Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad

13.07.20|08:50

Δημήτρης Φραγγάκης Δημήτρης Φραγγάκης

Τσάμπιονς Λιγκ κλήρωση: Λειψία - Ατλέτικο και Αταλάντα - Παρί στα προημιτελικά

τσάμπιονς-λιγκ-κλήρωση-λειψία-ατλέτι-168777

Ξέρουμε σίγουρα τους δύο προημιτελικούς και περιμένουμε να μάθουμε τους άλλους δύο. Οι τέσσερις ομάδες που προκρίθηκαν πριν τη διακοπή, λόγω του κορωνοϊού, θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στη φάση των «8». Λειψία – Ατλέτικο Μαδρίτης και Αταλάντα – Παρί Σεν Ζερμέν θα κοντραριστούν σε μονό αγώνα για δύο εισιτήρια στα ημιτελικά.

Προβλέπονται ακόμα δύο μεγαλύτεροι προημιτελικοί. Πιθανότατα η Μπάγερν (εφόσον δεν δυσκολευτεί απέναντι στην Τσέλσι) θα αντιμετωπίσει είτε την Μπαρτσελόνα είτε τη Νάπολι. Ο νικητής του σπουδαίου ζευγαριού των «16», Ρεάλ – Μάντσεστερ Σίτι, θα αντιμετωπίσει ή τη Γιουβέντους ή τη Λυών.

 

 

Η κλήρωση προημιτελικών και ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ

 

Προημιτελικοί:

1) ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (1-2) – ΛΥΩΝ / ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (1-0)

2) ΛΕΙΨΙΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

3) ΝΑΠΟΛΙ / ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (1-1) – ΤΣΕΛΣΙ / ΜΠΑΓΕΡΝ (0-3)

4) ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ημιτελικοί:

Α) Νικητής προημιτελικού 1 – Νικητής προημιτελικού 3

Β) Νικητής προημιτελικού 2 – Νικητής προημιτελικού 4

Τελικός

Νικητής ημιτελικού Β – Νικητής ημιτελικού Α

Αποδόσεις κατάκτησης

Πρώτο φαβορί σύμφωνα με τις στοιχηματικές για να κατακτήσει το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ είναι η Μάντσεστερ Σίτι με απόδοση 4,00, ενώ ακολουθεί πολύ κοντά η Μπάγερν (4,50). Τρίτο φαβορί η Παρί Σ.Ζ. και μετά έρχονται Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους.

 

 

Τα ζευγάρια των «16»

Το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ έχουν ήδη πάρει η Παρί Σεν Ζερμέν, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Αταλάντα και η Λειψία, ενώ στις 7 Αυγούστου είναι προγραμματισμένες οι ρεβάνς στα υπόλοιπα ζευγάρια.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 2-1 / 0-2

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1-0 / 3-2

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ 4-1 / 3-4

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΛΕΙΨΙΑ 0-1 / 0-3

ΤΣΕΛΣΙ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 0-3

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 1-2

ΛΥΩΝ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1-0

ΝΑΠΟΛΙ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1-1

 

 

UEFA Champions League 2019-20

UEFA Champions League είναι η 65η σεζόν του ευρωπαϊκού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Ευρώπης που διοργανώνεται από την UEFA και η 11η σεζόν από τότε που μετονομάστηκε από Κύπελλο Πρωταθλητριών σε UEFA Champions League.

Ο παμε στοιχημα τελικός Champions League θα διεξαχθεί στο Ντα Λουζ της Λισσαβώνας και ο νικητής του UEFA Champions League 2019-20 θα παίξει εναντίον του νικητή του UEFA Europa League 2019-20 για το UEFA Super Cup. Επίσης θα κερδίσει τη συμμετοχή του και στο FIFA Club World Cup 2020 στο Κατάρ.

Ο νικητής του UEFA Champions League 2019-20 θα κερδίσει αυτόματα το εισιτήριο για τους ομίλους Τσάμπιονςλιγκ 2020-21. Αν το έχει καταφέρει αυτό μέσω της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα που αγωνίζεται, τότε η θέση αυτή θα δοθεί στον πρωταθλητή της ολλανδικής Eredivisie 2019-20.

 

UEFA Champions League

Η κλήρωση Champions League που γίνεται στις αρχές Ιουνίου κάθε έτους, ορίζει και την έναρξη της διοργάνωσης που ξεκινά στα τέλη Ιουνίου με την προ-προκριματική φάση, και συνεχίζεται με τη διεξαγωγή 3 γύρων από προκριματικούς αγώνες.

Ακολουθούν τα πλέι οφ και στη συνέχεια η φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ που αποτελείται από 8 ομίλους των 4 ομάδων. Εκεί οι δύο πρώτες ομάδες της Champions League βαθμολογία συνεχίζουν στη φάση των 16. Ακολουθούν τα προημιτελικά, τα ημιτελικά και ο μεγάλος τελικός του UEFA Champions League.

Στο Kingbet champions league μπορείτε να βρείτε αναλύσεις για όλα τα champions league ζευγάρια του UEFA Champions League 2019-20, από την προ-προκριματική φάση μέχρι και τον τελικό. Προγνωστικά Champions League από τους κορυφαίους tipsters του στοιχηματικού χώρου, τη βαθμολογία Τσάμπιονς Λιγκ και τη φόρμα για κάθε όμιλο του Champions League, την προϊστορία των αγώνων, το πρόγραμμα Champions League, τα Τσάμπιονς Λιγκ αποτελέσματα και εξειδικευμένα στατιστικά για πάρα πολλές κατηγορίες ειδικών στοιχημάτων. Ακόμη θα βρείτε προβλέψεις Τσάμπιονς Λιγκ, τις αποδόσεις στοιχήματος από τις Νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες, για όλα τα ματς του Champions League, τους τζίρους στοιχήματος αλλά και προγνωστικά στοιχήματος για όλους του αγώνες από το κουπόνι ΟΠΑΠ και πάμε στοίχημα.

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip