Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

28.05.20|11:30

Νίκος Κοτσαρίνης Νίκος Κοτσαρίνης

Επεσε κι άλλο η απόδοση για Σλούκα-Ολυμπιακό, Καλάθη-Μπαρτσελόνα

επεσε-κι-άλλο-η-απόδοση-για-σλούκα-ολυμ-169752

Πάνω από δύο μήνες πέρασαν από τη μέρα που είδαμε την πορτοκαλί μπάλα να χτυπά για τελευταία φορά στα παρκέ της Ευρωλίγκας και ακόμη παραμένει άγνωστο το τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά με την εξέλιξη της σεζόν. Ο, τι κι αν πρόκειται να γίνει πάντως, οι στοιχηματικές κοιτούν λίγο πιο μακριά και υπάρχουν ήδη αποδόσεις για την επόμενη ομάδα κάποιων από τους πιο μεγάλους σταρ της λίγκας. Πάμε να δούμε λοιπόν αναλυτικά την κάθε περίπτωση.

 

 

Ενας από αυτούς είναι και ο σταρ του Παναθηναϊκού Νικ Καλάθης, για τον οποίον τις τελευταίες ώρες γράφεται ότι είναι στο στόχαστρο -μεταξύ άλλων- και του Ολυμπιακού.

 

Νικ Καλάθης 

Calathes - Fredette

Πολλά ακούγονται για την επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό και τις περικοπές που ενδεχομένως να γίνουν στα συμβόλαια των παικτών. Είναι κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα.

Ενα από τα πιο hot ζητήματα αφορά τον Νικ Καλάθη, τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του τριφυλλιού. Ο Ελληνας γκαρντ έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με τους πράσινους και αν ο Παναθηναϊκός θελήσει να τον κρατήσει με τους όρους που υπάρχουν στο τρέχον συμβόλαιό του, τότε σίγουρα θα φοράει και την επόμενη σεζόν τα πράσινα. 

Υπάρχει, όμως, η περίπτωση να γίνει επαναδιαπραγμάτευση (και να του προσφερθεί συμβόλαιο με λιγότερες αποδοχές) και σε μια τέτοια περίπτωση δεν αποκλείεται να μείνει ελεύθερος. Προφανώς θα γίνει περιζήτητος και τις τελευταίες ώρες λέγεται ότι παρακολουθεί την υπόθεσή του και ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με τις στοιχηματικές ο Παναθηναϊκός είναι τρίτο φαβορί για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του ο Ελληνας άσος, με απόδοση 6.00.  

Πρώτο φαβορί η Μπαρτσελόνα, η οποία ψάχνει τον αντικαταστάτη του Ντιλέινι (απόδοση μόλις 1.50). Ακολουθεί ο Ολυμπιακός (5.00) και αμέσως μετά συναντάμε ΤΣΣΚΑ (8.00), Ρεάλ (10.00) και Ζενίτ (10.00).  

Οσον αφορά στον Αμερικανό σουτέρ, Τζιμέρ Φριντέτ, τα πράγματα αναφορικά με το μέλλον του δεν φαντάζουν τόσο ξεκάθαρα. Το ενδεχόμενο να αφήσει την Ευρώπη επιστρέφοντας στην Κίνα προσφέρεται σε απόδοση 1.50. Εφόσον συνεχίσει σε ομάδα Ευρωλίγκας, Παναθηναϊκός (3.50), Χίμκι και Ρεάλ (4.00) είναι οι επικρατέστερες. Στο 7.00 προσφέρεται η Μπαρτσελόνα, ενώ ακολουθούν Φενερμπαχτσέ (9.00) και ΤΣΣΚΑ με 15.00. Τέλος, μόνο πιθανό δεν μοιάζει το να αγωνιστεί στο ΝΒΑ (18.00).

 

Σλούκας

Sloukas

Ενα από τα… σίριαλ του καλοκαιριού αναμένεται να αποτελέσει και η υπόθεση του Κώστα Σλούκα. Ο Ελληνας διεθνής γκαρντ μετά από τέσσερα χρόνια στη Φενέρ ενδέχεται να αναζητήσει τη νέα αγωνιστική στέγη του. Ειδικά σε περίπτωση που αποχωρήσει και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς από τον πάγκο των Τούρκων. Ο Ολυμπιακός θεωρείται δεδομένο πως θα κινηθεί για την απόκτησή του έτσι κι αλλιώς (αν δεν το έχει κάνει ήδη…), καθώς είναι βασική επιλογή του Γιώργου Μπαρτζώκα. Το να επιστρέψει στον Πειραιά δίνει μόλις 1.50, ενώ να παραμείνει στη Φενέρ πληρώνει 3.00.

Στην ίδια απόδοση συναντάμε και τη Ρεάλ (3.00) και αμέσως μετά βρίσκουμε ΤΣΣΚΑ (10.00) και Μπαρτσελόνα (20.00).

Μάντζαρης

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης αποκτήθηκε στα μέσα της σεζόν από τον Προμηθέα, προερχόμενος από την Ούνικς Καζάν. Φαβορί όμως για να τον αποκτήσει είναι ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τις στοιχηματικές, με την απόδοση να είναι μόλις στο 1.50. Ακολουθούν Νταρουσάφακα και Ολυμπιακός, ενώ το ενδεχόμενο να παραμείνει στον Προμηθέα δίνει 6.00. Στο 7.00 να μετακομίσει στην ΑΕΚ.  

 

 

Χεζόνια

Από το 2015 ο 25χρονος -πλέον- Μάριο Χεζόνια αγωνίζεται στο ΝΒΑ, φορώντας τη φανέλα τριών διαφορετικών ομάδων. Από το 2015 μέχρι το 2018 αγωνίστηκε στους Ορλάντο Μάτζικ, την επόμενη σεζόν στους Νιου Γιορκ Νικς, ενώ από το 2019 φοράει τη φανέλα των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Ο Κροάτης, ο οποίος ξεπήδησε μέσα από την Ακαδημία της Μπαρτσελόνα και φόρεσε τη φανέλα των «μπλαουγκράνα» για τρία χρόνια (2012-15), έχει εκφράσει πολλές φορές τα… Παναθηναϊκά του αισθήματα μέσα από τα social media. Είτε σχολιάζοντας αγώνες του Παναθηναϊκού, είτε ανεβάζοντας βίντεο από το ΟΑΚΑ και τον κόσμο του τριφυλλιού.

Δεν είναι μάλιστα λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως αν ο Χεζόνια επιστρέψει στην Ευρώπη κάποια στιγμή, οι «πράσινοι» θα είναι ένα από τα φαβορί για να τον αποκτήσουν. Οι στοιχηματικές, μάλιστα, το πάνε ένα βήμα παραπέρα, καθώς κυκλοφορούν δύο στοιχήματα για πιθανή μεταγραφή του Χεζόνια στον Παναθηναϊκό: Να υπογράψει μέχρι την 1η Οκτωβρίου 2020 δίνει 12.00, ενώ να αποκτηθεί ένα χρόνο αργότερα (01/10/2021) δίνει 3.00! 

Στην πενταετή θητεία του στο ΝΒΑ ο Χεζόνια μετράει 7 πόντους μέσο όρο, 3,1 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ, έχοντας 32,1 ποσοστό στο τρίποντο.

 

 

Σβεντ

Shved

Από τη σεζόν 2015-2016 ο Ρώσος σκόρερ φορά τη φανέλα της Χίμκι. Υπό τις οδηγίες του Ρίμας Κουρτινάιτις ο 31χρονος γκαρντ είχε 21,4 πόντους, 6,2 ασίστ και 2,7 ριμπάουντ φέτος και η παραμονή του στη Μόσχα φαντάζει πολύ πιθανή. Σε απόδοση 1.30 το ενδεχόμενο να είναι και του χρόνου παίκτης της Χίμκι, ενώ σε τιμές πενταπλασιασμού προσφέρεται η επιστροφή του στην ΤΣΣΚΑ (έπαιξε εκεί από το 2006 έως το 2012). Ακολουθεί η Μιλάνο στο 6.00, η Ρεάλ στο 8.00, η Εφές στο 12.00 και η Μπαρτσελόνα στο 15.00. Μάλιστα, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο επιστροφής στο NBA, σε απόδοση 8.00.

 

Χίλιαρντ

Hiliard

Μετά το πέρασμα του από την Μπασκόνια τη σεζόν 2018-2019, ο Αμερικανός γκαρντ έγινε κάτοικος Μόσχας το προηγούμενο καλοκαίρι. Με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ έβγαλε στο παρκέ μεγάλο δείγμα των δυνατοτήτων του, και η λογική λέει πως θα αγωνίζεται εκεί και του χρόνου. Σε απόδοση 1.80 προσφέρεται η παραμονή του στη Μόσχα. Εφές και Παναθηναϊκός βρίσκονται στο 5.00, ενώ Χίμκι (6.00), Μπαρτσελόνα (7.00), Φενέρμπαχτσε (9.00) και Ολυμπιακός (15.00) ολοκληρώνουν τη λίστα.

 

Ντ. Ουίλιαμς

Williams

Μετά από 28 αγωνιστικές στη φετινή λίγκα, η Φενέρμπαχτσε αποτέλεσε αναμφίβολα την πιο μεγάλη απογοήτευση. Ο Ντέρικ Ουίλιαμς μετά την περσινή εντυπωσιακή παρουσία ως παίκτης της Μπάγερν έδωσε πολλές λύσεις και στους Τουρκούς, γεγονός που τον κάνει… περιζήτητο. Η Μακάμπι (3.00) βάσει αποδόσεων είναι το φαβορί για να αποσπάσει την υπογραφή του, ωστόσο όλες οι μεγάλες ομάδες αναμένεται να τον διεκδικήσουν. Φενέρ και Μιλάνο προσφέρονται στο 4.00, Εφές και ΤΣΣΚΑ στο 5.00, ενώ ακολουθούν οι Ρεάλ (9.00), Χίμκι (9.00), Παναθηναϊκός (12.00), Μπαρτσελόνα (12.00).

 

 

Μονρό

Monroe

Από τους ψηλούς που ξεχώρισαν στη φετινή Ευρωλίγκα είναι ο Γκρεκ Μονρό. Μετά από πολυετή παρουσία στο ΝΒΑ, ο Αμερικανός σέντερ αποφάσισε να περάσει τον Ατλαντικό για χάρη της Μπάγερν. Δύσκολα πάντως θα παραμείνει κάτοικος Μονάχου, αφού θα αποτελέσει στόχο όσων ομάδων αναζητήσουν ενίσχυση στη φροντ λάιν. Η Μπαρτσελόνα με 3.00 φαντάζει ο πιο πιθανός προορισμός, ενώ ακολουθούν Χίμκι (3.00), Μακάμπι (4.00), Μιλάνο (8.00), Παναθηναϊκός (9.00), Εφές (9.00), ΤΣΣΚΑ (18.00) και Ολυμπιακός (21.00).

 

Τζέιμς

James

Μετά το πέρασμα του από Μπασκόνια, Παναθηναϊκό και Μιλάνο, η ΤΣΣΚΑ αποτέλεσε τον τέταρτο σταθμό του Μάικ Τζέιμς στην Ευρωλίγκα. Ο Αμερικανός πλέι μέικερ πήρε τα… κλειδιά των πρωταθλητών Ευρώπης το προηγούμενο καλοκαίρι και αποτέλεσε τον ηγέτη τους εντός του παρκέ. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παραμείνει στην ΤΣΣΚΑ, που μάλιστα κάνει κινήσεις να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Στο 1.10 προσφέρεται το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, ενώ Παναθηναϊκός (8.00), Μπαρτσελόνα (10.00), Χίμκι (10.00) και Εφές (15.00) καιροφυλακτούν.

 

 

Τζεκίρι

Jekiri

Αλλος ένας ψηλός που θα απασχολήσει πολλές ομάδες το προσεχές καλοκαίρι είναι ο Τόνι Τζεκίρι. Στην πρώτη του σεζόν στην Ευρωλίγκα με τη φανέλα της Βιλερμπάν, ο Αφρικανός σέντερ άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Μπορεί να ξέρουμε ακόμη τον επόμενο προπονητή του Παναθηναϊκού, αλλά οι «πράσινοι» δεδομένα θα χρειαστούν ενίσχυση στη φροντ λάιν. Ως εκ τούτου, φυσιολογικά είναι φαβορί για την απόκτησή του με απόδοση 3.00. Μακάμπι και Ολυμπιακός ακολουθούν στο 4.00, Χίμκι και Μιλάνο στο 5.00, ενώ Φενέρ (8.00), ΤΣΣΚΑ (9.00), Μπαρτσελόνα (10.00) και Εφές (12.00) κλείνουν τη λίστα.

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip