Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

20.04.21|09:49

Δημήτρης Λιαργκόβας Δημήτρης Λιαργκόβας

European Super League: Οι πρώτες αποδόσεις των στοιχηματικών, τι γίνεται με τον Ολυμπιακό

european-super-league-οι-πρώτες-αποδόσεις-των-στοιχημα-165368

Και ξαφνικά η European Super League μπήκε στην ζωή μας για να την κάνει άνω κάτω, γεμίζοντας ερωτηματικά το αύριο του ποδοσφαίρου. Δώδεκα εκ των κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης αλλά και του πλανήτη, αποφάσισαν να ταράξουν τα νερά, όχι πετώντας ένα βότσαλο στη λίμνη, αλλά κοτρόνα ολόκληρη, ικανή να σηκώσει τσουνάμι, που είναι άγνωστο ποιον θα παρασύρει στο πέρασμά του.

Το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι πιο κοντά από ποτέ σε ένα τεράστιο σχίσμα, που θα έχει προεκτάσεις σε ποικίλα επίπεδα. Ενδεικτικό της σοβαρότητας της κατάστασης η «ευαισθητοποίηση» και τα αντανακλαστικά που επέδειξαν πρωθυπουργοί και πρόεδροι, οι οποίοι τάχθηκαν ανοιχτά εναντίον της νέας διοργάνωσης που κυοφορείται και όπως ανακοινώθηκε θα λάβει σάρκα και οστά από την επόμενη σεζόν.

Θα λάβει όμως; Ισως το κυρίαρχο ερώτημα σε κάθε συζήτηση σήμερα. Αν λάβουμε υπόψιν τις αποδόσεις των στοιχηματικών, μάλλον όχι και αυτό διότι σύμφωνα με τις τιμές, στο ερώτημα αν η European Super League θα ξεκινήσει μέχρι την 01/09/2021, το Ναι τιμάται 2.10, με το Οχι φαβορί στο 1.70.

Υπάρχει όμως και ελληνικό ενδιαφέρον, με τον Ολυμπιακό να μπαίνει στο παιχνίδι και μάλιστα με μία εντυπωσιακή απόδοση! 34.00 φορές το ποντάρισμα πληρώνει να λάβουν μέρος οι πρωταθλητές Ελλάδος στην 1η European Super League.

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip