Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

24.09.20|09:35

Μάκης Μηνδρινός Μάκης Μηνδρινός

Προγνωστικά e-Sports: Αυλαία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

προγνωστικά-e-sports-αυλαία-στο-παγκόσμιο-πρ-165923

Μετά από μια σεζόν ομολογουμένως πολύ δύσκολη για όλους μας, φτάνουμε στην κορυφαία διοργάνωση για το League Of Legends. Το πιο επιτυχημένο, το πιο εμπορικό και γιατί όχι το μεγαλύτερο event των Esports, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα όπου οι καλύτερες ομάδες από τα πρωταθλήματα που συμμετέχουν στο World Championship Cycle στέλνουν τους καλύτερους τους εκπροσώπους προκειμένου να αγωνιστούν για να κερδίσουν το Summoners Cup.

 

 

Αναπροσαρμογή λόγω Covid

Ξεκινάει λιγάκι απρόσμενα! Είχαμε πει ότι θα είχαμε 24 ομάδες φέτος για το Worlds. Λόγω Covid-19 το Βιετνάμ εξακολουθεί και έχει περιορισμούς στις μετακινήσεις των πολιτών του με αποτέλεσμα οι ομάδες που προκρίθηκαν από την VCS να μην μπορούν να παραστούν στην Σανγκάη της Κίνας, όπου θα διεξαχθεί το φετινό Παγκόσμιο. Μοιραία λοιπόν οι ομάδες μειώθηκαν στις 22 και η Riot αποφάσισε να προωθήσει την 3η ομάδα που προκρίθηκε στο Worlds από την LCK στην Main Event φάση του πρωταθλήματος προκειμένου έτσι να ισοσκελίσει τις ομάδες στην Play In φάση και να αναδιοργανώσει την Play In ως εξής.

Σύστημα διεξαγωγής

Εχουμε δύο ομίλους με πέντε ομάδες σε κάθε όμιλο. Οι ομάδες σε κάθε όμιλο θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε έναν μόνο αγώνα και στο τέλος των αγώνων οι νικήτριες ομάδες που θα έχουν καταλάβει την 1η θέση στους ομίλους τους θα προκριθούν απευθείας στην Main Event φάση του Worlds 2020. 

Οι ομάδες μεταξύ 2ης και 4ης θέσης προκρίνονται στην Knock Out διαδικασία της Play In φάσης. Η 3η και 4η ομάδα κάθε ομίλου θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε έναν αγώνα Best Of 5. Η νικήτρια από αυτόν τον αγώνα θα αντιμετωπίσει την ομάδα της 2ης θέσης του άλλου ομίλου σε έναν αγώνα Best Of 5 και η νικήτρια θα προκριθεί στην Main Event φάση του Worlds 2020.

 

 

Αυλαία την Παρασκευή

Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου ανοίγει η αυλαία του φετινού Worlds με τον πρώτο αγώνα να λαμβάνει χώρα στις 11:00 ώρα Ελλάδος και με την Play In φάση να τελειώνει την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου. Ολοι οι όμιλοι έχουν διαμορφωθεί κατόπιν κληρώσεως και έχουν ως εξής:

* Για τον Α’ όμιλο της Play In Φάσης έχουμε τις ομάδες ΙΝΤΖ (CBLOL), Legacy Esports (OPL), MAD Lions (LEC) , SuperMassive Esports (TCL) και Team Liquid (LCS). 

* Για τον Β όμιλο της Play In φάσης έχουμε τις ομάδες LGD Gaming (LPL), PSG Talon (PCS), Rainbow 7 (LLA), Unicorns Of Love (LCL) και V3 Esports (LJL). 

Εκτίμηση

Λίγα λόγια για τους ομίλους. Θεωρώ τις ομάδες του Β’ ομίλου ελαφρώς άτυχες αφού έχουν κληρωθεί με κινεζική ομάδα και μάλιστα μια από τις πιο φορμαρισμένες στο φετινό Summer Season της LPL. Τολμώ να πω ότι ενδεχομένως να περάσει και αλώβητη από την Play In φάση αν και έχω στα υπόψη μια ομάδα που μπορεί να την ζορίσει και μάλιστα αρκετά. 

Στο Α’ ομίλο τώρα, δύο ομάδες θα κονταροχτυπηθούν για την πρωτιά και έχουμε την τύχη να τις δούμε να λύνουν τις διαφορές τους νωρίς. Και όταν λέω νωρίς εννοώ την Παρασκευή στις 15:00 περίπου ώρα Ελλάδος, με τη MAD Lions (1.66) να αντιμετωπίζει την Team Liquid (2.10), στον τελευταίο αγώνα της ημέρας. 

Νωρίτερα, η MAD Lions θα ανοίξει την αυλαία στις 11:00 όπως προανέφερα εναντίον της INTZ. Αν και η INTZ είναι ομάδα που κάνει εκπλήξεις εντούτοις δεν πιστεύω να τα καταφέρει απέναντι στους MAD. Πράγμα που δεν πιστεύω όμως για την Team Liquid! Εδώ θεωρώ ότι η ομάδα της Βόρειας Αμερικής έχει πολλές πιθανότητες και να κερδίσει την MAD αλλά και να περάσει απευθείας στην Main Event Φάση! Μπορεί να προτρέχω το ξέρω αλλά είναι ομάδα με πολλές ικανότητες η Team Liquid και μελετάει! 

Οπότε θα την εμπιστευτώ στο 2,10 στην Bet365 για το πρώτο μου bet σε αυτό το Worlds και βλέπουμε. 

Σας προτρέπω να παρακολουθήσετε αν μπορείτε το Worlds θα είναι μια καλή εμπειρία. Η Riot προκειμένου να μπορέσει κάποιος να κατανοήσει καλύτερα το τι βλέπει παρακολουθώντας έναν αγώνα έχει βγάλει διάφορα ολιγόλεπτα βίντεο στο youtube στο κανάλι LoL Esports. 

Αυτά για σήμερα και καλή μας αρχή!

 

Αν θέλετε, τα λέμε και στο twitter.

Tank

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip