Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

23.08.19|14:20

Δημήτρης Φραγγάκης Δημήτρης Φραγγάκης

Αφιέρωμα Σούπερ Λιγκ: Το πρωτάθλημα των αλλαγών

αφιέρωμα-σούπερ-λιγκ-το-πρωτάθλημα-τω-164819

Θυμάστε πώς διεξήχθη η Super League τα τελευταία δύο χρόνια; Αν ναι, ξεχάστε το. Από φέτος μπαίνουμε σε μια νέα τροχιά και η σεζόν είναι η πρώτη των αλλαγών που συντελούνται. Ξέχωρα από τη μείωση των ομάδων (14 από 16), η μεγάλη κατηγορία ονομάζεται πλέον Super League 1, ο πρωταθλητής θα βγαίνει μέσω των πλέι οφ (βλέπε κάτω), ενώ στη ζωή μας μπήκε και το VAR. Υπό αυτές τις συνθήκες, αναμένουμε «μάχες», αφού σε κορυφή και ουρά δεν υπάρχει κάποιο ξεκάθαρο φαβορί. Στο… πάνω ράφι, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ ξεκινούν με προβάδισμα, αλλά ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται ενισχυμένος, ενώ στα κάτω πατώματα ναι μεν ο Πανιώνιος βρίσκεται σε μειονεκτική θέση καθώς ξεκινά με -6 βαθμούς και έχει περιορισμό μεταγραφών, αλλά είναι… μαθημένος στα δύσκολα. Αυτό πάντως που έκανε εντύπωση είναι πως για διάφορους λόγους είχαμε μέχρι στιγμής τρεις αλλαγές προπονητών (ΠΑΟΚ, Λαμία, ΑΕΛ κατά χρονική σειρά) και η ατάκα για τους κόουτς «να προλάβουν παρέλαση», μάλλον θα αλλάξει στο «να προλάβουν την έναρξη της σχολικής περιόδου». Κρατάμε ακόμη πως πολλές ομάδες στράφηκαν στην πορτογαλική αγορά και γενικότερα υπήρξε μια τάση για απόκτηση ξένων, ενώ στους πάγκους παρατηρούνται πολλοί νεαροί και «πρωτάρηδες» σε υψηλό επίπεδο. 

Σύστημα Διεξαγωγής

Μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας (26 ματς), οι 6 πρώτοι θα συμμετάσχουν στα πλέι οφ, όπου θα παίξουν μεταξύ τους σε διπλά ματς (μεταφέρουν τους βαθμούς τους). Από τον 7ο και κάτω θα πάρουν μέρος στα πλέι άουτ, όπου τα παιχνίδια θα είναι μονά και όσο πιο ψηλά βρίσκεται μια ομάδα, τόσες περισσότερες εντός έδρας αναμετρήσεις θα δώσει (εκ νέου μεταφέρονται οι βαθμοί). Κατά πάσα πιθανότητα, ο τελευταίος θα υποβιβαστεί απευθείας και ο 13ος θα δώσει μπαράζ με τον 2ο της Super League 2.

 

ΠΑΟΚ

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΣΙ: Κατέκτησε και μάλιστα αήττητος τον τίτλο, για πρώτη φορά μετά από 34 χρόνια. Αργότερα έκανε και το νταμπλ.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έφυγε μία ημέρα πριν από την έναρξη της προετοιμασίας και τον διαδέχθηκε ο Αμπέλ Φερέιρα. Ο 41χρονος Πορτογάλος ήταν στην Μπράγκα.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ: Κράτησε τον κορμό και ενισχύθηκε με τους χαφ Εσίτι, Αουγκούστο και τον ακραίο Στοχ. Το πρόβλημά του αφορά πως οι Βιεϊρίνια, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο που θα επιστρέψουν σταδιακά το επόμενο διάστημα, θα προέρχονται από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμών. Βέβαια, θα λογίζονται ως «εσωτερικές μεταγραφές». Ξεκίνησε τη σεζόν με τον «περιπετειώδη» αποκλεισμό από τον Αγιαξ.

ΕΔΡΑ – ΠΟΛΗ

Τούμπα (29.000), Θεσσαλονίκη

ΤΙΤΛΟΙ

3 Πρωταθλήματα 

7 Κύπελλα

ΠΟΡΕΙΑ 5ΕΤΙΑΣ

2015    5η

2016    2η

2017    4η

2018    2η

2019    1η

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΣΙ: «Πάλεψε» για την κατάκτηση του τίτλου, όμως τελικά έμεινε 2ος και στο «-5» από την κορυφή. 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ο Πέδρο Μαρτίνς συνεχίζει για 2η σερί σεζόν στον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Το ρεκόρ του, εντός και εκτός συνόρων, είναι 37-9-7.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ: Κινήθηκε αρκετά νωρίς στο μεταγραφικό «παζάρι» και οι προσθήκες των Βαλμπουενά (μεσοεπιθετικός), Σεμέδο (στόπερ) είναι οι πιο «τρανταχτές», από τις 12 που έκανε μέχρι στιγμής. Δεν έφυγε κάποιος πρωτοκλασάτος, όμως «έχασε» με σοβαρό τραυματισμό τον «εγκέφαλό» του Φορτούνη. Στη χρονιά ξεκίνησε φουριόζος και αήττητος (2-2-0) στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του, μάλιστα με μηδέν παθητικό (7-0).

ΕΔΡΑ – ΠΟΛΗ

«Γ. Καραϊσκάκης» (32.115), Φάληρο 

ΤΙΤΛΟΙ

44 Πρωταθλήματα 

27 Κύπελλα

ΠΟΡΕΙΑ 5ΕΤΙΑΣ

2015    1η

2016    1η

2017    1η

2018    3η

2019    2η

 

ΑΕΚ

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΣΙ: Παρατηρήθηκαν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, άλλαξε 2 προπονητές (Ουζουνίδης, Χιμένεθ), διαχειρίστηκε την παρουσία της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και τελικά τερμάτισε 3η.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Αλλαγή σκυτάλης και νοοτροπίας είχαμε στην Ενωση, καθώς προσέλαβε τον Μιγκέλ Καρντόσο, θέλοντας να ακολουθήσει το πορτογαλικό μοντέλο. Ο 47χρονος εργάστηκε στο παρελθόν σε Ρίο Αβε, Θέλτα και Ναντ.

ΡΟΣΤΕΡ: Ο Πόνσε (πρώτος της σκόρερ) συνιστά μεγάλη απώλεια, ενώ αποχώρησε και ο μπακ Γκάλο. Ως αντικαταστάτης του πρώτου αποκτήθηκε ο Ολιβέιρα, ενώ από τις υπόλοιπες προσθήκες ξεχωρίζουν οι Βέρντε (ακραίος), Ζεράλδες (μεσοεπιθετικός), Σιμάο (χαφ).

ΕΔΡΑ – ΠΟΛΗ 

ΟΑΚΑ (69.071), Αθήνα

ΤΙΤΛΟΙ

12 Πρωταθλήματα 

15 Κύπελλα

ΠΟΡΕΙΑ 5ΕΤΙΑΣ

2015    Β’-1η 

2016    4η 

2017    2η 

2018    1η 

2019    3η

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΣΙ: Ξεκίνησε καλά, παρέμεινε ψηλά και πλασαρίστηκε στην πρώτη πεντάδα. Ετσι, συμμετείχε στο Γιουρόπα Λιγκ της νέας σεζόν, όπου στον 2ο προκριματικό απέκλεισε την Ντουνάισκα, αλλά στον 3ο έμεινε εκτός από τη Λέγκια Βαρσοβίας.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Μετά από δύο σεζόν έφυγε ο Νταμίρ Κάναντι και τον διαδέχθηκε ο Γιάννης Αναστασίου. Κυπελλούχος Ελλάδος το 2014 με τον Παναθηναϊκό, εργάστηκε μετά σε Κορτράικ, Ρόντα, Ομόνοια.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ: Αποχώρησαν, μεταξύ άλλων, παίκτες «κλειδιά» όπως οι Κουλούρης (φορ, πρώτος σκόρερ), Χατζηισαΐας (στόπερ), Μπρούνο (εξτρέμ), Σάκιτς (αμυντικός), Μπουσούλατζιτς (χαφ) και αποκτήθηκαν οι Βέλιος, Γούτας, Ρόσα, Καχίλα, Χαρίσης αντίστοιχα.

ΕΔΡΑ – ΠΟΛΗ

Δημοτικό Περιστερίου (8.969), Περιστέρι

ΤΙΤΛΟΙ

ΠΟΡΕΙΑ 5ΕΤΙΑΣ

2015    4η

2016    8η

2017    8η

2018    4η

2019    4η

ΑΡΗΣ

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΣΙ: Επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία και τερμάτισε 5ος. Στο Γιουρόπα Λιγκ της τρέχουσας σεζόν απέκλεισε αρχικά την ΑΕ Λεμεσού, όμως μετά έμεινε εκτός από τη Μόλντε.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ο Σάββας Παντελίδης ανέλαβε την ομάδα στο μέσον της περσινής σεζόν και συνεχίζει. Στο παρελθόν εργάστηκε, μεταξύ άλλων, σε Αστέρα Τρίπολης, Ηρακλή, Λεβαδειακό.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ: «Εχασε» τον περσινό MVP ακραίο Ματέο Γκαρσία, αλλά και τον βασικό «κόφτη» Σιώπη. Από τις προσθήκες, ξεχωρίζουν ο φορ Ιντέγιε, ο χαφ Σάσα και ο μπακ Σούνγκρεν, ενώ ως εσωτερική μεταγραφή λογίζεται ο ακραίος Μπρούνο Γκάμα, που σε περίπου έναν μήνα θα επιστρέψει από σοβαρό τραυματισμό.

ΕΔΡΑ – ΠΟΛΗ

«Κλεάνθης Βικελίδης» (18.140), Θεσσαλονίκη

ΤΙΤΛΟΙ

3 Πρωταθλήματα 

1 Κύπελλα

ΠΟΡΕΙΑ 5ΕΤΙΑΣ

2015    Γ’-2η

2016    Γ’-1η 

2017    Β’-3η 

2018    Β’-2η 

2019    5η

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΣΙ: Ξεκίνησε άσχημα, όμως χάρη σε ένα ντεμαράζ πλασαρίστηκε ψηλά.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ο Ακης Μάντζιος επέστρεψε πέρσι στο μέσον της σεζόν, ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει τόσο ως παίκτης του όσο και ως προπονητής του.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ: Οι «κυανέρυθροι» καλούνται να διαχειριστούν δύο μεγάλους «βραχνάδες». Τόσο τον περιορισμό μεταγραφών που τους έχει επιβληθεί, όσο και το γεγονός πως ξεκινούν με «-6». Το καλοκαίρι έφυγαν αρκετά «βαριά χαρτιά» (π.χ. Ντουρμισάι φορ, Μπουμάλ, Σπιριντόνοβιτς ακραίοι, Κούρντι μπακ). Από τις προσθήκες ξεχωρίζει ο φορ Αραμπούλι. Μεσοαμυντικά διαθέτει λύσεις, μεσοεπιθετικά όμως υπάρχει «θέμα», τόσο σε ποιότητα όσο και σε αριθμό παικτών.

ΕΔΡΑ – ΠΟΛΗ

Γήπεδο Πανιωνίου (9.363), Νέα Σμύρνη

ΤΙΤΛΟΙ

2 Κύπελλα

ΠΟΡΕΙΑ 5ΕΤΙΑΣ

2015    13η

2016    5η

2017    5η

2018    7η

2019    6η

ΛΑΜΙΑ

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΣΙ: Ηταν η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν, αφού τερμάτισε 7η και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ο Μάκης Χάβος ξεκίνησε προετοιμασία (ήταν από πέρσι), όμως στις αρχές Αυγούστου υπήρξαν διαφωνίες με τη διοίκηση και αποχώρησε. Τον διαδέχθηκε ο νεαρός Σωτήρης Αντωνίου.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ: Υπήρξαν αποχωρήσεις και ως κυριότερες «απώλειες» λογίζονται εκείνες των Μπαράλες (φορ), Μπερτόλιο (μεσοεπιθετικός), Σαράνοβ (γκολκίπερ), Πίτι (μεσοεπιθετικός), Μπάζιτς (χαφ). «Αίσθηση» προκάλεσε ο επαναπατρισμός των Βασιλόγιαννη (μεσοεπιθετικός), Βύντρα (προορίζεται για στόπερ), όπως και η απόκτηση των Βελλίδη (γκολκίπερ), Τουράμ (φορ). Αναμένεται να προχωρήσει σε επιπλέον 2-3 προσθήκες.

ΕΔΡΑ – ΠΟΛΗ

Δ.Α.Κ. Λαμίας (4.987), Λαμία 

 

ΤΙΤΛΟΙ

ΠΟΡΕΙΑ 5ΕΤΙΑΣ

2015    Β’-4η

2016    Β’-5η

2017    Β’-2η

2018    13η

2019    7η

 

Ολη η δράση της Superleague παίζει στο Stoiximan.gr με 250+ ειδικά στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΣΙ: Μέσα στο γήπεδο τερμάτισε στην 6η θέση, αλλά επειδή του αφαιρέθηκαν 11 βαθμοί, έπεσε στην 8η.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Για 2η σεζόν ο Γιώργος Δώνης κάθεται στον «πράσινο» πάγκο.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ: Την περασμένη σεζόν είχε περιορισμό μεταγραφών, όμως φέτος κινήθηκε κανονικά στο «παζάρι» και παρουσιάζεται ενισχυμένος. Ξεχωρίζουν οι προσθήκες των Κολοβού (εξτρέμ), Ζαχίντ (χαφ), Μολό (εξτρέμ), ενώ δεν «έχασε» κάποιον βασικό. Παραμένει η ποινή αποκλεισμού από την Ευρώπη (έχει δικαίωμα συμμετοχής από τη μεθεπόμενη σεζόν), στόχος λοιπόν είναι να φτάσει ψηλά για το πρεστίζ. Μόνο η κατάκτηση τροπαίου θα κάνει τη διαφορά.

ΕΔΡΑ – ΠΟΛΗ

ΟΑΚΑ (69.071), Αθήνα

 

ΤΙΤΛΟΙ

20 Πρωταθλήματα 

18 Κύπελλα

ΠΟΡΕΙΑ 5ΕΤΙΑΣ

2015    2η

2016    2η

2017    3η

2018    11η

2019    8η

 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΣΙ: Από την αρχή απομακρύνθηκε από την ουρά και πλασαρίστηκε ουσιαστικά στη μέση της κατάταξης.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ο Λουίς Κάστρο ανέλαβε για πρώτη φορά στην καριέρα του κάποια «πρώτη» ομάδα. Ο 40χρονος Πορτογάλος ήταν μέχρι πρότινος στη δεύτερη της Γκιμαράες.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ: Σε διπλό ταμπλό κινήθηκαν στο Αγρίνιο, αφού προχώρησαν σε προώθηση μικρών από την ακαδημία τους και αρκετών ξένων (ως επί το πλείστον από την Πορτογαλία, λόγω της συμφωνίας για συνεργασία με την Μπενφίκα). Από τους νέους, πιο «κλικ» κάνουν οι χαφ Ντάλσιο (από την Μπενφίκα), Σιένσταντ (από τη Χάποελ Χάιφα), ενώ ως πιο «τρανταχτές» απώλειες λογίζονται εκείνες των Μιχάι (στόπερ) και Μάζουρεκ («δεκάρι»).

ΕΔΡΑ – ΠΟΛΗ

Γήπεδο Παναιτωλικού (6.200), Αγρίνιο 

 

ΤΙΤΛΟΙ

ΠΟΡΕΙΑ 5ΕΤΙΑΣ

2015    7η

2016    11η

2017    11η

2018    8η

2019    9η

 

ΑΕΛ

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΣΙ: Σώθηκε μαθηματικά την προτελευταία αγωνιστική και τελικά πλασαρίστηκε στη 10η θέση. Σε γενικές γραμμές τα πήγε καλά.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ξεκίνησε προετοιμασία με τον Γκόραν Πέτριτς, όμως στις 8 Αυγούστου ο Σέρβος απομακρύνθηκε και τον διαδέχθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου. O 45χρονος τεχνικός έχει εργαστεί, μεταξύ άλλων, σε Ατρόμητο, Πανιώνιο.

ΡΟΣΤΕΡ: Το θετικό είναι πως έκλεισε σχετικά νωρίς το ρόστερ της, ενώ ο κομβικός ακραίος Ντέλετιτς είχε αποχωρήσει από τον Απρίλιο και έμαθε να ζει χωρίς εκείνον! Από τις προσθήκες, ξεχωρίζουν ο στόπερ Μιχαήλ, οι χαφ Στάνκοβιτς, Μπούστος και ο φορ Ντάουντα.

ΕΔΡΑ – ΠΟΛΗ

AEL FC Arena (16.100), Λάρισα

 

ΤΙΤΛΟΙ

1 Πρωτάθλημα

2 Κύπελλα

 

ΠΟΡΕΙΑ 5ΕΤΙΑΣ

2015    Β’- 4η

2016    Β’-1η

2017    14η

2018    12η

2019    10η

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΣΙ: «Εμπλεξε» και μέχρι την τελευταία αγωνιστική υπήρχε ένα σενάριο που τον έστελνε στα μπαράζ . Τερμάτισε 11ος.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ο Μπόρχα Χιμένεθ κρατά από το καλοκαίρι τα «ηνία». Ο Ισπανός κόουτς, μόλις 34 ετών, ανέβασε πέρσι τη Μιραντές στη 2η κατηγορία της χώρας του και για πρώτη φορά θα εργαστεί εκτός συνόρων.

ΡΟΣΤΕΡ: Αποχώρησαν αρκετοί βασικοί όπως οι Μουνάφο (χαφ), Μανιάς (φορ), Τριανταφυλλόπουλος (στόπερ), Καλτσάς (εξτρέμ), Αθανασιάδης (τερματοφύλακας) και αποκτήθηκαν ως επί το πλείστον Ισπανοί, που ξέρει καλά ο νέος προπονητής. Ξεχωρίζουν οι Μπόρχα Φερνάντεζ (χαφ από την πολωνική Μλεντζ), Ριέρα (χαφ από τη Βιγιαρεάλ), Καπίγια (χαφ, από την Ρεάλ Σοσιεδάδ), αλλά και η επιστροφή του φορ Μπαράλες.

ΕΔΡΑ – ΠΟΛΗ

«Θ. Κολοκοτρώνης» (7.442), Τρίπολη 

 

ΤΙΤΛΟΙ

ΠΟΡΕΙΑ 5ΕΤΙΑΣ

2015    3η

2016    7η

2017    13η

2018    5η

2019    11η

 

ΞΑΝΘΗ

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΣΙ: Ξεκίνησε «φουριόζα», όμως μετά τον Γενάρη «ξεφούσκωσε», έκανε «κοιλιά» και τερμάτισε χαμηλά (12η).

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ο Κίκε Ραμίρεθ διαδέχθηκε τον Μίλαν Ράσταβατς στον πάγκο. Ο 49χρονος Ισπανός κόουτς ήταν πέρσι στην Σανταμπέλ της πατρίδας του.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ: «Ξηλώθηκαν» τα πάντα, αφού από τον περσινό κορμό συνεχίζουν ελάχιστοι παίκτες (π.χ. Λισγάρας στόπερ, Μπαξεβανίδης μπακ, Καμαρά «κόφτης») και οι προσθήκες της έφτασαν τις 16, αριθμός τρομακτικά μεγάλος. Ξεχωρίζει ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Εντουάρντο (από την Μπράγκα), ο στόπερ Μαλεζάς (μέχρι πέρσι αρχηγός του ΠΑΟΚ) και ο γκολκίπερ Αμπάντ (από την Τενερίφη). Πρόκειται για μία εντελώς νέα ομάδα.

ΕΔΡΑ – ΠΟΛΗ

Ξάνθη Arena (7.244), Ξάνθη 

 

ΤΙΤΛΟΙ

ΠΟΡΕΙΑ 5ΕΤΙΑΣ

2015    8η

2016    13η

2017    6η

2018    6η

2019    12η

 

ΟΦΗ

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΣΙ: Ηταν μέχρι το τέλος στα «αχ» και τα «βαχ», καθώς σώθηκε στα διπλά μπαράζ με τον Πλατανιά, χάρη σε γκολ του Ναμπί στις καθυστερήσεις!

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: «Πρωτάρης» σε επαγγελματικό επίπεδο είναι ο Γιώργος Σίμος. Μόλις 41 ετών, μέχρι πρότινος βρισκόταν στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ: Προχώρησε σε αλλαγές, όμως από τη στιγμή που επέστρεψε ο φορ Γιακουμάκης, δεν «έχασε» κάποιον βασικό από τη μέση και μπροστά. Μάλιστα, ήρθαν και οι Μάνος (επιθετικός), Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέντο (ακραίοι). Αντίθετα, υπάρχει «θέμα» στα στόπερ, όπου αναμένεται να αποκτήσει τον Σαλίμι από το Ιράν και ψάχνει ακόμη έναν, καθώς στα φιλικά έπαιζαν εκεί οι Νάστος, Γιαννούλης που δεν είναι κλασικοί κεντρικοί αμυντικοί.

ΕΔΡΑ – ΠΟΛΗ

«Θ. Βαρδινογιάννης» (7.315), Ηράκλειο

 

ΤΙΤΛΟΙ

1 Κύπελλο

ΠΟΡΕΙΑ 5ΕΤΙΑΣ

2015    17η

2016    Γ’-1η

2017    Β’-4η

2018    Β’-1η

2019    13η

 

ΒΟΛΟΣ

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΣΙ: Πήγε «τρένο» στη Football League, από την αρχή εδραιώθηκε ψηλά και κατέκτησε εύκολα τον τίτλο.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Για 3η χρονιά συνεχίζει ο Χουάν Φεράνδο. Ο Ισπανός, μόλις 38 ετών, ανέλαβε την ομάδα στη Γ’ Εθνική και σε δύο σεζόν την οδήγησε σε ισάριθμες ανόδους.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ: «Νεοφώτιστος» γαρ, άλλαξε ριζικά το ρόστερ του. Εχει ανακοινώσει 17 μεταγραφές και ετοιμάζεται για 1-2 επιπλέον. Ο φορ Γέντρισεκ, ο στόπερ Μπασόνγκ με θητεία στην Πρέμιερ Λιγκ και ο μεσοεπιθετικός Σαρμιέντο είναι τα πιο «βαριά» ονόματα, ενώ μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα αποκτήσει, τουλάχιστον θέλει, ακόμη έναν με δύο μεσοεπιθετικούς.

 

ΕΔΡΑ – ΠΟΛΗ

Πανθεσσαλικό (22.700), Βόλος

 

ΤΙΤΛΟΙ

ΠΟΡΕΙΑ 5ΕΤΙΑΣ

2015    –

2016    –

2017    –

2018    Γ’-1η

2019    Β’-1η

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip