Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

30.09.20|10:37

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Προγνωστικά e-Sports: Winner takes it all

προγνωστικά-e-sports-winner-takes-it-all-165486

Δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης η LGD και πήρε την πρόκριση μέσα σε τρεις χάρτες. Τα βρήκε λίγο σκούρα στον τρίτο χάρτη, αλλά η Rainbow7 έκανε λάθη τα οποία και τιμώρησε η LGD. Στον έτερο αγώνα η SuperMassive απεκλεισε τη MAD Lions, όμως χρειάστηκε 5 χάρτες και ατσάλινα νεύρα. Ως εκ τουτου 0/2 τίμια και καθαρά. Πάμε στα σημερινά ματς τα τελευταια για την Play In φάση του Worlds 2020.

 

 

Στις 09:00 ώρα Ελλάδος περίπου θα ξεκινήσει ο αγώνας Legacy Esports (5.50) ενάντια στην LGD (1.12). Ένα είναι το σίγουρο. Η Legacy δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την Rainbow οπότε αν η LGD σκέφτεται ότι θα έχει ένα εύκολο απόγευμα στην Σαγκάη σήμερα μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτεί. Η ομάδα από την Ωκεανία ήρθε και όπως καταλάβαμε θέλει να μείνει στο Worlds. Η μέθοδος της; Ας εκμεταλλευτούμε μια χαοτική κατάσταση στο έπακρο. Ας δημιουργήσουμε πίεση εκεί που κανονικά δεν θα υπάρχει. Ας αποπροσανατολίσουμε τον αντίπαλο. Και τέλος ας παίξουμε ανορθόδοξα . Αν τα καταφέρουν ο Χάρτης είναι δικός τους. Και αρκετές φορές τα καταφέρνουν. Έχουν πολύ καλό και πολύ δυνατό bot lane. Έξυπνο και δημιουργικό duo στο Mid Lane και Jungle και ανθεκτικό στην πίεση Top lane. Στον αντίποδα χθες είδαμε μια LGD αποφασιστική , με σχέδιο, προσανατολισμένη στρατηγική στο current meta και σωστές τοποθετήσεις στον Χάρτη. Ο Peanut (Jungler) «ξύπνησε» και πίεσε σε όλο τον Χάρτη εκεί που χρειάστηκε κάθε φορά. Είναι δύσκολο το ματς να το πετύχεις σε κάποιο σημείο και οι value αξίες έχουν ψιλοχαθεί. Μην ξεχνάμε όμως ότι το διακύβευμα είναι η πρόκριση στους Ομίλους της Main Event φάσης! Επειδή λοιπον πιστεύω ότι η Legacy είναι σε θέση να παίξει πάνω στις αδυναμίες της LGD θα παίξω το Over  4,5 χάρτες στο 3,75 της Bet365.

Το επόμενο ματς είναι προγραμματισμένο για τις 14:00 ώρα Ελλάδος αλλά η έναρξη του θα εξαρτηθεί από το πότε θα τελειώσει το προηγούμενο ματς. Οι Unicorns Of Love (1.61) θα βρεθούν αντιμέτωποι με την ομάδα της SuperMassive Esports (2.20). Και oh boy αν χρειάστηκαν ατσάλινα νεύρα, την blue side και bans στην champion pool των καλύτερων παιχτών εχτές σήμερα θα χρειαστούν και φαντασία γιατί η ομάδα από την Ρωσία έχει κουβαλάει τρέλα! Δικαίως είναι φαβορί , δικαίως βρέθηκαν στην 2η θέση όμως από δικά τους λάθη! Θα έχουμε μάχη των Jungler. Όποιος καταφέρει να περιορίσει το παιχνίδι του άλλου θα κερδίσει εν τέλει τον χάρτη. Είναι όμως καλύτερη η ομάδα των Unicorns Of Love θα ποντάρω στην πρόκριση τους στο 1,61 της Bet365.

Αυτά για σήμερα καλή μας τύχη.

Αν θέλετε, τα λέμε και στο twitter.

Tank

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip