Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

27.07.20|09:41

Πάνος Γαρίδης Πάνος Γαρίδης

Προγνωστικά Εsports: Mε δύο over

προγνωστικά-εsports-mε-δύο-over-168612

Αλλο ένα ΣΚ που τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα υπολόγιζα με τα ματς να χάνονται κυριολεκτικά στα δευτερόλεπτα. Βέβαια το 1/4 δεν αλλάζει, όμως κρατάω το σωστό διάβασμα των αγώνων διότι ναι μεν ηττήθηκα αλλά δεν ήταν ολοκληρωτικές ήττες. Τα συμπεράσματα από αυτά τα ματς θα μου δώσουν τις απαντήσεις για τα μελλοντικά, όπου πιστεύω ότι θα τα πάμε καλύτερα. Πάμε στα σημερινά.

Δύο αγώνες έχουμε για σήμερα από την LPL και θα ασχοληθούμε και με τους δύο.

Την αγωνιστική εβδομάδα την ανοίγει σήμερα στις 12:00 ο αγώνας Suning (1.20) εναντίον Oh My God (4.33), αποδόσεις της Bet365. Η Suning ζει το όνειρο της. Είναι η ευχάριστη έκπληξη αυτή τη σεζόν και βρίσκεται μέχρι στιγμής στην 4η θέση. Σε 12 αγώνες έχει ηττηθεί μόλις τρεις φορές και έχει νικήσει εννιά. Είναι ομάδα του over καθώς έχει πέντε Under και επτά Over και τρέχει σερί επτά νικών εκ των οποίων οι τέσσερις τελευταίες με over. Αυτό μας δείχνει ότι είναι ομάδα που παίρνει ρίσκα. Βέβαια σήμερα αντιμετωπίζει την Oh My God η οποία ζει τον εφιάλτη της και μέχρι στιγμής κατατάσσεται 14η. Για αυτό και είναι από τις δυσάρεστες εκπλήξεις αυτής της σεζόν. Τρέχει τη χρονιά με εννιά ήττες και τρεις νίκες. Ομάδα του Over και αυτή με πέντε Under και επτά Over.

Τρέχει σερί πέντε ηττών εκ των οποίων μόλις μία σημειώθηκε με Under. Αυτό μας δείχνει ότι γενικά παλεύει τους αγώνες της. Η OMG παίρνει ρίσκα και παίζει πολύ ανοιχτό παιχνίδι, γεγονός που της έχει στοιχίσει μεν, αλλά δεν βλέπω να αλλάζει στο προσεχές μέλλον. Το Over 2,5 χάρτες της Bet365 βρίσκεται στο υψηλό 2.37 το οποίο και αγοράζω. Φλερτάρω την κόντρα της Suning γιατί έχω την OMG ικανή να κάνει ζημιά. Την κρατάω για το live και θέλω να δω πώς θα παίξει σήμερα η OMG .

Στις 14:00 περίπου ώρα Ελλάδος θα ξεκινήσει ο αγώνας Dominus Esports (4.00) εναντίον Vici Gaming (1.22), αποδόσεις της Bet365. Εδώ έχουμε την τελευταία ομάδα της λίγκας να αντιμετωπίζει την ένατη, με τη Vici να κυνηγά την είσοδό της στα playoffs. Πράγμα καθόλου εύκολο αν κρίνω από το υπόλοιπο πρόγραμμα της, αλλά ας δούμε τις βασικές επιμέρους πληροφορίες. Η Dominus σε 12 αγώνες τρέχει τη σεζόν με μία νίκη και έντεκα ήττες εκ των οποίων οι οκτώ ήταν Under και οι τέσσερις Over. Τρέχει σερί πέντε ηττών με τις δυο τελευταίες να καταγράφονται ως Under. Δεν την λέει κανείς και φόβητρο απέναντι στη Vici, η οποία αυτή την σεζόν τρέχει με έξι νίκες και έξι ήττες εκ των οποίων πέντε Under και επτά Over.

Εσπασε το σερί ηττών την προηγούμενη αγωνιστική με Over και χρειάστηκε και λίγο την τύχη. Πιστεύω ότι την ευκαιρία της για τα playoffs την έχασε η Vici εδώ και δυο εβδομάδες, οπότε δεν βλέπω πέραν των μαθηματικών ελπίδων να μπαίνει στα playoffs έστω και ως 8η της κατάταξης. Θεωρώ επίσης ότι η Dominus, αφού δεν έχει πλέον να χάσει τίποτα θα παίξει για το γόητρό της και θα προβάλλει αντίσταση στη Vici. Για αυτό το Over 2,5 Χάρτες στο 2.37 δεν είναι καθόλου αμελητέο και μπαίνει στο παιχνίδι μου. Οπως αμελητέο δεν είναι και το 4.00 για τη νίκη της Dominus: αν είναι να κάνει ακόμα μία νίκη η Dominus, αυτή ενδεχομένως να είναι η σημερινή ή την επόμενη εβδομάδα στον τελευταίο αγώνα της. Την κρατάω και αυτή για το live, καθώς δεν εμπιστεύομαι pregame.

Με αυτούς τους αγώνες ξεκινάμε την εβδομάδα. Ας ελπίζουμε να είναι και καλή.

Αν θέλετε, τα λέμε και στο twitter.

Tank

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip