!

κέρδισε-604-χιλ-ευρώ-παίζοντας-τα-ανάποδ-172839

Μία Γαλλίδα έγινε πλούσια βρίσκοντας το αποτέλεσμα σε 14 παιχνίδια ποδοσφαίρου. Ενδιαφέρον έχει το πώς τα διάλεξε: πόνταρε τα ανάποδα σημεία από αυτά που έπαιξαν ο πατέρας και ο σύζυγός της! Πλέον, ο τραπεζικός λογαριασμός της αυξήθηκε κατά 604 χιλιάδες ευρώ!

Εχει βρει το… κόλπο για να βγάζει λεφτά η Γαλλίδα που ζει στη Βόρεια Γαλλία και συγκεκριμένα στην περιοχή Seine-et-Marne. Πήρε… χαμπάρι πόσο «κουβάς» είναι ο σύζυγος και ο πατέρας της και αποφάσισε να παίζει τα αντίθετα από αυτά που ποντάρουν εκείνοι!

 

 

Δεν ήταν η πρώτη φορά

Πρώτη φορά που δικαιώθηκε ήταν μερικά χρόνια πριν, όταν κέρδισε περίπου 35.000 ευρώ χρησιμοποιώντας αυτή την τακτική. Αυτή τη φορά όμως έπιασε πραγματικά την καλή και η νίκη που πέτυχε της απέφερε κάτι παραπάνω από 604,000 ευρώ. Συγκεκριμένα, παίζοντας στο γαλλικό Parions Sport Loto Foot που είναι κάτι σαν το αντίστοιχο δικό μας ΠΡΟ-ΠΟ, συμπλήρωσε το δελτίο της με τα ανάποδα σημεία από εκείνα που είχαν βάλει στο δικό τους δελτίο ο σύζυγος και ο πατέρας της!

Βρήκε συνολικά 14 σημεία από την πρώτη κατηγορία της Γαλλίας, την Πρέμιερ Λιγκ και την Σέριε Α της Ιταλίας. Το μεγάλο τζακ ποτ το κέρδισε στις 13 Ιανουαρίου, η είδηση όμως έγινε γνωστή σχεδόν ένα μήνα αργότερα. 

«Ο πατέρας μου και ο σύζυγός μου είναι μεγάλοι ποδοσφαιρόφιλοι, παρακολουθούν συνέχεια μπάλα. Εγώ δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα, όμως αποφάσισα να ακολουθήσω την τακτική αυτή για να έχω κι εγώ κάτι να παρακολουθώ όσο οι άντρες βλέπουν ποδόσφαιρο. Είδα ότι κέρδισα στον online λογαριασμό μου και η αλήθεια είναι ότι στην αρχή δεν το πίστευα. Μου πήρε λίγες ώρες για να το συνειδητοποιήσω», δήλωσε η ίδια.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip