Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

06.11.20|09:27

Δημήτρης Φραγγάκης Δημήτρης Φραγγάκης

Προεδρικές Εκλογές ΗΠΑ: Φραγή στοιχημάτων, αγκαλιά με τη νίκη ο Μπάιντεν

προεδρικές-εκλογές-ηπα-φραγή-στοιχημ-163367

Η λέξη «θρίλερ» έχει χρησιμοποιηθεί τόσο στις ανά τα χρόνια εκλογές, που είναι δύσκολο να χαρακτηρίσουμε ως ένα απλό θρίλερ την καταμέτρηση των ψήφων στις ΗΠΑ. Τα αποτελέσματα αλλάζουν διαρκώς και ο Ντόναλντ Τραμπ που το βράδυ της Τρίτης έβγαλε νικητήριο λόγο τώρα είναι με την πλάτη στα σκοινιά. Εχασε δικές του Πολιτείες και πλέον η διαφορά στην κρίσιμη Πενσιλβάνια έχει σχεδόν εκμηδενιστεί. Και όλα αυτά ενώ οι στοιχηματικές άλλαξαν φαβορί τρεις φορές μέσα σε έντεκα ώρες.

 

 

Πλέον ο Τζο Μπάιντεν είναι αγκαλιά με τη νίκη και τη θέση του 46ου Προέδρου των ΗΠΑ. Η ανατροπή στο Γουισκόνσιν και το Μίσιγκαν έφεραν τα πάνω κάτω και υπό άλλες συνθήκες η νίκη του θα είχε κιόλας σφραγιστεί, όμως ο Τραμπ έκανε πράξη την απειλή του. Καταθέτει σωρηδόν μηνύσεις και αγωγές, θέλοντας να σταματήσει η καταμέτρηση, ενώ οπαδοί του απειλούν να εισβάλουν στο κέντρο καταμέτρησης ψήφων της Αριζόνα, αφού ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων επιμένει πως τα αποτελέσματα νοθεύτηκαν. Πάντως μια στοιχηματική από την Αυστραλία πλήρωσε ήδη όσους πόνταραν στον Μπάιντεν.

Εκλογές Αμερική στοίχημα

Η μάχη Τραμπ-Μπάιντεν ήταν σκληρή, κάτι που φαίνεται και από τις στοιχηματικές τους αποδόσεις. Οταν ανακοινώθηκαν τα ονόματα των δύο υποψηφίων, ο εν ενεργεία Πρόεδρος Τραμπ ήταν το φαβορί, πληρώνοντας 1.75, αντί 3.20 του αντιπάλου του. Στην πορεία, με τις δημοσκοπήσεις να δίνουν σαφές προβάδισμα στους Δημοκρατικούς, οι αποδόσεις γύρισαν τούμπα. Ο Μπάιντεν βρέθηκε να πληρώνει 1.55 τη στιγμή που έκλειναν οι κάλπες.

Ομως τα πρώτα αποτελέσματα έδωσαν «ζωή» την υποψηφιότητα Τραμπ. Για μια στιγμή έμοιαζε να κλέβει το αποτέλεσμα. Τότε οι στοιχηματικές γύρισαν πάλι το σετ. Ο Τραμπ έπεσε στο 1.22 και ο Μπάιντεν εκτοξεύτηκε στο 3.75. Οσοι έπαιξαν τον Δημοκρατικό υποψήφιο σε αυτήν την τιμή, σύντομα αναμένεται να πληρωθούν. Οταν άρχισαν να ενσωματώνονται περισσότερα εκλογικά κέντρα από τις μεγάλες πόλεις, το Γουισκόνσιν και το Μίσιγκαν βάφτηκαν μπλε στον εκλογικό χάρτη και πριν το στοίχημα φραγεί, ο Μπάιντεν βρισκόταν στο 1.18.

Τα αποτελέσματα

Πότε θα ξέρουμε τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών; Κανείς δεν ξέρει. Θα αφήσουν οι Ρεπομπλικάνοι τη διαδικασία να ολοκληρωθεί; Πολλοί αναλυτές πιστεύουν ότι υπάρχει πιθανότητα να καθυστερήσει η Προεδρία του Μπάιντεν (εφόσον κερδίσει) ένα με δύο μήνες μέχρι να έρθει απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου.

Το ειδικό στοίχημα του… διαζυγίου

Μία άκρως ενδιαφέρουσα αγορά συναντάμε στις στοιχηματικές και μάλιστα μετά από αίτηση παίκτη. Θα καταθέσει η Μελάνια Τραμπ αίτηση διαζυγίου ως το τέλος του έτους; Αν ναι, τότε όσοι το έπαιξαν θα πληρωθούν τα λεφτά τους από έξι έως και δεκαπέντε φορές, αφού η απόδοση άλλαζε ανάλογα με το πόσο κοντά στην επανεκλογή ήταν ο σύζυγός της.

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip