Μετά την πολύ επιτυχημένη πορεία αυτής της ομάδας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα αφήσει ανεκμετάλλευτο κανένα στέλεχός της.
Την απόφαση να συνεχίσει τη συνεργασία του ο Μουζακίτης με τον Ολυμπιακό θέλει οπωσδήποτε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ. Ένα πρώτο δείγμα αυτής της πολιτικής είναι η στήριξη νέων ταλέντων από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, με τους Μουζακίτη και Κωστούλα να έχουν ήδη ξεχωρίσει σε αρκετά ματς.
Τόσο ο πρόεδρος όσο και ο προπονητής πιστεύουν στο ταλέντο αυτής της γενιάς, που πέρσι έκανε τη διαφορά στα προγνωστικά στοιχήματος με την κατάκτηση του Youth League.
«Κλείστε τον από τώρα» ήταν η εντολή Μαρινάκη και η επικείμενη ανανέωση του με 5ετές συμβόλαιο έχει ήδη δρομολογηθεί. Αυτή είναι πλέον η νοοτροπία και θα πρέπει να συνηθίσουμε στο εξής να βλέπουμε την προώθηση στη μεγάλη ομάδα ταλαντούχων νεαρών από τις ακαδημίες.