Bet365

Κορυφαίο live betting!
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:

Τουλάχιστον για φέτος, στις 23 Απριλίου, η Riot Games ακολούθησε την νόρμα που θέλει τα ενδιάμεσα μεγάλα event να ακυρώνονται. Ο John Needham μας ενημέρωσε για την απόφαση της Riot να ακυρώσει το event και παράλληλα μίλησε για τις επερχόμενες αλλαγές για το Παγκόσμιο του 2020, το οποίο σχεδιάζεται για το τέλος του έτους. 

Εχει ήδη επιλεγεί και η πόλη που θα φιλοξενήσει τον μεγάλο τελικό και είναι η Σανγκάη, με τον τελικό να διεξάγεται στο Shanghai Stadium. Μένει να οριστεί η ακριβής ημερομηνία. Γενικά τα φετινά Worlds θα διεξαχθούν στην Κίνα. Γενικά, πάντως, ας κρατήσουμε μικρό καλάθι καθώς και το MSI θα διεξαγόταν στις 3 Ιουλίου αλλά…

Περισσότερα θα γνωρίζουμε όταν και εφόσον θα έχουμε επίσημες ανακοινώσεις. Για την ώρα με βεβαιότητα μπορώ να πω ότι οι ομάδες που θα συμμετάσχουν φέτος θα είναι περισσότερες απ’ ό,τι πέρσι, με τη νικήτρια του Παγκοσμίου του 2019 region Κίνα (LPL), να στέλνει τέσσερις (4) ομάδες, τη φιναλίστ region Ευρώπη (LEC) να στέλνει επίσης τέσσερις (4), την Κορέα (LCK) και τη Βόρειο Αμερική (LCS) να στέλνουν από τρεις (3) ομάδες, την Νοτιοανατολική Ασία (PCS) και το Βιετνάμ (VCS) να στέλνουν από δύο (2) ομάδες και τέλος οι Βραζιλία  (CBLOL) , Τουρκία (TCL) , Ιαπωνία (LJL), Λατινική Αμερική (LLA), Ωκεανία (OPL), Ρωσία (LCL) από μία (1) ομάδα. Σύνολο 24 ομάδες θα αγωνιστούν φέτος από τις 16 πέρσι. Αυτά για την ώρα συνεχίζουμε με τα του στοιχήματος.

 

 

Τετάρτη 

Πολλά μπορώ να πω για τον τελικό της LCK σύμφωνα με το πώς εξελίχθηκε. Δεν είχα καμία αμφιβολία για τον νικητή, η απόδοση δεν μου άρεσε. Πίστεψα ότι η ομάδα της Gen.G ήταν ικανή να την δυσκολέψει αρκετά την Τ1 αλλά διαψεύστηκα με τον πιο εμφατικό τρόπο. Με ένα 3-0 η Τ1 έγραψε για μία ακόμα φορά ιστορία στην LCK και κάτι μου λέει ότι έπεται και συνέχεια! Πάντως το bet χάθηκε.

Συνεχίζουμε όμως με έναν ακόμα τελικό. Ενα μικρό, όπου κρίνεται η 3η θέση!

Την Τετάρτη στις 11:00 ώρα Ελλάδος θα παιχτεί ο μικρός τελικός της LPL ανάμεσα στις Invictus Gaming (1.72) και FunPlus Phoenix (2.00). Και η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι έκπληξη!

Η πρώτη της κατάταξης στην κανονική διάρκεια της LPL Invictus Gaming, θα αντιμετωπίσει την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του 2019 FunPlus Phoenix στον μικρό τελικό για την 3η θέση! Σας το έχω ξαναπεί σε ανύποπτο χρόνο. Στην LPL δεν είναι τίποτα δεδομένο. Δεν έχει σημασία τι έχεις κάνει, δεν υπάρχει ταμπέλα κεκτημένου, αν δεν είσαι σε θέση σε κάθε αγώνα να το υπερασπιστείς, τότε θα χάσεις. Φαβορί για τη νίκη θεωρείται η Invictus και όχι άδικα, ειδικά αν κρίνω από την επίδοσή της στον ημιτελικό, καθώς ήταν σαφώς καλύτερη από την επίδοση της FunPlus Phoenix στο δικό της ημιτελικό. 

Φέτος συναντήθηκαν στον 1ο αγώνα της σεζόν τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου, τρεισήμισι μήνες πριν . Ηταν ένας αγώνας που τα είχε όλα. Λάθη τα οποία τιμωρήθηκαν, ανατροπή στον 1ο χάρτη, ισοφάριση στον 2ο χάρτη και ένας 3ος χάρτης όπου όλα μπορούσαν να συμβούν μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Τελικός νικητής του αγώνα η Invictus. Γενικά το head to head στα μεταξύ τους παιχνίδια είναι στο 3-2 υπέρ της Invictus.

Είναι και οι δύο ομάδες που παίζουν στο όριο και προσωπικά εκτιμώ ότι νικητή της αναμέτρησης κανείς δεν μπορεί να ξεχωρίσει ευδιάκριτα. Είναι τόσο δύσκολες ομάδες και με τόσο μεγάλο «οπλοστάσιο» στα χέρια τους που στη μέρα τους μπορούν να κάνουν τα πάντα. Θα μιλήσω ειλικρινά, το 2.62 για το over 4,5 χάρτες της Bet365 είναι σωστό σαν απόδοση και είναι από τις σπάνιες φορές που δεν θα γκρινιάξω για μία τέτοια απόδοση. Την αγοράζω και επειδή πιστεύω ότι ο 1ος χάρτης θα είναι μεγάλος σε διάρκεια θα ρισκάρω και με το over 1,5 Βαρώνοι για τον 1ο χάρτη στο 2.25 της Bet365 επίσης.

Με αυτά τα στοιχήματα θα πορευτώ μέχρι την Παρασκευή, όπου θα ανεβάσω καινούργια στήλη. Μέχρι τότε να είστε καλά!

Αν θέλετε, τα λέμε και στο twitter.

Tank

ΥΓ. Μη ξεχνάμε, #menoume_spiti #gamersvsCOVID19 #PlayApartTogether
 

Σχετικά άρθρα