Kingbet Robot icon
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

08.11.21|15:33

Ερμής Καραουλάνης Ερμής Καραουλάνης

NBA: Ηρθε η ώρα να βγάλει over ο Κάρι

nba-ηρθε-η-ώρα-να-βγάλει-over-ο-κάρι-159516

Ο Χάρντεν παραδόξως ήταν πολύ προσεκτικός χθες και με διέψευσε με το στοίχημα λαθών του. Από την άλλη, ο Σκότι Μπαρνς έχει βαλθεί να μας τρελάνει. Ο ρούκι των Ράπτορς ξεκίνησε την 1η περίοδο με 6 πόντους και 6 ριμπάουντ! Από ημίχρονο είχε πληρώσει το over 6.5 ριμπάουντ, αλλά είχε και 3 φάουλ, αφού μάρκαρε είτε τον Χάρντεν είτε τον Ντουράντ.

Και στις αρχές της 3ης περιόδου κάνει το 4ο φάουλ. Φυσιολογική εξέλιξη να αποσυρθεί στον πάγκο. Και όσα λεπτά έπαιξε στη συνέχεια έχασε τον ρυθμό του και δεν μπόρεσε να μας κάνει να ελπίζουμε για το 6.25 του νταμπλ-νταμπλ. Δεύτερη φορά που πλησιάζει αλλά δεν μας κάνει το χατίρι.

Πολύ ενδιαφέρον το αποψινό πρόγραμμα με 8 αγώνες. Σε δύο από αυτούς θα επικεντρωθώ στα προγνωστικά ΝΒΑ.

[pamestoixima_desktop keimeno_etaireias=”Καλύτερο από ποτέ με δυνατές αποδόσεις και σούπερ προσφορές!” width=”50%”]

ΝΑΓΚΕΤΣ – ΧΙΤ (04:00)

Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Οι Νάγκετς το Σάββατο έφτυσαν αίμα για να κάμψουν την αντίσταση των Ρόκετς με 95-94. Δύο λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα έχαναν με 5 πόντους. Κάπου εκεί σοβαρεύτηκαν στην άμυνα και κράτησαν χωρίς πόντο τους αντιπάλους τους. Στην επίθεση τους ξελάσπωσε ο Αάρον Γκόρντον με δύο απανωτά εύστοχα τρίποντα.

Οι Χιτ φιγουράρουν στη 2η θέση της κατάταξης της Ανατολής με ρεκόρ 7-2. Στον πιο πρόσφατο αγώνα τους κέρδισαν οριακά (118-115) τους Τζαζ. Πρώτος σκόρερ τους ο Τάιλερ Χίροου με 29 πόντους (11/18 σουτ) ερχόμενος από τον πάγκο, 27 πρόσθεσε ο Τζίμι Μπάτλερ, ενώ ο Λάουρι πραγματοποίησε μακράν το καλύτερο του παιχνίδι με τη νέα του ομάδα. Ο άλλοτε πόιντ γκαρντ των Ράπτορς έκανε τριπλ-νταμπλ με 20 πόντους, 12 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

Περιμένω δυνατή μάχη. Δίνω ένα παραπάνω κλικ στους Χιτ, αλλά με ξενίζει το γεγονός πως η νίκη τους προσφέρεται στο 1.70. Λόγω απόδοσης το αφήνω εκτός. Ενα ειδικό παίκτη μου κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Θα ποντάρω στο over 2.5 λαθών του Μπαμ Αντεμπάγιο στο 2.05 της Bet365. Περιμένω καλές άμυνες και από τις δύο ομάδες. Ο σέντερ των Χιτ θα παίξει 30+ λεπτά αν δεν φορτωθεί με φάουλ και δεν τα βρει σκούρα από το μαρκάρισμα του Γιόκιτς.

[betshop_desktop keimeno_etaireias=”Σούπερ αποδόσεις στην Betshop.gr | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα” width=”50%”]

Και αν πιάσει αυτό τον χρόνο συμμετοχής θεωρώ πολύ πιθανό να υποπέσει σε τουλάχιστον 3 λάθη. Μέχρι στιγμής έχει ξεπεράσει το εν λόγω όριο στους 5/8 αγώνες του. Στα δύο έμεινε κόντρα σε Νετς και Μάβερικς, που παίζουν χωρίς αξιόλογο ψηλό και αλάνθαστος ήταν στα 29 λεπτά με τους Μάτζικ. Ωστόσο στα 4/5 ματς που πλήρωσε το συγκεκριμένο στοίχημα έκανε 5, ενώ 3 πρόλαβε να κάνει και στην πρεμιέρα που έπαιξε ελάχιστα (23 λεπτά) λόγω «blow out» με τους Χιτ.

Να αναφέρω επίσης πως έχει τον υψηλότερο συντελεστή (με 16.7) στο turnover ratio των παικτών των Χιτ. Πρακτικά σημαίνει πως κάνει πιο συχνά λάθη συγκριτικά με τα λεπτά που παίζει (31 μ.ο.) και το πόσες φορές ακουμπάει την μπάλα στις κατοχές τους.

Με την πρώτη ματιά είχα σταμπάρει και το over 2.5 λαθών του Γιόκιτς στο 1.80. Η πιο βαθιά ανάλυση όμως με κάνει να το διαγράψω ως σκέψη και να προτιμήσω αυτό του Αντεμπάγιο, που έχει πιο εύκολο το λάθος.

[bet365_desktop keimeno_etaireias=”Eιδικά στοιχήματα στο NBA!” width=”50%”]

ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ – ΧΟΚΣ (05:00)

Ξεκούραστο όπως αναμενόταν ήταν το χθεσινό βράδυ για τους Γουόριορς απέναντι στους Ρόκετς. Για αυτό το λόγο κανείς βασικός δεν έπαιξε πάνω από 30 λεπτά. Ο Ντρέιμοντ Γκριν έμεινε στο παρκέ μόλις 22’ και ο Κάρι 27’.

Οι Γουόριορς είναι η ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ, έχοντας 8 νίκες και 1 ήττα. Ωστόσο αυτή η θέση δεν είναι καθόλου αντιπροσωπευτική, μιας και είχαν το ευκολότερο πρόγραμμα από όλες τις ομάδες.

Τρεις αγώνες έπαιξαν με μεγάλο βαθμό δυσκολίες. Κέρδισαν τα δύο πρώτα δύσκολα με Λέικερς και Κλίπερς και έχασαν στην παράταση από τους Γκρίζλις. Και για αυτό το λόγο είναι πεσμένα και τα νούμερα παραγωγικότητας του Κάρι (25.8 πόντοι μ.ο.), αφού δεν χρειάζεται να παίξει στα… κόκκινα στα βατά ματς και τόσο νωρίς στη σεζόν.

Απόψε όμως δίνουν δύσκολο ματς κόντρα στους Χοκς, που βρίσκονται σε… περιοδεία στη Δύση. Τα «γεράκια» κέρδισαν μόνο το ένα από τα έξι τελευταία ματς τους (1-5) και έρχονται από τρεις κολλητές ήττες. Επαιξαν όμως με τους πανίσχυρους Νετς, τους Τζαζ που είχαν το καλύτερο ρεκόρ πέρσι στο ΝΒΑ και τους περσινούς φιναλίστ Σανς.

Δεν θα μπω στην διαδικασία εκτίμησης για τον νικητή και το σύνολο πόντων. Δεν θα πρωτοτυπήσω και θα πω ότι η αξία βρίσκεται στα ειδικά παικτών. Αυτό που θεωρώ το πιθανότερο όλων είναι το over 27.5 πόντων του Στεφ Κάρι, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.72 στο Pamestoixima.gr.

Ο Κάρι μπορεί να έχει σημειώσει πάνω από 27 πόντους μόλις σε δύο από τους οκτώ αγώνες, αλλά στα απαιτητικά ματς έχει κάθε λόγο να παίξει και αρκετά λεπτά και να πάρει αρκετά σουτ. Και αυτό θαρρώ πως θα συμβεί απόψε. Δύσκολα θα βρούμε ξανά να προσφέρεται τόσο χαμηλά το όριο πόντων του.

[interwetten_desktop keimeno_etaireias=”Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους!” width=”50%”]

ΣΙΞΕΡΣ – ΝΙΚΣ (02:00)

ΓΚΡΙΖΛΙΣ – ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ (03:00)

ΜΠΟΥΛΣ – ΝΕΤΣ (03:00)

ΜΑΒΕΡΙΚΣ – ΠΕΛΙΚΑΝΣ (03:30)

ΚΙΝΓΚΣ – ΣΑΝΣ (05:00)

ΛΕΪΚΕΡΣ – ΧΟΡΝΕΤΣ (05:30)

 

ΩΡΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
04.00 ΝΑΓΚΕΤΣ – ΧΙΤ Bet365  2
Αντεμπάγιο over 2.5 λάθη @ 2.05
       
05.00 ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ – ΧΟΚΣ
Pamestoixima.gr
 50
Κάρι οver 27.5 πόντοι @ 1.72  

 

Ερμής Καραουλάνης

Twitter: @Ermis_K

Mystery προσφορές* για σήμερα

Διάλεξε την προσφορά σου!

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
Open Eurocups UEFA
Close Eurocups Πίσω
Τσάμπιονς Λιγκ Τσάμπιονς Λιγκ Γιουρόπα Λιγκ Γιουρόπα Λιγκ Κόνφερενς Λιγκ Κόνφερενς Λιγκ
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip