Bet365

Κορυφαίο live betting!
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:

Η εβδομάδα δεν εξελίχθηκε έτσι όπως θα την ήθελα, καθώς είχαμε ένα ακόμα 1/2 αναφορικά με τις εκτιμήσεις. Στα θετικά βέβαια ότι με τις αποδόσεις που επιλέξαμε, ακόμα και με 1 στα 2 είμαστε από πάνω, εφόσον το ποντάρισμα γίνεται ισόποσα και σε μονά αποδεκτά.

Περνάμε στα φρέσκα.Το Π/Σ/Κ έχει ενδιαφέρον αγωνιστικά, αλλά στοιχηματικά είναι μέτριο έως κακό. Στη φάση που βρισκόμαστε τώρα, στα Πρωταθλήματα όπου κάθε αγώνας μετράει, είναι πολύ εύκολο να κόψεις αγώνες είτε λόγο απόδοσης είτε λόγο επίδοσης των ομάδων. Γι’ αυτό και την Παρασκευή την αφήνω χωρίς να στοιχηματίσω κάτι pregame καθώς η αξία δεν είναι ανάλογη του όποιου ρίσκου. Ανεκμετάλλευτη τελείως δεν θα πάει καθώς στους αγώνες που εντέλει δεν θα ποντάρω ίσως τους κυνηγήσω στο live …

 

 

Σάββατο

Το Σάββατο είναι μια διαφορετική ιστορία όμως. Οι αγώνες κρίνονται στην κυριολεξία στην κόψη του ξυραφιού. Το πρωί θα φτιάξουμε γρήγορα έναν καφέ γιατί στις 08:00 στην LPL ξεκινάει ο αγώνας Oh My God (1.28) ενάντια στην LGD Gaming (3.50) και η επιλογή μου είναι το over 2,5 χάρτες με αρκετό ρίσκο στο 2,20 της Bet365. Η  Oh My God βρίσκεται στην 8η θέση και η LGD Gaming στην 13η. Η Oh Μy God είναι στην πιο επίφοβη θέση που οδηγεί στα playoffs  και η LGD εσχάτως είναι αρκετά δυνατή ώστε να διεκδικήσει τους αγώνες που θα την στείλουν playoffs, με τα περιθώρια πλέον να στενεύουν.

Στις 10:00 ώρα Ελλάδος ξεκινάει ο αγώνας της LCK ανάμεσα στις Hanwha Life Esports (1.72) και APK Prince (2.00). Κίνητρο και για τις δύο ομάδες είναι να μην μπλέξουν σε περιπέτειες. Τι εννοώ με αυτό. Οι δύο τελευταίες ομάδες μετά το τέλος της Spring Season λαμβάνουν μέρος στα Summer Promotions. Που σημαίνει ότι καλούνται να επαναδιεκδικήσουν τη θέση τους στο Summer Season. Αυτή τη στιγμή η APK κρατάει τη μοίρα της στα χέρια της. Με καθαρή νίκη 2-0 στους χάρτες κατά 60% δεν μπλέκει με τη διαδικασία που ανέφερα προηγουμένως. Ουσιαστικά παίζει τη σεζόν της και αγοράζω την νίκη της με το ανάλογο ρίσκο.

Στις 17:00 ώρα Ελλάδος θα ξεκινήσει ο 1ος Ημιτελικός στη LEC, ανάμεσα στην ομάδα έκπληξη MAD Lions (4.33) και τη Fnatic (1.20). Λίγα στοιχεία που καθόρισαν την επιλογή μου. Η MAD Lions είναι η μόνη ομάδα του Spring Split που έχει κερδίσει και τις 3 πρώτες και θεωρητικά πιο δυνατές ομάδες του Split. Εστειλε την φιναλίστ του Παγκοσμίου του 2019 G2 Esports στο losers bracket και την έβαλε σε περιπέτειες. Το θέμα είναι αν είναι σε θέση να ξανανικήσει την ψυλλιασμένη πλέον Fnatic έστω σε έναν μόνο χάρτη. Θα ρισκάρω με το Ακριβές Σκορ στους Χάρτες της Bet365, 3-1 υπέρ της Fnatic στο 3.10.

 

 

Κυριακή

Σε ένα και καλό έχω καταλήξει για την Κυριακή. Εγραψα την Πέμπτη 02/04: «ΥΓ. Το Σάββατο ξεκινάνε και τα Playoffs της LCS. Θα προσέξατε ότι δεν αναφέρθηκα καθόλου στα ματς και αυτό γιατί μέχρι και την ώρα που γράφω το κείμενο, ημέρα Πέμπτη μεσημέρι, δεν έχουν βγει αποδόσεις. Αυτό για εμένα λέει κάτι. Τα πράγματα είναι αμφίρροπα στα περισσότερα ματς και σε κάποια απλά δεν είναι εύκολο να βγει απόδοση! Εγώ το καταλαβαίνω αυτό οπότε θα κινηθώ στο live κατά βάση σε αυτά τα ματς. Μια μικρή πρόβλεψη μόνο, βλέπω την Team SoloMid στον 2ο γύρο».

Και κινήθηκα στο live μέσω Twitter και όλα καλά πήγαν όπως βλέπετε στο header του κειμένου: η Team SoloMid κέρδισε έστω και δύσκολα την ομάδα των 100Thieves και πέρασε στον 2ο γύρο. 

Tweet

Την Κυριακή στις 22:00 ώρα Ελλάδος ξεκινάει ο αγώνας Team SoloMid (1.53) εναντίον FlyQuest (2.37). Το σετ είναι λάθος. Δεν είναι τόσο καλύτερη ομάδα η SoloMid από την FlyQuest, για την ακρίβεια αμφιβάλλω αν είναι γενικά καλύτερη από την FlyQuest. 50/50 στο Split φέτος, παρόμοιο Win Rate και για τις δύο ομάδες: 50% για SoloMid και 56% για FlyQuest. Αλλά ο παράγοντας Best Of 5 είναι αυτός που μετράει περισσότερο αυτή την στιγμή. Η FlyQuest ήρθε αποφασισμένη και στους δύο αγώνες που έχει δώσει δείχνει πιο έτοιμη από την SoloMid, η οποία στον 1ο της αγώνα και με περιθώριο μεγαλύτερο από την FlyQuest χρειάστηκε πέντε παιχνίδια για να περάσει. Εκτιμώ ότι η FlyQuest θα περάσει στον 3ο γύρο αγοράζω το διπλό.

Αν θέλετε, τα λέμε και στο twitter.

Tank

ΥΓ. Μη ξεχνάμε, #menoume_spiti #gamersvsCOVID19 #PlayApartTogether
 

Σχετικά άρθρα