Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

22.09.20|09:36

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Pamestoixima.gr: Ενισχυμένη απόδοση* για να βγει ο Ελ Αραμπί πρώτος σκόρερ

pamestoixima-gr-ενισχυμένη-απόδοση-για-να-βγει-ο-ελ-166039

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ήταν πέρσι το βαρύ πυροβολικό του Ολυμπιακού. Ο Μαροκινός φορ συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με 20 γκολ σε 34 εμφανίσεις στη Σούπερ Λίγκα, τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην καριέρα του που βρήκε δίχτυα πάνω από είκοσι φορές, είναι οπότε προφανές ότι και φέτος είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου του πρώτου σκόρερ. Tην Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, τo Pamestoixima.gr επιφυλάσσει μια προσφορά* για παλιά και καινούρια μέλη, προσφέροντας ενισχυμένη απόδοση* σε εκείνους που θα επιλέξουν να στοιχηματίσουν στον 33χρονο Μαροκινό.

 

Πάντως ο Ελ Αραμπί διανύει μια μικρή περίοδο ανομβρίας. Μετρά οκτώ σερί παιχνίδια χωρίς γκολ, για όλες τις διοργανώσεις, αφού το τελευταίο του το πέτυχε στις 28 Ιουνίου, όταν άνοιξε το σκορ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (νίκη του Ολυμπιακού με 2-1). Είναι πάντως προσφανές ότι για να χρίζεται πρώτο φαβορί, τόσο το Pamestoixima, όσο και οι λοιπές στοιχηματικές θεωρούν ότι σύντομα θα βρει ξανά ρυθμό. 

Από εκεί και πέρα, οι περισσότερες στοιχηματικές συμφωνούν πως δεύτερος επικρατέστερος για τον τίτλο του αρχισκόρερ του πρωταθλήματος είναι ο Νέλσον Ολιβέιρα της ΑΕΚ. Από κοντά ακολουθούν οι Φεντερίκο Μακέντα (Παναθηναϊκός), Kάρολ Σβιντέρσκι (ΠΑΟΚ) και Μπρούνο Γκάμα (Αρης). Ο τελευταίος μετρά ήδη δύο γκολ σε δύο εμφανίσεις, αμφότερα με πέναλτι, ενώ είχε σκοράρει και στον αποκλεισμό του Αρη από την Κόλος Κοβαλίφκα. Δύο γκολ, επίσης με δύο πέναλτι, έχει πετύχει και ο Λάζαρ Ρομάνι της Λαμίας, ενώ σε μόλις 45 λεπτά βρήκε δίχτυα δις (χωρίς καν να χρειαστεί πέναλτι) ο Γιώργος Μασούρας του Ολυμπιακού.

 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip