Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

21.04.20|09:00

Χρήστος Βαγενάς Χρήστος Βαγενάς

Κέρδισε ένα Playstation 4 μαζί με το Fifa 20!

κέρδισε-ένα-playstation-4-μαζί-με-το-fifa-20-171132

Νέος ΣΟΥΠΕΡ διαγωνισμός στο Instagram της Kingbet, καθώς από σήμερα και τις επόμενες 15 ημέρες, μπορείτε να διεκδικήσετε ένα Playstation 4, μαζί με το FIFA 20!  

H καραντίνα θέλει… καλοπέραση και στην Kingbet το ξέρουμε καλά και σας προσφέρουμε ένα μεγάλο δώρο, το οποίο μπορείτε να το διεκδικήσετε πολύ εύκολα, απλά ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα: 

1. Ακολούθησε τον λογαριασμό της @kingbetgr στο Instagram

2. Κάνε Like στη φωτογραφία του διαγωνισμού

3. Κάνε Tag 3 φίλους σου, στα σχόλια της φωτογραφίας 

*Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Τρίτη 21 Απριλίου,

στις 13:00 το μεσημέρι. 

*Μπορείτε να συμμετάσχετε περισσότερες φορές στον διαγωνισμό κι έτσι να αυξήσετε τις πιθανότητες νίκης, αρκεί όμως να κάνετε tag διαφορετικούς φίλους σας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? Νέος ΣΟΥΠΕΡ διαγωνισμός στο Instagram της Kingbet, καθώς από σήμερα και τις επόμενες 15 ημέρες, μπορείτε να διεκδικήσετε ένα Playstation 4, μαζί με το FIFA 20! ?——————————————————————————- Tα βήματα για να μπεις στον διαγωνισμό είναι τρία και πολύ απλά! 1. Ακολούθησε τον λογαριασμό της @kingbetgr στο Instagram 2. Κάνε Like στη φωτογραφία του διαγωνισμού 3. Κάνε Tag 3 φίλους σου, στα σχόλια της φωτογραφίας ——————————————————————————- *Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Τρίτη 21 Απριλίου, στις 13:00 το μεσημέρι, όποτε έχετε πολλές μέρες μπροστά σας για να λάβετε μέρος. Μην χάνετε χρόνο! ——————————————————————————- *Μπορείτε να συμμετάσχετε περισσότερες φορές στον διαγωνισμό κι έτσι να αυξήσετε τις πιθανότητες νίκης, αρκεί όμως να κάνετε tag διαφορετικούς φίλους σας! ——————————————————————————- #kingbet #kingbetdiagonismos

A post shared by Kingbet (@kingbetgr) on Apr 6, 2020 at 4:35am PDT

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip