Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

03.10.20|10:39

Μάκης Μηνδρινός Μάκης Μηνδρινός

Προγνωστικά e-Sports: Worlds 2020, Main Event

προγνωστικά-e-sports-worlds-2020-main-event-165085

Ανοίγει η αυλαία της Main Event φάσης του φετινού Παγκοσμίου και οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Τα δείγματα από την Play In φάση είναι παραπάνω από αρκετά για να κατανοήσουμε ότι το φετινό Worlds θέλει διαφορετική προσέγγιση από ό,τι συνήθως. Πάμε όμως να κατανοήσουμε λιγάκι την διαδικασία.

 

 

Διαδικασία Διεξαγωγής

16 ομάδες χωρίζονται, κατόπιν κληρώσεως και αναλόγως του πως τερμάτισαν στα κατά τόπους πρωταθλήματα, σε 4 γκρουπ. Οι ομάδες κάθε γκρουπ θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε Double Round Robin Best Of 1,δηλαδή κάθε ομάδα θα παίξει δύο αγώνες του ενός χάρτη με κάθε ομάδα του γκρουπ. Στο τέλος των γκρουπ οι δύο καλύτερες ομάδες από κάθε όμιλο θα προκριθούν στην Knock Out διαδικασία. Εκεί οι ομάδες που τερμάτισαν πρώτες θα αντιμετωπίσουν τις ομάδες που τερμάτισαν δεύτερες κατόπιν κληρώσεως. Έτσι σχηματίζονται οι αγώνες των προημιτελικών. Κάθε αγώνας είναι Best Of 5 από εδώ και μπρος. Η νικήτρια κάθε αγώνα προκρίνεται στους ημιτελικούς και ύστερα οι νικήτριες ομάδες στον τελικό.

Groups

Πάμε να γνωρίσουμε τις ομάδες που απαρτίζουν τους ομίλους του φετινού Worlds 2020.

Για τον Α’ Όμιλο έχουμε τις ομάδες G2 Esports (LEC), Machi Esports (PCS), Suning (LPL) και Team Liquid (LCS).

O B’ Όμιλος απαρτίζεται από τις DAMWON Gaming (LCK), JD Gaming (LPL), PSG Talon (PCS) και Rogue (LEC).

O Γ’ Όμιλος έχει ως εξής: Fnatic (LEC) , Gen.G (LCK), LGD Gaming (LPL) και Team SoloMid (LCS).

Τέλος, ο Δ’ Όμιλος αποτελείται από τις DRX (LCK), FlyQuest (LCS), Top Esports (LPL) και Unicorns Of Love (LCL) .

Εκτιμήσεις

Μακροχρόνια νομίζω πως όλοι προσανατολίζονται ως νικητή του φετινού παγκοσμίου την Top Esports ως πρωταθλήτρια της Summer Season της LPL, με την DAMWON Gaming (πρωταθλήτρια της LCK) και την JD Gaming (2η θεση LPL) να ακολουθούν. Κάποιοι εκτιμούν και την DRX (2η LCK) αλλά εγώ δεν είδα καλά σημάδια στον τελικό της LCK και νομίζω ότι γενικά είχε μείνει από δυνάμεις. Όμως θα δείξει έχει περάσει αρκετός καιρός για την ομάδα να ξεκουραστεί και να επανακάμψει οπότε μπορεί και να διαψευστώ. Γενικά υπάρχει μια αρνητική εκτίμηση ως προς τις ομάδες της LEC κρίνοντας από τα δεδομένα της Summer Season, καθώς και των δεδομένων από τα scrims  προ Worlds.

Για τις ομάδες των LCS, PCS και LCL δεν υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες γενικότερα αλλά στα μεταξύ τους παιχνίδια θα δούμε καλά ματς. Η γενική αίσθηση που προκύπτει από τα δεδομένα είναι ότι οι ασιατικές ομάδες θα έχουν τον πρώτο λόγο σε κάθε γκρουπ και από κει κι έπειτα ενδεχομένως να δούμε κάποιες εκπλήξεις. Αυτό όμως είναι μια πρώτη ανάλυση. Τα δεδομένα αλλάζουν με κάθε αγώνα και το current meta «βολεύει» κάποιες ομάδες για πειραματισμούς και χάραξη διαφορετικών στρατηγικών.

Αναφορικά με τα προηγούμενα τοποθετημένα στοιχήματα κάναμε το 1/2, με την LGD να μπαίνει σε beast mode και να κατατροπώνει με 3-0 και εμείς να χάνουμε ένα πολύ καλό στοίχημα και την Unicorns Of Love να μην αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης της και να περνάει στην main event με 3-0 και εμείς να κερδίζουμε το bet! Τέλος πάντων πάμε στα φρέσκα.  

 

 

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν σήμερα στις 11:00 περίπου ώρα Ελλάδος με τον εναρκτήριο αγώνα να είναι ανάμεσα στις Top Esports (1.12) ενάντια στην FlyQuest (5.50), αγώνα που θα παρακολουθήσω με ενδιαφέρον αλλά θα απέχω στοιχηματικά. Θα ασχοληθώ όμως με τους αγώνες DAMWON Gaming (1.61) εναντίον JD Gaming (2.20) και Fnatic (1.61) εναντίον Team SoloMid (2.20), αποδόσεις από την Bet365.

Kαι στους δύο αγώνες θεωρώ πως το αουτσάιντερ δεν θα έπρεπε να είναι αουτσάιντερ και η απόδοση είναι κατ’ εμέ λάθος. Στο πρώτο ματς η JD Gaming είναι καλύτερη της DAMWON σε γενικές γραμμές και η μάχη θα κριθεί ανάμεσα στους MID Laners Showmaker (DAMWON) και Yagao και από το κατά πόσο θα μπορέσουν να επηρεάσουν τον χάρτη και να περιορίσουν ο ένας τον άλλο στην Laning phase του παιχνιδιού. Οι Junglers θα έχουν πολύ δουλεία στο να καλύψουν τα νώτα τους και να βρουν το σωστό timing για να μπορέσουν να επηρεάσουν τις υπόλοιπες γραμμές, πράγμα που θεωρώ πιο καλό τον jungler της JD.

Στο δεύτερο ματς απλά θεωρώ τις ομάδες περισσότερο ισοδύναμες. Ναι μεν η Fnatic είναι πιο «ευφυής» ως ομάδα αλλά η TSM είναι πιο δουλεμένη ως ομάδα με καλούς αυτοματισμούς στο παιχνίδι της. Σίγουρα η Fnatic θέλει να κάνει καλή αρχή στην διοργάνωση και ίσως να έχει λίγους παραπάνω λόγους για να το κάνει αλλά η TSM  έρχεται από region underdog και χωρίς καθόλου άγχος. Πήρε το Summer Split στην κυριολεξία από το πουθενά! Τώρα ήρθε για να παίξει το παιχνίδι της και να το απολαύσει. Και κανείς δεν παίζει για να χάσει οπότε θα το παλέψει και μάλιστα αρκετά.

Συνοψίζοντας θα αγοράσω και τα δύο διπλά και θα απολαύσω την πρώτη μέρα αγώνων της Main Even του Worlds 2020. Καλή μας τύχη λοιπόν και καλή μας απόλαυση.

Αν θέλετε, τα λέμε και στο twitter.

Tank

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip