Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

22.10.20|09:23

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Europa League 2020-21: Αουτσάιντερ για την πρόκριση ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

europa-league-2020-21-αουτσάιντερ-για-την-πρόκριση-παο-164117

Δεν ήταν ό,τι ευνοϊκότερο για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ η κλήρωση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει έναν δύσκολο όμιλο (τουλάχιστον σίγουρο πιο δύσκολο από άλλους που σχηματίστηκαν), με αντιπάλους την Αϊντχόφεν, που προέρχεται από απογοητευτική σεζόν αλλά έχει ποιότητα, την άπειρη αλλά δυνατή Γρανάδα και την Ομόνοια, μια ομάδα που το βάζει κάτω δύσκολα, όμως είναι ποιοτικά κατώτερη του ΠΑΟΚ. Ο έτερος «δικέφαλος» έχει εξίσου δύσκολο έργο. Η Μπράγκα έχει ποιοτικότατο ρόστερ (έχασε τον Τρινκάο, αλλά έχει κρατήσει τον περσινό κορμό), η Λέστερ είναι… φονιάς κανονικός, ενώ η Ζόρια είναι θεωρητικά η πιο αδύναμη ομάδα του γκρουπ και το μόνο που έχει να φοβάται η ΑΕΚ είναι τα… κακά λογοπαίγνια με το όνομά της. Οι στοιχηματικές συμφωνούν ότι οι δύο εκπρόσωποι της Ελλάδας στη διοργάνωση είναι αουτσάιντερ, αν και οριακά, για την πρόκριση.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Οι αποδόσεις του ΠΑΟΚ

Η Αϊντχόφεν δεν περνά την καλύτερη περίοδο της ιστορίας της. Ακόμα και έτσι όμως είναι το φαβορί για να κατακτήσει την πρωτιά στον 5ο όμιλο, με τις στοιχηματικές να τοποθετούν την πιθανότητα να πάρει την πρωτιά στο 2.25. Στην ίδια ακριβώς απόδοση συναντάμε και την εντυπωσιακή πέρσι Γρανάδα, παρά την ευρωπαϊκή της απειρία. Τρίτο φαβορί ο ΠΑΟΚ, με την απόδοσή του να παίζει στο 6.00. Το ζήτημα βέβαια είναι ποιος ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί στα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ. Θα είναι ο εντυπωσιακός ΠΑΟΚ που είδαμε με Μπεσίκτας και Μπενφίκα, ή αυτός που έχει ξεκινήσει νωθρά το πρωτάθλημα; Τέλος, η πρωτιά της Ομόνοιας ακουμπά τον εικοσιπλασιασμό.

Οσο για την πρόκριση του ΠΑΟΚ, η κατάκτηση μίας από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου παίζει σε απόδοση αουτσάιντερ (2.50), αντί 1.50 του αποκλεισμού.

Οι αποδόσεις της ΑΕΚ

Μέχρι πριν λίγα χρόνια υπήρχε η αίσθηση ότι οι Αγγλοι σνομπάρουν το Γιουρόπα Λιγκ. Εσχάτως αυτό έχει αλλάξει. Η Ευρώπη είναι Ευρώπη και οι πάντα υπερόπτες Εγγλέζοι το πήραν χαμπάρι. Δυστυχώς για την ΑΕΚ, αφού η Λέστερ είναι πλέον με τα δυο ποδια στο γκρουπ της ελίτ του αγγλικού ποδοσφαίρου, αποδεικνύοντας ότι το Πρωτάθλημα του 2016 δεν ήταν απλά ένα όμορφο πυροτέχνημα. Φυσικά οι «αλεπούδες» του Μπρένταν Ρότζερς (που μετράνε τρεις νίκες σε τρεις αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ, συμπεριλαμβανομένης της «πεντάρας» επί της Σίτι στο Μάντσεστερ) είναι το φαβορί για να κατακτήσουν την πρωτιά στον όμιλο, με την απόδοσή τους να παίζει στο 1.45. Στο 4.00 η απόδοση της Μπράγκα και στο 8.50 της ΑΕΚ, που θέλει να επαναλάβει εμφανίσεις αντίστοιχες με του παιχνιδιού με τη Βόλφσμπουργκ για να προκριθεί. Αναμενόμενα, η Ζόρια πληρώνει γύρω στο 20.00.

Στο 3.00 η πιθανότητα πρόκρισης της ΑΕΚ, στο 1.35 προσφέρεται ο αποκλεισμός από την επόμενη φάση.

Αποδόσεις κατάκτησης

Παρότι πολλά μπορούν να αλλάξουν με την έλευση αποκλεισμένων ομάδων από το Τσάμπιονς Λιγκ, προς το παρόν τα φαβορί για την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ είναι συγκεκριμένα και προέρχονται από τα μεγάλα πρωταθλήματα. Η Αρσεναλ πληρώνει 7.50, η Τότεναμ 8.00, ενώ η Μίλαν (που λίγο έλειψε να αποκλειστεί από τη Ρίο Αβε και χρειάστηκε ένα γκολ στο φινάλε της παράτασης και μια μακριά διαδικασία πέναλτι) τοποθετείται στο 13.00. Ακολουθούν Νάπολι, Βιγιαρεάλ, Λεβερκούζεν, Λέστερ και Ρόμα.

Οσο για τις ελληνικές ομάδες, η απόδοση της ΑΕΚ παίζει στο 151.00, ενώ του ΠΑΟΚ στο 201.00.

 

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip