Να ενισχυθεί με Έλληνες θέλει η ΑΕΚ και συγκεκριμένα για το αριστερό άκρο της άμυνάς της και έχει στοχεύσει σε διεθνή που κάνει σπουδαίες εμφανίσεις στη Σέριε Α.
Τη σεζόν που διανύουμε ο Γιώργος Κυριακόπουλος μετράει 14 ματς με την Μόντσα, με 13 ενενηντάλεπτα και έχει πετύχει 2 γκολ και 3 ασίστ.
Κοινώς κάνει σούπερ σεζόν αγωνιζόμενος μάλιστα όχι απλά ως αριστερός μπακ αλλά ως αριστερό μπακ-χαφ σε σύστημα όμως, με 3άδα στην άμυνα.
Η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός είναι διαχρονικά στους πιθανούς μνηστήρες του 28χρονου, καθώς έχει τις ικανότητες να ενισχύσει τις πιθανότητές τους να κατακτήσουν τίτλους στα προγνωστικά στοιχήματος.
Ο Πατρινός, πάντως δεν… καίγεται να επιστρέψει στη χώρα μας και αν η πρόταση δεν τον ικανοποιεί θα συνεχίσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στο προηγμένο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας.
Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2026, επομένως πλησιάζει ο καιρός που θα κληθεί να αποφασίσει αν θα παραμείνει στον ιταλικό σύλλογο ή θα επιλέξει μια εναλλακτική λύση, με τον επαναπατρισμό να είναι μια από αυτές.