Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

17.12.20|10:46

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

ΚΑΕ Ολυμπιακός και bwin στηρίζουν τον αγώνα κατά του κορωνοϊού (vid)

καε-ολυμπιακός-και-bwin-στηρίζουν-τον-αγώ-160289

Σε μια περίοδο που το Εθνικό Σύστημα Υγείας βρίσκεται στα όριά του, η ΚΑΕ Ολυμπιακός και η bwin δηλώνουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου «Αττικόν», του βασικού νοσοκομείου αναφοράς για τον κορωνοϊό στην περιφέρεια Αττικής.

 

 

Στο πλαίσιο, λοιπόν, του προγράμματος «Mondays Games against COVID», το οποίο τρέχει η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, η ΚΑΕ και ο βασικός χορηγός της, η bwin, επισκέφτηκαν το νοσοκομείο. Εκεί παρέδωσαν στο προσωπικό φορητό αναπνευστήρα βαρέως τύπου για την μηχανική υποστήριξη της αναπνευστικής λειτουργίας των ενηλίκων και ανηλίκων ασθενών στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Παράλληλα, οι Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Σάσα Βεζένκοφ και Χασάν Μάρτιν μοίρασαν συλλεκτικά δώρα σε γιατρούς και νοσηλευτές και τους εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για την προσφορά τους στη μάχη εναντίον της σκληρότερης πανδημίας των τελευταίων δεκαετιών.

Τόσο η ΚΑΕ Ολυμπιακός, όσο και η bwin υποσχέθηκαν να συνεχίσουν τις δράσεις τους και να επιστρέψουν στο νοσοκομείο σύντομα, με ακόμα περισσότερες έμπρακτες χειρονομίες βοήθειας. Αποδεικνύουν έτσι ότι τα τρία χρόνια συνεργασίας τους είναι κάτι περισσότερο από μία τυπική χορηγική συμφωνία.

Παρόντες στη δράση, πλην των τριών παικτών, ήταν ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, οι εκπρόσωποι της bwin Ιωάννα Μπερίου και Γιάννης Καποδίστριας και η Γενική Διευθύντρια των Γιατρών του Κόσμου, Ευγενία Θάνου. Το προσωπικό του νοσοκομείου «Αττικόν» εκπροσώπησαν ο Διοικητής του, Σπυρίδων Αποστολόπουλος και ο Διευθυντής της Γ’ Χειρουργικής, Εμμανουήλ Πικουλής.

 

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip