Δεν πρόκειται να μείνει σε αυτή την κατάσταση ο Ολυμπιακός, που αναζητά στράικερ για να διορθώσει το… χάος που υπάρχει μετά τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί.
Μπορεί να είναι πρώτος στα προγνωστικά στοιχήματος, ωστόσο το βέβαιο είναι ότι δεν θα επιτρέψει στον κακό μεταγραφικό σχεδιασμό να του στερήσει τον τίτλο.
Όπως όλα δείχνουν ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ θα αποχωρήσει τον Ιανουάριο, πιθανότατα με τη μορφή δανεισμού.
Ο παίκτης που φημολογείται ότι θα έρθει λέγεται πως θα προκαλέσει αίσθηση και θα δείξει ότι οι «ερυθρόλευκοι» δηλώνουν δυναμικά το «παρών» στη διεκδίκηση του τίτλου.
Πάντως, ο Μεντιλίμπαρ δεν περίμενε σε καμία περίπτωση τη «μοναξιά» του Ελ Κααμπί στο σκοράρισμα, δεδομένου ότι ο Ουκρανός που ήρθε για να τον πλαισιώσει δεν ήρθε ως στοίχημα.
Κάτι που αποδεικνύεται και από τα 3,5 εκατομμύρια που δόθηκαν για την απόκτησή του. Ποσό διόλου ευκαταφρόνητο για τα ελληνικά δεδομένα.