Συζητήσεις έχουν ξεκινήσει γύρω από τη -μέχρι στιγμής- απόδοση του Κώστα Σλούκα στα πρώτα παιχνίδια των «πράσινων» σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μπορεί να μην υπάρχει ξεκάθαρο πρόβλημα και η ομάδα να δείχνει σε θέση να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά μπάσκετ και να συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή, ωστόσο λείπει το κάτι παραπάνω στο ξεκίνημα του «επτάστερου».
Η εκπομπή «Πάρε Βάλε» έχει την εξήγηση, καθώς η συζήτηση πήγε στον αρχηγό του Παναθηναϊκού, μιας και οι φίλοι του «τριφυλλιού» ρωτάνε συχνά την τελευταία περίοδο τον Τόλη Κοτζιά σχετικά με την απόδοσή του στο ξεκίνημα της σεζόν.
Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καμιά ανησυχία, καθώς ο Αταμάν έχει τον τρόπο να φορμάρει τον Έλληνα γκαρντ, που παραδοσιακά ανεβάζει ρυθμούς από τον Γενάρη και ύστερα, όπως άλλωστε έγινε και πέρυσι με τη γνωστή κατάληξη και τη λαμπερή στιγμή της κατάκτησης της Ευρωλίγκας από το «τριφύλλι».
Δείτε περισσότερα στο «Πάρε Βάλε» με τον Τόλη Κοτζιά και τη Νάντια Βελέντζα, που είχαν καλεσμένο τον Ανδρέα Πιστιόλη, με αποκαλύψεις για επικείμενες «βόμβες» από NBA στη Eurοleague και όχι μόνο!