Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

26.09.20|10:10

Μάκης Μηνδρινός Μάκης Μηνδρινός

Προγνωστικά e-Sports: Δύο επιλογές

προγνωστικά-e-sports-δύο-επιλογές-165862

Καλή αρχή κάναμε. Πετύχαμε την νίκη της Team Liquid απέναντι στους MAD Lions, είδαμε εξαιρετικά ματς και απολαύσαμε την έκπληξη της ημέρας PSG Talon. Η οποία έπαιξε με παίκτες δανεικούς από την Ahq Esports και έναν coach από την Machi Esports, εξαιτίας των περιορισμών της Κινεζικής κυβέρνησης λόγω Covid-19 και προβλημάτων με την visa δυο παιχτών από την Νότια Κορέα. Για το λόγο αυτό, η Riot έδωσε το δικαίωμα στην PSG Talon να χρησιμοποιήσει δανεικούς παίκτες από ομάδες της PCS, των οποίων οι παίκτες είχαν λάβει visa για να ταξιδέψουν στην Σανγκάη, και κέρδισε και τους δύο αγώνες της ημέρας, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά την «κατάρα του αναλυτή»! Και γιατί το λέω αυτό; Γιατί θεωρούσα ότι η LGD Gaming θα περνούσε χωρίς να χάσει κανένα παιχνίδι στην επόμενη φάση πράγμα που πλέον δεν υφίσταται!

 

 

Προγνωστικά σήμερα

Ημέρα 2 για τα Play Ins του Worlds 2020 και οι αγώνες ξεκινάνε στις 11:00 ώρα Ελλάδος, με το Rainbow 7 (1.83) – V3 Esports (1.83), αποδόσεις από την Bet365. Ο αγώνας για την Rainbow 7 είναι σημαντικός. Αν κερδίσει έχει ελπίδες για την knock out διαδικασία αλλά αν χάσει τα πράγματα δυσκολεύουν πάρα πολύ για τη Λατινική Αμερική. Δεν έχει καθόλου εύκολο αντίπαλο όμως σήμερα! Η V3 Esports ήρθε σε αυτό το Worlds με αξιώσεις. Εκθρόνισε την Detonation FocusMe στην Ιαπωνία και θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα από την Ιαπωνική Λίγκα που θα καταφέρει να συμμετέχει στην Main Event φάση. Κατά την άποψη μου έχει ελπίδες και θα νικήσει την Rainbow 7. Εχει όλα τα στοιχεία εκείνα που μπορούν να εκμεταλλευτούν τα πολλά λάθη που κάνουν οι παίκτες της Rainbow7 γι’ αυτό και θα αγοράσω την νίκη της.

Ο επόμενος αγώνας που θα ήθελα να εστιάσω είναι ο αμέσως επόμενος και είναι αυτός ανάμεσα στην SuperMassive Esports (1,40) και INTZ (2.75) αποδόσεις από την Bet365. Το σετ είναι λάθος. Εχω δει τις ομάδες, έχω δει τις στρατηγικές τους και τις εμπνεύσεις τους! Ναι οκ είναι δυνατή ομάδα η SuperMassive με σχέδιο και ταλέντο στους παίκτες της αλλά για 1,40 απέναντι στην INTZ δεν είναι. Ναι έχασε και τα δυο ματς της η INTZ αλλά δεν είναι χειρότερη από την SuperMassive! Μία νίκη σήμερα ίσως την στείλει στα Knock out!

Αυτά για σήμερα καλή μας τύχη.

Αν θέλετε, τα λέμε και στο twitter.

Tank

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip