Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

29.04.21|10:18

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Europa League: Ολοταχώς για αγγλικό τελικό, σύμφωνα με τις αποδόσεις

europa-league-ολοταχώς-για-αγγλικό-τελικό-σύμφων-164100

Οταν στη νοκ-άουτ φάση του Γιουρόπα Λιγκ δεν υπάρχει το όνομα της Σεβίλλης, το πράγμα αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Οι υπόλοιποι έχουν δικαίωμα να ονειρεύονται. Και πλέον το όνειρο ακουμπάνε οι τέσσερις ομάδες των προημιτελικών. Tην τετράδα συνθέτουν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη γεμάτη ευρωπαϊκή τροπαιοθήκη (όπου συμπεριλαμβάνεται το Γιουρόπα Λιγκ του 2017), η Αρσεναλ και η Ρόμα με συμμετοχές σε (χαμένους για αυτές) τελικούς, αλλά και η Βιγιαρεάλ που ελπίζει ο πέμπτος ευρωπαϊκός της ημιτελικός να είναι τυχερός ώστε να βρεθεί στον παρθενικό της τελικό. Οι στοιχηματικές δίνουν προβάδισμα σε Γιουνάιτεντ και Αρσεναλ, αφού βάσει αποδόσεων πρέπει να περιμένουμε αγγλικό τελικό.

 

 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρόμα

Την Πέμπτη 29 Απριλίου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί τη Ρόμα στο «Ολντ Τράφορντ» στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα ημιτελικά, με τη ρεβάνς μια βδομάδα αργότερα στη Ρώμη. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» είναι το μεγάλο φαβορί των στοιχηματικών, αφού η πρόκρισή τους πληρώνει 1.35, ενώ αυτή των «Τζαλορόσι» παίζει σε απόδοση 3.30. Στο ματς του Μάντσεστερ, η επικράτηση της γηπεδούχου Γιουνάιτεντ βρίσκεται μόλις κάτω του 1.60, ενώ το διπλό των Ιταλών προσφέρεται στο 6.80. Σε απόδοση 4.50 η ισοπαλία.

Βιγιαρεάλ – Αρσεναλ 

Την ίδια στιγμή Βιγιαρεάλ και Αρσεναλ θα έρχονται αντιμέτωπες στο «Μαδριγάλ». Και σε αυτό το ζευγάρι φαβορί είναι οι εκπρόσωποι της Αγγλίας, αλλά οι αποδόσεις είναι σαφώς λιγότερο μονόπλευρες. Η πρόκριση της Αρσεναλ παίζει στο 1.65, ενώ στο 2.25 βρίσκουμε τη Βιγιαρεάλ. Οι δυο τους έχουν ξαναβρεθεί σε ευρωπαϊκό ημιτελικό, το 2006, για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Αρσεναλ πήρε την πρόκριση (και τελικά ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα στον τελικό του Παρισιού), με το γκολ του Κόλο Τουρέ στο «Χάιμπουρι». Στην Ισπανία, στο ίδιο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τους δύο αντιπάλου την Πέμπτη, το ματς είχε έρθει ισόπαλο. Αν κάτι τέτοιο συμβεί και φέτος, θα πληρώσει σε απόδοση 3.40. Στο 2.95 το διπλό των «Κανονιέρηδων», 2.70 δίνει ο άσος του «Κίτρινου Υποβρυχίου».

 

 

Ειδικά στοιχήματα

Δύο αγγλικές ομάδες στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, δύο και στο Γιουρόπα. Ούτε εδώ κληρώθηκαν μαζί και οι στοιχηματικές περιμένουν αγγλικό τελικό. Η πιθανότητα να δούμε το ζευγάρι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Αρσεναλ στο Γκντανσκ προσφέρεται σε απόδοση 1.95 και είναι φαβορί με διαφορά. Αντίστοιχα, το λιγότερο πιθανό ζευγάρι είναι αυτό της Ρόμα με τη Βιγιαρεάλ, που πληρώνει 9.20.

Αναφορικά με τον νικητή, η Γιουνάιτεντ είναι ξεκάθαρο φαβορί για να πάρει τον τίτλο για δεύτερη φορά (2.00). Ακολουθεί η Αρσεναλ (3.75) και πιο πίσω Βιγιαρεάλ (6.00) και Ρόμα (8.00). Αν τώρα κάποιος ποντάρει γενικώς σε κάποια αγγλική ομάδα να κατακτήσει το τρόπαιο, αυτό πληρώνει 1.30.

 

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip