Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

20.02.21|10:48

Μάκης Μηνδρινός Μάκης Μηνδρινός

Ευρωλίγκα: Την έπεσαν στον ΚέιΣι Ρίβερς για το στοίχημα επειδή αστόχησε επίτηδες στη βολή (Video)

ευρωλίγκα-την-έπεσαν-στον-κέισι-ρίβερ-172148

Η Ζενίτ πήρε σπουδαίο διπλό στη Σερβία την Παρασκευή το βράδυ (75-76) για την Ευρωλίγκα, κάνοντας ένα ακόμα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια που κάνει για είσοδο στα πλέι οφ.

 

 

Το ματς ήταν θρίλερ και κρίθηκε στο φινάλε, με τον ΚέιΣι Ρίβερς να έχει βολές στο 75-76 και την ευκαιρία να δώσει προβάδισμα τριών πόντων στην ομάδα του, με 2,6 δευτερόλεπτα να απομένουν.

Ο Αμερικανός πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού, όμως, αστόχησε στην πρώτη βολή και έχασε επίτηδες και τη δεύτερη για να μην διακοπεί το ματς και πάρει τάιμ άουτ ο Ερυθρός Αστέρας. Σε μια τέτοια περίπτωση οι Σέρβοι θα είχαν επαναφορά της μπάλας στην πλευρά που κάνουν επίθεση, οπότε θα μπορούσαν να κάνουν μία νορμάλ προσπάθεια για να ισοφαρίσουν ή να κερδίσουν στα 2,6 που απέμεναν.

Ο Ρίβερς αστόχησε, ο χρόνος κύλησε και ο Ερυθρός Αστέρας δεν μπόρεσε να εκδηλώσει επίθεση, με τη Ζενίτ να παίρνει το σπουδαίο διπλό.

Του την έπεσαν για το στοίχημα!

Τα… ωραία, όμως, εκτυλίχθηκαν μετά το τέλος του ματς. Αρκετοί την «έπεσαν» στον Ρίβερς στα social media λέγοντάς του ότι εξαιτίας των βολών που έχασε πήγαν… κουβά. Του ζητάνε μάλιστα και τα λεφτά τους πίσω!

Ο Ρίβερς αντέδρασε, απαντώντας με δικά του τουίτ. Οχι και τόσο ήρεμα! Δες αναλυτικά τι έγινε:

 

Ερυθρός Αστέρας – Ζενίτ 75-76

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip