Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

06.07.20|13:38

Δημήτρης Φραγγάκης Δημήτρης Φραγγάκης

Σπανούλης: «Πάντα ονειρευόμουν να γίνω ένας από τους καλύτερους»

σπανούλης-πάντα-ονειρευόμουν-να-γίν-168802

Το όνομά του προκαλεί πλέον δέος σε όλη την Ευρώπη. Πρόκειται για τον ζωντανό θρύλο της EuroLeague, τον άνθρωπο που άλλαξε τη σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού, οδηγώντας τον σε δύο σερί ευρωπαϊκά τρόπαια. Τον ηγέτη που είναι διατεθειμένος να συνεχίσει να «γράφει» συμμετοχές και να πετυχαίνει διακρίσεις, βάζοντας τον πήχη σε ύψος δυσθεώρητο για τον επόμενο.

Ο λόγος για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της EuroLeague, ξεπερνώντας τους 4.152 πόντους του Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Ο πολύπειρος γκαρντ των «ερυθρολεύκων» ψηφίστηκε, επίσης, μέσα στους κορυφαίους της δεκαετίας που πέρασε, όντας ο πιο επιδραστικός εν ενεργεία παίκτης που παίζει στην Ευρώπη.

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

Ο Σπανούλης μίλησε στην κάμερα της bwin, του Μεγάλου Χορηγού της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τα όνειρα που πήραν σάρκα και οστά. Ο κορυφαίος σκόρερ της κορυφαίας ευρωπαϊκής μπασκετικής διοργάνωσης μίλησε αρχικά για τον τρόπο που πέρασε αυτό το δύσκολο διάστημα, αποδεικνύοντας, ότι εκτός από σπουδαίος μπασκετμπολίστας, είναι και  ένας άνθρωπος με αξίες και αρχές. Αναφέρθηκε στον τρόπο που η πολύμηνη αποχή θα επηρεάσει τις ομάδες, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι όλοι οι αθλητές λειτούργησαν αυτή την περίοδο επαγγελματικά και θα είναι έτοιμοι για όταν ξεκινήσουν ξανά οι υποχρεώσεις τους.

Ο «VSpan» αναφέρθηκε επίσης στο πολυσυζητημένο Last Dance, το ντοκιμαντέρ για τους Σικάγο Μπουλς και τον Μάικλ Τζόρνταν, το οποίο παρακολούθησε, ενώ γύρισε τον χρόνο πίσω στα όσα ονειρευόταν όταν ήταν μικρός και σε κείνα που έγιναν πραγματικότητα, ξεπερνώντας ακόμα και τα όνειρά του!

Ο Σπανούλης αποκάλυψε τον τρόπο που ένας παίκτης μπορεί να συνεχίσει να βρίσκει κίνητρο, όσες κούπες κι όσες διακρίσεις κι αν έχει κατακτήσει, ενώ αναφέρθηκε στα παιχνίδια που θα ήθελε να ξαναζήσει και στα μεγάλα σουτ που έχει σημειώσει στην τεράστια καριέρα του. Τέλος, έστειλε το μήνυμά του για τον κόσμο του Ολυμπιακού!

Δείτε τι είπε ο Βασίλης Σπανούλης στην κάμερα της bwin:  

 

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Η bwin αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα brand παγκοσμίως στην αγορά των τυχερών παίγνιων και του αθλητικού στοιχηματισμού, με τη μοναδική τεχνολογική της πλατφόρμα. Η bwin στηρίζει ενεργά τον αθλητισμό μέσω της χορηγίας της: στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, στην Turkish Airlines EuroLeague καθώς επίσης και στα μεγαλύτερα δρομικά events της χώρας. Παράλληλα, μέσω του προγράμματος της, «Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ελλήνων Ολυμπιονικών»,   υποστηρίζει 10 Έλληνες πρωταθλητές, που διεκδικούν την πρόκριση για τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκυο. Τέλος, μέσω του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης bwincares, η bwin ανταποδίδει στην κοινωνία την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που της δείχνει στηρίζοντας το έργο Οργανισμών και Ιδρυμάτων.

CTA: BWIN Μεγάλος Χορηγός Olympiacos BC

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip