Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

18.01.21|09:45

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Φόρμουλα 1: Το φαβορί για να πάρει τον Χάμιλτον!

φόρμουλα-1-το-φαβορί-για-να-πάρει-τον-χά-157807

Ο Λιούις Χάμιλτον είναι ο πιο επιτυχημένος πιλότος στην ιστορία της Formula 1. Με το τέταρτο συνεχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημά του και έκτο σε επτά χρόνια, έφτασε τους επτά Παγκόσμιους Τίτλους, πιάνοντας στην κορυφή τον Μίχαελ Σουμάχερ, ενώ με 95 νίκες σε Γκραν Πρι έχει περισσότερες από κάθε άλλον οδηγό στα εβδομήντα χρόνια του σπορ.

Εχει συνδέσει το όνομά του με τη Mercedes, για λογαριασμό της οποίας τρέχει εδώ και 14 χρόνια, όμως οι φήμες για αποχώρησή του από την ομάδα έχουν πλέον πάρει φωτιά, αφού η Ferrari του προσφέρει ένα χρυσό συμβόλαιο 50 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο για να τον ντύσει στα κόκκινα. Τα στοιχήματα έχουν πάρει φωτιά και το kingbet.net σας παρουσιάζει όλες τις αποδόσεις.

 

 

Δεν ανανεώνει με Mercedes

Ολα ξεκίνησαν από ένα δημοσίευμα της βρετανικής Express. Τα δημοσιεύματα της εν λόγω εφημερίδας έχουν πολλές φορές αμφισβητηθεί, όμως όταν η έγκριτη Corriere dello Sport, με ιστορικούς δεσμούς με τη Ferrari, επιβεβαίωσε τις φήμες, αποδείχθηκε ότι πίσω από τον καπνό κρύβεται τουλάχιστον μια σπίθα. 

Το συμβόλαιο του Χάμιλτον έληξε και εδώ και μήνες ακούγαμε πως μένουν μόνο τα τυπικά για ανανέωση, όμως φαίνεται πως αυτά τα τυπικά έγιναν ουσιαστικά και δύσκολα. Η Daimler Group, ο όμιλος πίσω από την αγωνιστική ομάδα της Mercedes δεν δέχθηκε την πρόταση των μάνατζερ του Βρετανού, οι οποίοι ζητούσαν κλειστό τετραετές, συνολικού ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ. Ετσι φαίνεται πως μπαίνει σφήνα η Ferrari, διατεθειμένη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα, ώστε να διεκδικήσει το πρώτο της πρωτάθλημα από το 2007, όταν δηλαδή έκανε τα πρώτα του βήματα στο σπορ ο ίδιος ο Χάμιλτον.

Βέβαια, σε αυτήν τη φάση οι στοιχηματικές θεωρούν πως το πιθανότερο είναι ο Βρετανός να παραμείνει στη Mercedes, ενώ η Ferrari ακολουθεί σε αποδόσεις.

Το σίριαλ με τον 35χρονο οδηγό έχει σίγουρα πολλά επεισόδια μέχρι την ολοκλήρωσή του και το kingbet.net θα σας κρατά ενήμερους με όλες τις αλλαγές στις αποδόσεις και τα τελευταία νέα.

Οι αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του Χάμιλτον

 

Αποδόσεις Λιούις Χάμιλτον επόμενη ομάδα

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip