ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΥΠΟΝΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

28.06.2020

Προγνωστικά e-Sports: To Risk or not to Risk?

Μοιράσου την ανάλυση σε:
Μάκης Μηνδρινός

Άλλη μια δυάδα αγώνων δεν βγήκε. Βέβαια δεν ήταν αγώνες της τάξης του 1,50 οπότε γνώριζα το ρίσκο των επιλογών. Πάλι τις ίδιες θα διάλεγα δεν αλλάζει η γνώμη μου αναφορικά με τις αποδόσεις, ήταν λάθος. Και οι αγώνες χάθηκαν στις λεπτομέρειες οπότε βλέπω τα θετικά, τα κρατάω και προχωράω.

Κυριακή

Ας ξεκινήσουμε με τον αγώνα της LPL ο οποίος θα ξεκινήσει στις 12:00 περίπου ώρα Ελλάδος ανάμεσα στις LNG Esports (1.83) και Vici Gaming (1.83), αποδόσεις στην Bet365.

Παρόμοια στατιστικά έχουν και οι δύο ομάδες. Αλλά θεωρώ την LNG ελαφρώς καλύτερη. Μου αρέσει όμως και το 2,00 του over  και είναι ένα πολλά υποσχόμενο σενάριο. Το αγοράζω.

 

 

Στην LJL στην 13:15 περίπου ώρα Ελλάδος θα ξεκινήσει ο αγώνας μεταξύ των Rascal Jester (2.00) και AXIZ (1.72). Στην ίδια μοίρα είναι και οι δυο ομάδες, και αυτός ο αγώνας είναι η ευκαιρία και των δύο να ξεκολλήσουν από τον πάτο! Θεωρώ από τις δύο καλύτερη την Rascal Jester και το γεγονός ότι αυτό συνδυάζεται με μια ωραία απόδοση δεν θα διαφωνήσω θα την αγοράσω!

Στις 02:00 θα ξεκινήσει ο αγώνας της LCS ανάμεσα στις Dignitas (4.50) και Evil Geniuses (1.16). Εσχάτως η Dignitas έχει κάνει καλές εμφανίσεις εντούτοις δεν έχει γευτεί την χαρά της νίκης. Την δεδομένη χρονική στιγμή σε κανένα σημείο της στατιστικής δεν είναι καλύτερη η Dignitas από τους Evil Geniuses. Αλλά ψάχνεται ,αναδιοργανώνεται, αλλάζει τακτικές και πρόσφατα άλλαξε και τον Top Laner της, στην θέση του νεοφερμένου από την FlyQuest ,V1per έβαλε τον Lourlo τον οποίο αναβάθμισε από την ακαδημία της.

Αν είχε λίγο καλύτερο timing θα είχε νίκες η Dignitas και ο Lourlo καταπώς φαίνεται ξεκλειδώνει λίγο την ομάδα στο Top Lane. Αν λάβω υπόψη και μια ακόμα φημολογούμενη αλλαγή για τον αγώνα ενάντια στην Evil τότε οδηγούμαι στο να ρισκάρω και θα αγοράσω την νίκη της. Θα αγοράσω επίσης το over 19.5 kills στο 1,83 της Bet365 για τον ίδιο αγώνα.

Αυτά για σήμερα, με αρκετό λελογισμένο ρίσκο σε ωραίες αποδόσεις σας εύχομαι μία όμορφη Κυριακή.

Αν θέλετε, τα λέμε και στο twitter.

Tank

#gamersvsCOVID19 #PlayApartTogether

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Τώρα στη Novibet γράφεις τη δική σου ιστορία!

Αξιολόγηση

Κορυφαίο Live Στοίχημα!

Αξιολόγηση

Το παιχνίδι ορίζεται από την αρχή! | 21+

Αξιολόγηση

Betting is our Sport!

Αξιολόγηση

Στο παιχνίδι είμαστε μαζί

Αξιολόγηση

Κορυφαίο live betting!

Αξιολόγηση

Winmasters Logo

30.000 Live παιχνίδια κάθε μήνα! | 21+

Αξιολόγηση

Bwin Logo

Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα

Αξιολόγηση

Sportingbet Logo

Το παιχνίδι… ζωντανεύει!

Αξιολόγηση

Vistabet Logo

Το παιχνίδι σε άλλη διάσταση

Αξιολόγηση

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Απόκτησε την αγαπημένη σου εφημερίδα ψηφιακά

King bet Εφημερίδα