Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

16.03.21|09:39

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Θα μείνει ο Καμαρά στον Ολυμπιακό; Οι αποδόσεις των στοιχηματικών

θα-μείνει-ο-καμαρά-στον-ολυμπιακό-οι-απ-170350

Ο Μαντί Καμαρά ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 21 ετών για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες δαπάνησαν τότε 2,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Οσέρ. Δυόμισι χρόνια αργότερα η αξία του έχει εκτοξευτεί, ειδικά μετά την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2024, που σημαίνει πως αν κάποια ομάδα από ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θέλει να τον κάνει δικό της, θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Οι στοιχηματικές έχουν ήδη βγάλει στοιχήματα για την ομάδα όπου θα αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική σεζόν, με τον Ολυμπιακό να είναι πάντως το φαβορί.

 

 

Αλλωστε ο Ολυμπιακός δεν έχει λόγο να πουλήσει άμεσα. Εχει τον παίκτη δεμένο με συμβόλαιο για μία ακόμα τριετία και δεν έχει λόγο να υποχωρήσει αν δεν δεχθεί κάποια πολύ μεγάλη πρόταση.

Από τις ομάδες που διεκδικούν την υπογραφή του, η Αρσεναλ, επερχόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ, παρουσιάζεται ως η πιθανότερη να τον ντύσει στα δικά της ερυθρόλευκα. Ακολουθούν Λέστερ και Μίλαν, ενώ στη μάχη ενδέχεται να μπουν ακόμα ο Αγιαξ και η Νιουκάστλ.

Αναλυτικά οι αποδόσεις

Καμαρά επόμενη ομάδα

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο καλοκαίρι υπήρχε έντονη φημολογία για κλεισμένη μεταγραφή του σε ομάδα του εξωτερικού και ως επικρατέστερη εμφανιζόταν η Ατλέτικο Μαδρίτης. Τελικά όχι μόνο δεν αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, αλλά το Φλεβάρη επέκτεινε το συμβόλαιό του.

 

 

Σε δυόμισι χρόνια στον Ολυμπιακό, ο Καμαρά έχει κιόλας γράψει 118 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει πετύχει και 16 γκολ, με κορυφαίο το σουτ έξω από την περιοχή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Θυμηθείτε το.

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip