Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

25.10.20|12:28

Μάκης Μηνδρινός Μάκης Μηνδρινός

Προγνωστικά e-Sports: Με σκορ στον δεύτερο ημιτελικό

προγνωστικά-e-sports-με-σκορ-στον-δεύτερο-ημ-163836

Ξεκινώντας από τα χθεσινά δεν μου βγήκαν τα στοιχήματα παρότι μέχρι το 1-1 θεωρούσα ότι τα πράγματα πήγαιναν καλά. Αλλά δεν ήταν, η G2 Esports έχασε με 3-1 σκορ χαρτών από την καταπληκτική DAMWON σημειώνοντας στον τελευταίο χάρτη την γρηγορότερη νίκη στην έως τώρα ιστορία των Worlds! Αρκετά όμως με τα χθεσινά ας συνεχίσουμε με τα σημερινά.

 

 

Ημιτελικός

Ο δεύτερος ημιτελικός θα ξεκινήσει περίπου στις 13:00 ώρα Ελλάδος ανάμεσα στις Top Esports (1,40 από 1,33) και Suning (2,75 από 3,25) αποδόσεις από την Bet365. Την τελευταία φορά οι ομάδες συναντήθηκαν φέτος την 9η εβδομάδα της LPL της κανονικής διάρκειας της Summer Season, με την Top Esports να κερδίζει άκοπα 2-0 και στους ημιτελικούς της LPL όπου η Top Esports την ξανακέρδισε με 3-0 λιγάκι πιο δύσκολα.

Από εκείνη την στιγμή έχουν αλλάξει πολλά για τις ομάδες. Η Top Esports ήρθε σε αυτό το Worlds ως φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, οπότε δεν παραξενεύει κανένα το ότι βρίσκεται εδώ αυτή την στιγμή και η Suning ήρθε ως Dark Horse την οποία περιμέναμε να κάνει μια καλή πορεία. Αλλά να φτάσει στα ημιτελικά κανείς σχεδόν δεν την περίμενε. Και αυτή είναι η μαγεία αυτού του παιχνιδιού. Ο καθένας έχει την δυνατότητα να κερδίσει τον οποιονδήποτε αρκεί να εκμεταλλεύεται σωστά τα πλεονεκτήματα του και τα λάθη των αντιπάλων. Οι αποδόσεις είναι λάθος.

Η Fnatic απέδειξε περίτρανα ότι η Top Esports έχει αδυναμίες και κενά. Και η Suning επέδειξε περίτρανα ότι είναι πλέον σε θέση να εκμεταλλευτεί τα όποια κενά και να πάρει την νίκη. Βέβαια στον αντίποδα είδαμε και το μέταλλο της Top Esports, η οποία αναγκάστηκε να κάνει το πρώτο Reverse Sweep σε προημιτελική φάση των Worlds. Ο τρόπος με τον οποίο παίζουν οι ομάδες είναι γνωστός, τον έχουμε αναλύσει και δεν έχει αλλάξει και πολύ αλλά κατά την διάρκεια του φετινού παγκοσμίου είδαμε ότι η θέση του Support είναι η πιο κομβική στο current meta του patch καθώς είναι αυτός ο ρόλος που ξεκινάει τις μάχες και σετάρει τον χάρτη! Δεν είναι τυχαίο ότι στον χθεσινό αγώνα MVP της αναμέτρησης ήταν ο Supporter. Και εκεί η Top Esports «πονάει».

 

 

Βέβαια χρόνος για ανάκαμψη και αναδιοργάνωση της γραμμής υπήρχε αλλά ό,τι και να κάνεις στο τέλος της ημέρας η απόδοση της ημέρας του αγώνα είναι που έχει σημασία. Στο League Of Legends όμως πέραν της ατομικής απόδοσης που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην αρχή κάθε αγώνα, υπάρχει και η ομαδική  απόδοση και εκεί η Top Esports υπερέχει, όχι πολύ, αλλά αρκετά. Στα μάτια μου για 1,40 δεν είναι η Top, η πιο σωστή απόδοση θα ήταν το 1,72 με 1,80 αλλά αφού δεν βρίσκω σε αυτές τις τιμές δεν το αγοράζω. Ξέρω ότι στο συγκεκριμένο ματς το Bot Lane  θα έχει το μερίδιο της δράσης με τους Junglers να επικεντρώνουν τις προσπάθειες τους στον επηρεασμό του υπόλοιπου χάρτη και τα solo lanes να προσπαθούν να δημιουργήσουν ευνοϊκές για εκείνους συνθήκες επικράτησης, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της Laning Phase.

Οπότε βλέπω το ματσάρισμα των JackeyLove (bot lane) – yuyanjia(support) για την Top Esports vs huanfeng (bot lane) – SwordArt (support) για την Suning ως το πιο κρίσιμο κομμάτι στην αναμέτρηση. Το είπα και πριν ο supporter της Top είναι η βασική αδυναμία της ομάδας αλλά όχι και καταλυτική της! Εν τέλει καταλήγω στο τελικό σκορ 3-1 για την Top Esports σε απόδοση 3,50 της Bet365 βάζοντας κάτω τα δεδομένα και έχοντας στο νου την Pick&Ban Phase του κάθε χάρτη και το πώς θεωρώ πως θα αξιοποιήσει τα counterpicks η κάθε ομάδα ,σύμφωνα πάντα με την έως τώρα εικόνα.

Θα προσανατολιζόμουν στο over 4,5 χάρτες αλλά στο 2,75 δεν το ρισκάρω. Η Red Side του χάρτη εκτιμώ ότι θα καθορίσει το ματς και η Top έχει δείξει ότι μπορεί να την αξιοποιήσει καταλληλότερα από την Suning, γι’ αυτό και το αγοράζω. Αυτά λοιπόν και για σήμερα. Καλή μας Τύχη και καλή Κυριακή να έχετε.

Αν θέλετε, τα λέμε και στο twitter.

Tank

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip