Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

22.01.21|09:18

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Ελεύθερος ο Παπασταθόπουλος - Φαβορί ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τις στοιχηματικές

ελεύθερος-ο-παπασταθόπουλος-φαβορί-ο-157358

Από τις 20 Δεκεμβρίου 2019, όταν ο Μικέλ Αρτέτα ανέλαβε τη θέση του προπονητή της Αρσεναλ, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχασε τη θέση του στην ομάδα. Μετά από 13 μήνες στον πάγο, είναι πλέον έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Ο 32χρονος στόπερ έμεινε ελεύθερος και δεν είναι λίγες οι ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Το kingbet.net σας παρουσιάζει τα φαβορί, όπως διαμορφώνονται με βάση τις αποδόσεις των στοιχηματικών.

 

 

 

O Σωκράτης ανήκει στο γκρουπ αυτό των Ελλήνων ποδοσφαιριστών που έκανε πραγματική καριέρα εκτός συνόρων. Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής έκανε στο παρελθόν πολύ καλές σεζόν για λογαριασμό της Τζένοα και της Βέρντερ Βρέμης, ενώ στη Μίλαν (αν και αγωνίστηκε λίγο) έγινε τραγούδι στα στόματα των οπαδών, οι οποίοι φώναζαν ολόκληρο το επίθετό του (δύσκολο αν μη τι άλλο για τους μη Ελληνόφωνους) και όχι απλά «Σωκράτης». Ομως την πραγματικά μεγάλη καριέρα την έκανε τα πέντε χρόνια που πέρασε στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, συνθέτοντας ένα εξαιρετικό αμυντικό δίδυμο με τον Ματς Χούμελς.

Το 2018 πήγε στην Αγγλία και στην Αρσεναλ. Μετά από μία πολύ καλή χρονιά, το 2019 άρχισε να φθίνει αγωνιστικά, ενώ από την πρώτη στιγμή της έλευσης του Αρτέτα στην ομάδα, τέθηκε εκτός πλάνων, μένοντας τελικά ελεύθερος.

Αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του Σωκράτη

Τις πρώτες ώρες μετά την αποδέσμευση του Παπασταθόπουλου, η Ρεάλ Μπέτις ηταν το μεγάλο φαβορί. Ο ίδιος ο Καλαματιανός στόπερ είχε εμφανιστεί θετικός στο ενδεχόμενο να παίξει στην ομάδα της Σεβίλλης και όλα έδειχναν ότι θα καταλήξει εκεί. Ωστόσο, τα νέα δεδομένα φέρνουν τον Ολυμπιακό να έχει πάρει κεφάλι ανάμεσα στις ομάδες που διεκδικούν την υπογραφή του. Οι Πειραιώτες τον είχαν προσεγγίσει ξανά το καλοκαίρι, όμως η Αρσεναλ δεν ήταν ακόμα έτοιμη να τον αφήσει να φύγει χωρίς αντάλλαγμα.

Λάτσιο και Μπέτις ακολουθούν στον πίνακα των αποδόσεων, ενώ ως δυνατά αουτσάιντερ παρουσιάζονται η Φενέρμπαχτσε (όπου ήδη πήγε ο συμπαίκτης του στην Αρσεναλ, Μεσούτ Οζίλ, ενώ στο ρόστερ είναι και ο Δημήτρης Πέλκας), αλλά και η πρώην ομάδα του, η Τζένοα, που φιλοδοξεί να τον ξαναντύσει στα «ροσομπλού» έντεκα χρόνια μετά την αποχώρησή του.

Στα χαμηλά του πίνακα εμφανίζεται και η Λίβερπουλ. Οι πρωταθλητές Αγγλίας έχουν μεγάλο πρόβλημα στα στόπερ, αφού τρεις κεντρικοί αμυντικοί είναι τραυματίες εδώ και καιρό: Βίρχιλ φαν Ντάικ, Τζο Γκόμες και Τζοέλ Μάτιπ. Ο προπονητής των «Ρεντς» έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από τον Σωκράτη, από τη συνεργασία τους στην Ντόρτμουντ (όπου είχε μεταγραφεί μετά από προσωπική εισήγηση του Γιούργκεν Κλοπ) και βλέπει στο πρόσωπό του μία ιδανική λύση ώστε να καλύψει το κενό, τουλάχιστον ως το φινάλε της σεζόν.

Από εκεί και πέρα, σε αποδόσεις αουτσάιντερ, συναντάμε την ΑΕΚ, με την οποία έκανε το ποδοσφαιρικό του ξεκίνημα, τη Φενέρμπαχτσε (όπου ήδη πήγε ο συμπαίκτης του στην Αρσεναλ, Μεσούτ Οζίλ, ενώ στο ρόστερ είναι και ο Δημήτρης Πέλκας), αλλά και η γαλλική Μετς.

Οι αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του Παπασταθόπουλου

 

Αποδόσεις Παπασταθόπουλου

 

 

 

 

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip