Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

07.05.21|10:36

Κωνσταντίνος Ταγαράς Κωνσταντίνος Ταγαράς

Ας αρχίσουν οι χοροί

ας-αρχίσουν-οι-χοροί-10993

Επιστροφή στην καθιερωμένη άτυπη επικοινωνία μας μετά το Πάσχα των Ορθοδόξων, αν και η δράση στη Β’ Ολλανδίας συνεχίστηκε κανονικά. Βρισκόμαστε αισίως στην προτελευταία αγωνιστική με όλα τα μέτωπα να είναι ανοιχτά. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά Ολλανδίας.

Προγνωστικά Ολλανδίας

Πλην του πρωταθλητή, όπου η Καμπούρ πανηγυρίζει εδώ και μέρες, η δεύτερη θέση, τα ζευγάρια των play off αλλά και η ομάδα που θα υποβιβαστεί στην τρίτη τη τάξει κατηγορία παραμένουν μυστήριο.

Δύο είναι οι επιλογές από το σημερινό γεμάτο πρόγραμμα στα προγνωστικά Ολλανδίας που είτε θα κρίνει τα πάντα είτε η αγωνία θα παραταθεί έως την ερχόμενη Τετάρτη που διεξάγεται η έσχατη αγωνιστική. Θα ξεκινήσουμε από το Αμστερνταμ και την αναμέτρηση μεταξύ Γ. Αγιαξ και Ντε Γκράαφστσαπ. Οι γηπεδούχοι, ενώ πριν από κάποιες εβδομάδες σχεδίαζαν ήδη τις καλοκαιρινές τους διακοπές καθώς είχαν διαφορά ασφαλείας, τώρα βρίσκονται μόλις δύο βαθμούς από τη Γ. Ουτρέχτη που θα υποβιβαζόταν αν το πρωτάθλημα έληγε σήμερα. Οι συνεχόμενες ήττες έχουν δυσκολέψει το έργο των «πρωτευουσιάνων» οι οποίοι πάντως αν κερδίσουν την αδιάφορη Τέλσταρ σε λίγες μέρες λογικά δεν θα κινδυνεύσουν. 

Για την Ντε Γκράαφστσαπ πάλι τα πράγματα είναι απλά. Αν κερδίσει σήμερα εξασφαλίζει και μαθηματικά τη δεύτερη προνομιούχο θέση και επιστρέφει στα μεγάλα «σαλόνια» του ολλανδικού ποδοσφαίρου. Οι «μπλε» έμειναν αήττητοι στο Λεουβάρντεν απέναντι στην Καμπούρ και με νίκη σήμερα δεν ενδιαφέρονται για το τι συμβαίνει πίσω τους. Θα τους στηρίξω λοιπόν γιατί διαθέτουν αδιαμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας και δεν νομίζω πως θα αφήσουν την ευκαιρία να χαθεί.

Δεύτερη επιλογή στα προγνωστικά Ολλανδίας το ματς μεταξύ Γκόου Αχέντ και Ναϊμέγκεν. Είτε εύκολα είτε δύσκολα, είτε με βατούς αντιπάλους είτε σε δύσκολες καταστάσεις, είτε εντός είτε εκτός έδρας, οι «Αετοί» αποδεικνύουν κάθε αγωνιστική πως είναι μία από τις αρτιότερες ομάδες της φετινής περιόδου. Δεν χάνουν ούτε με αίτηση, ενώ έχουν αυξήσει τις επιθετικές τους επιδόσεις χωρίς να παραβλέπουν τα αμυντικά τους καθήκοντα. Η Ναϊμέγκεν από την άλλη πλευρά είχε κάποια θετικά αποτελέσματα που την έβαλαν ξανά σε τροχιά πεντάδας, αλλά γκρέμισε μόνη της ό,τι έχτισε με κόπο. Ηττήθηκε εντός έδρας στο ντέρμπι με την Μπρέντα και αντί η διαφορά να πάει στον πόντο εκτοξεύθηκε στους επτά.

Είναι σίγουρο πια πως οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούν να τερματίσουν πάνω από την έκτη θέση, άρα δεν θα έχουν και το πλεονέκτημα έδρας στα play off. Οι γηπεδούχοι είναι στην τρίτη θέση και με δύο νίκες μέχρι το τέλος (ακολουθεί ματς στο Ρότερνταμ με την Εξέλσιορ) θα έχουν το καλύτερο «σταύρωμα» καθώς για την ώρα η Ρόντα μοιάζει η πιο αδύναμη ομάδα της οκτάδας. Στηρίζουμε λοιπόν το μονόπλευρο κίνητρο της Γκόου Αχέντ.

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip