NoviBet

Εδώ παίζεις πάντα στην έδρα σου!
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:

Η τελευταία σεζόν του Game of Thrones βρίσκεται προ των πυλών και τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν πάρει... φωτιά!

«Winter is here». Οχι, δεν έχουμε τρελαθεί, αλλά με την 8η σεζόν του Game of Thrones να βρίσκεται λίγα 24ωρα μακριά (την Κυριακή η πρεμιέρα) όλα κινούνται γύρω από το συγκεκριμένο τηλεοπτικό φαινόμενο, το οποίο είναι ένα από τα δημοφιλή στην ιστορία της τηλεόρασης. Οπου υπάρχει ενδιαφέρον, υπάρχει και στοίχημα, με τους bookmakers να έχουν πιάσει δουλειά και να προσφέρουν αποδόσεις ακόμη και για τα πιο απίθανα σενάρια! Τα προγνωστικά στοιχήματος Game of Thrones έχουν πάρει φωτιά και το Kingbet.net σας βάζει στο κλίμα.

Λίγες μέρες πριν από την έναρξη του τελευταίου κύκλου, δύο είναι τα μεγαλύτερα μυστήρια που υπάρχουν και κάνουν τους τηλεθεατές να περιμένουν με μεγάλη αγωνία την απάντηση: Ποιος θα καθίσει τελικά στον σιδερένιο θρόνο στο τέλος της σεζόν και ποιος θα σκοτώσει τους δύο πιο αγαπητούς μισητούς χαρακτήρες της σειράς, τη Σέρσεϊ Λάνιστερ και τον Night King; Kανείς δεν γνωρίζει την απάντηση, με τα σενάρια ωστόσο να είναι πολλά και οι αποδόσεις για καθένα από αυτά, να παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Πάμε να δούμε κάποια από αυτά.

 

Ποιος θα καθίσει στον σιδερένιο θρόνο στο τέλος της 8ης σεζόν του Game of Thrones;

Πρώτο και μεγάλο φαβορί για να κάθεται στον σιδερένιο θρόνο στο τέλος της 8ης σεζόν, είναι ο Μπραν Σταρκ σε απόδοση 1.80! Ο μικρότερος αδερφός των Σταρκ, μεταξύ άλλων περίεργων ικανοτήτων, μπορεί να δει το μέλλον και φαίνεται να είναι ο επικρατέστερος των bookmakers για να... βολευτεί στον Iron Throne και να κυβερνά το Westeros στο τέλος της σειράς.

Επόμενα φαβορί, βάσει αποδόσεων, είναι το νέο... ζευγάρι που δημιουργήθηκε στο τέλος της 7ης σεζόν και αποτελείται από τους Τζον Σνόου και Καλίσι. Ο «King In The North» προσφέρεται σε απόδοση 4.00 για να είναι αυτός που θα κάθεται στον σιδερένιο θρόνο στο τέλος της σειράς, ενώ η «μητέρα των δράκων» βρίσκεται σε τιμή 6.00.

Ακολουθεί η Σάνσα Σταρκ (8.00) και ο Τύριον Λάνιστερ (10.00), ενώ ως επιλογή προσφέρεται και ο... Hot pie σε απόδοση 500.00! Αν αναρωτιέστε τώρα ποιος είναι ο τελευταίος χαρακτήρας που αναφέραμε, θα πρέπει να ανατρέξετε λίγους κύκλους πίσω και να θυμηθείτε τον τροφαντό φίλο της Αρια Σταρκ.

Ο χαρακτήρας που θα σκοτώσει τον Night King

Game of Thrones

Πάμε στα σοβαρά θέματα τώρα. Το Game of Thrones έχει «χτίσει» το όνομά του με την ανατρεπτική τροπή στο σενάριό του, αλλά και τους απροσδόκητους θανάτους αρκετών πρωταγωνιστών, με αποκορύφωμα το επεισόδιο που έχει περάσει στην ιστορία της τηλεόρασης και στο οποίο... ξεκληρίστηκε η οικογένεια Σταρκ. Ναι, καλά καταλάβατε, στον «Red Wedding» αναφερόμαστε.

Με τη μεγαλύτερη απειλή να βρίσκεται προ των πυλών, οι bookmakers ψάχνουν τον χαρακτήρα που θα σκοτώσει τον απόλυτο εχθρό, τον Night King. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αποδόσεις του Stoiximan.gr, οι οποίες προσφέρουν ως πρώτο φαβορί (ποιον άλλον;) τον Τζον Σνόου, ο οποίος τα κάνει όλα και συμφέρει στη σειρά, σε απόδοση 2.00. Ακολουθεί η Καλίσι με τους δράκους της (5.00) και την τετράδα συμπληρώνουν τα δύο αδέρφια Σταρκ, Μπραν (5.00) και Αρια (8.00).

Η πορεία του Τζον Σνόου μέχρι στιγμής στο Game of Thrones δείχνει ότι ο χαρακτήρας του έχει φτιαχτεί γι' αυτόν τον σκοπό και οι αποδόσεις στις οποίες προσφέρεται δεν θα μπορούσαν να ήταν υψηλότερες. Ωστόσο, επειδή στη συγκεκριμένη σειρά ποτέ δεν πρέπει λες ποτέ, oι στοιχηματικές πλατφόρμες σου προσφέρουν ως επιλογή ακόμα και τη Σέρσεϊ Λάνιστερ σε απόδοση 80.00!

Ποιος θα σκοτώσει τη Σέρσεϊ Λάνιστερ;

Αφού... ξεμπερδέψαμε με τη μεγαλύτερη απειλή, τον Night King, πάμε να δούμε και τις αποδόσεις για τη μεγαλύτερη απειλή των ζωντανών, τη Σέρσεϊ Λάνιστερ. Από μία γυναίκα που έχει «χάσει» όλα της τα παιδιά, τα οποία τα έχει κάνει με τον ΑΔΕΛΦΟ της, δεν περιμένουμε λογική.

Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας είναι ένας από τους πιο αντιπαθητικούς στο Game of Thrones, ωστόσο έχει καταφέρει να επιζήσει μετά από 7 ολόκληρες σεζόν γεμάτες προδοσία και θανάτους. Οπως όλα δείχνουν, ένας ακόμη Λάνιστερ ήρθε η ώρα να μας αποχαιρετήσει και οι αποδόσεις δίνουν ως φαβορί τον αδερφό και εραστή της, Τζέιμι Λάνιστερ (1.90), ο οποίος στο τέλος της προηγούμενης σεζόν πήρε το... καπελάκι του και έφυγε μακριά της, καθώς κατάλαβε -αν και άργησε- ότι μακριά της είναι καλύτερος άνθρωπος.

Ακολουθεί η Αρια Σταρκ (2.10), η οποία όπου βρεθεί κι όπου σταθεί δηλώνει ότι θέλει να ξεκληρίσει τους Λάνιστερ και να πάρει εκδίκηση για τους αμέτρητους θανάτους που έχουν προκαλέσει στην οικογένειά της. Την τριάδα κλείνει ο Τύριον Λάνιστερ σε απόδοση 8.00.

Ποιος χαρακτήρας θα επιβιώσει μέχρι το τέλος της 8ης σεζόν;

Με τόσους θανάτους που έχουμε δει και αναμένεται να δούμε στην τελευταία σεζόν, ένα εύλογο ερώτημα που δημιουργείται, είναι «ποιος, στο καλό, θα καταφέρει να επιζήσει;». Μεγάλα φαβορί, μεταξύ άλλων για να τα καταφέρουν, είναι οι Μπραν Σταρκ (1.30), Τζον Σνόου (1.50), Αρια Σταρκ (1.55) και Σάνσα Σταρκ (1.70), ενώ σε μεγαλύτερη απόδοση βρίσκουμε την Ντενέρις (3.30) αλλά και τους δράκους της, Ράγκαλ (2.50) και Ντρόγκον (2.75)!

Αποδόσεις βασισμένες σε σενάρια τηλεθεατών

Game of Thrones

Αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος. Οπως αναφέρθηκε και παραπάνω, οι στοιχηματικές πλατφόρμες κάνουν... πάρτι με τις επιλογές στο Game of Thrones και προσφέρουν μέχρι και τα πιο απίθανα σενάρια. Πάμε να δούμε κάποια από αυτά, με αποδόσεις!

Στα forum των φανατικών τηλεθεατών της σειράς, κυκλοφορούν πολλά και διάφορα σενάρια. Ενα από αυτά αναφέρει ότι ο Μπραν Σταρκ θα γίνει ο Night King. Πώς, τι και γιατί, μη ρωτάτε εμάς. Το μόνο που μπορούμε να σας πούμε είναι ότι το συγκεκριμένο γεγονός βάσει αποδόσεων δεν είναι αρκετά πιθανό, καθώς προσφέρεται σε 8.50!

Λίγο ψηλότερα βρίσκουμε το γεγονός να γίνει White Walker ο Τζον Σνόου! Το συγκεκριμένο σενάριο αναμένεται να κάνει πολλούς τηλεθεατές να... σπάσουν τις τηλεοράσεις τους, εκτός από αυτούς που θα ποντάρουν σε αυτό, καθώς αν τελικά επιβεβαιωθεί, θα πάρουν πίσω 9 φορές το ποντάρισμά τους!

Το να σκοτώσει ο Τζον Σνόου τον Μπραν Σταρκ είναι ένα σενάριο που ούτε ως σκέψη δεν θέλουμε να μας περνά από το μυαλό, ωστόσο το βρίσκουμε σε ελκυστικές αποδόσεις και συγκεκριμένα στην τιμή 7.00!

Η επική σειρά του HBO κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου και αναμένεται να μονοπωλήσει και πάλι το ενδιαφέρον. Πλέον, οι στοιχηματικές πλατφόρμες σάς προσφέρουν τη δυνατότητα να συνδυάσετε την απόλαυση της παρακολούθησης της αγαπημένης σας σειράς με το στοίχημα. Winter is here...

Χρήστος Βαγενάς

 

Σχετικά άρθρα

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 29ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ

Στις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής διεξάγονται όλες οι αναμετρήσεις για την προτελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Αποτελέσματα Γιουρόπα Λιγκ

Ενημερωθείτε μέσω του Kingbet για τα αποτελέσματα του Γιουρόπα Λιγκ, τη διοργάνωση που αντικατέστησε το πρώην Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Το πρόγραμμα και οι αποδόσεις για τίτλο σε Πρέμιερ Λιγκ, Γερμανία, Ολλανδία, Πορτογαλία

Πλησιάζοντας προς το φινάλε της σεζόν, σε τέσσερα από τα λεγόμενα μεγάλα πρωταθλήματα η μάχη για τον τίτλο έχει φουντώσει.

Τρελή ιστορία: Επαιξε πρώτη φορά στοίχημα και κέρδισε 1,19 εκατ. δολάρια! (pic)

O Αμερικανός Τζέιμς Αντούτσι τίναξε την… μπάνκα στις 14 Απριλίου! Ο 39χρονος κέρδισε 1,19 εκατ.

Ναός παράνομου τζόγου σε κατάστημα στην Αθήνα, 73 συλλήψεις!

Τεράστια επιχείρηση με παράνομα τυχερά παιχνίδια κατάφερε να εξαρθρώσει η Ελληνική Αστυνομία, σημειώνοντας  μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στη μάχη της ενάντια στη μάστιγα του παράνομου τζόγου.<

Σε απολογία ο Σκόουλς για τα 140 στοιχήματα σε 4 χρόνια!

Η Αγγλική Ομοσπονδία κάλεσε σε απολογία τον πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Σκόουλς, με την κατηγορία της παράνομης στοιχηματικής δραστηριότητας που είχε τα τελευταία 4 χρόνια.

Πρέμιερ Λιγκ: Ενας μήνας χωρίς ισοπαλία!

Ενας μήνας συμπληρώνεται σήμερα από την τελευταία φορά που εμφανίστηκε ισοπαλία στα ματς της Πρέμιερ Λιγκ!

Σούπερ Λιγκ: Οι αποδόσεις της προτελευταίας αγωνιστικής

Φτάσαμε αισίως στην 29η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και ακόμα υπάρχουν ανοιχτά μέτωπα.

Τα πλέι οφ της Euroleague μέσα από το στοίχημα

Στο κρισιμότερο σταυροδρόμι της έφτασε η Ευρωλίγκα, αφού την Τρίτη (16/04) ξεκινούν τα πλέι οφ της.

Κόπα Αμέρικα: Η ΕΡΤ τις μεταδόσεις, οι όμιλοι και οι αποδόσεις

Στις 14 Ιουνίου ξεκινάει το φετινό Copa America και ολοκληρώνεται στις 7 Ιουλίου. Η ΕΡΤ εξασφάλισε την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων, οι οποίοι θα διεξαχθούν στη Βραζιλία.

Bwin - Live the Action!
Bwin

Live the Action!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
NoviBet - Εδώ παίζεις πάντα στην έδρα σου!
NoviBet

Εδώ παίζεις πάντα στην έδρα σου!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Stoiximan - Κορυφαίο Live Στοίχημα!
Stoiximan

Κορυφαίο Live Στοίχημα!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Pamestoixima.gr - Το νέο Pamestoixima.gr είναι εδώ!
Pamestoixima.gr

Το νέο Pamestoixima.gr είναι εδώ!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Winmasters - Το PulseBet είναι εδώ!
Winmasters

Το PulseBet είναι εδώ!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Interwetten - Betting is our sport!
Interwetten

Betting is our sport!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
SportingBet - Το παιχνίδι… ζωντανεύει!
SportingBet

Το παιχνίδι… ζωντανεύει!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Betshop - Η Λίγκα του Πρωταθλητή!
Betshop

Η Λίγκα του Πρωταθλητή!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Netbet - Τα Παιχνίδια πιο Συναρπαστικά!
Netbet

Τα Παιχνίδια πιο Συναρπαστικά!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
VistaBet - Εδώ κάνεις παιχνίδι!
VistaBet

Εδώ κάνεις παιχνίδι!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Goalbet - Παίρνουμε το παιχνίδι στα σοβαρά!
Goalbet

Παίρνουμε το παιχνίδι στα σοβαρά!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Championsbet - Πρωταθλητές στις αποδόσεις!
Championsbet

Πρωταθλητές στις αποδόσεις!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Bet365 - Κορυφαίο live betting!
Bet365

Κορυφαίο live betting!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ