Kingbet Robot icon
    ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
    ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

    24.03.25|15:00

    Kingbet Kingbet

    Ο πιθανότερος αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ της Euroleague

    ο-πιθανότερος-αντίπαλος-του-παναθηνα-369583

    Δυσοίωνη πρόβλεψη επιφύλαξε στον Παναθηναϊκό η εκτίμηση της Elo rankings με βάση το μοντέλο πρόβλεψης που πραγματοποιεί για τον αντίπαλο των «πράσινων» στα πλέι οφ.

    Η Ρεάλ Μαδρίτης (7,6 % πιθανότητα) είναι το πιθανότερο «εμπόδιο» στο δρόμο της ομάδας του Εργκίν Αταμάν και δεν θα είναι εύκολο να αντιμετωπιστεί.

    Το «τριφύλλι» κατάφερε να την κερδίσει στον περσινό τελικό και να κατακτήσει την Ευρωλίγκα, ωστόσο η «Βασίλισσα» είναι ικανή να ανατρέψει τα προγνωστικά.

    Πολλά θα εξαρτηθούν από τη φόρμα στην οποία θα βρίσκονται οι δύο ομάδες εκείνη την περίοδο, με τις αναμετρήσεις να αναμένονται συναρπαστικές.

    Οι υπόλοιπες προβλέψεις… στέλνουν στον Ολυμπιακό τον Ερυθρό Αστέρα (14,2%), το ζευγάρι Μονακό – Μπαρτσελόνα (11,1%) και τον τουρκικό «εμφύλιο» Φενέρ – Εφές (9,3%).

    Mystery προσφορές* για σήμερα

    Διάλεξε την προσφορά σου!

    livescore betslip
    • Livescore
    • Betslip