Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

28.03.21|00:15

Δημήτρης Λιαργκόβας Δημήτρης Λιαργκόβας

Ανωτερότητα, μία σχέση πελατειακή και ιδέες

ανωτερότητα-μία-σχέση-πελατειακή-και-14008

Καλημέρα. Οταν η Ματέλικα των δεκαέξι γκολ στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς, μένει στο μηδέν απέναντι σε μία Γκούμπιο που είχε δεχτεί γκολ και στα εννέα τελευταία παιχνίδια της ως γηπεδούχος (τέσσερις μήνες πριν – 25/11 με Τριεστίνα – το τελευταίο μηδέν παθητικό!), τί να πεις και τί να κάνεις στα προγνωστικά στοιχήματος; Κρίμα για τη «διπλούμπα» της Κατάνια.. Και να ήτανε μόνο αυτό, καλά θα ήτανε! Μιλάμε για την κορυφή του παγόβουνου, σε μία βραδιά που μας έκανε πλάκα! Γι’ αυτό σήμερα, λιτά και ταπεινά.

 

Προγνωστικά στοιχήματος

Η 33η αγωνιστική της Serie C συνεχίζεται με δράση σε δεκαεπτά γήπεδα και στους τρεις ομίλους. Δύο ξεκάθαρες επιλογές στα προγνωστικά στοιχήματος, προκειμένου να μπω κατευθείαν στο ζουμί. Η Πάντοβα βρίσκεται στην κορυφή του δευτέρου ομίλου με 67 βαθμούς. Μετά τη χθεσινή της νίκη κόντρα στην Ιμολέζε η Περούτζια πέρασε 2η με 63 (έχει και ματς λιγότερο) και ακολουθεί η Σουντιρόλ με 62. Η τελευταία θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν για απευθείας άνοδο και σήμερα υποδέχεται στο Μπολτσάνο τη 19η (σε σύνολο 20 ομάδων) Αρέτσο. Ξεκάθαρη η μεταξύ τους διαφορά, το 1.65 που δίνει ο άσος και πολύ είναι για τα δεδομένα του αγώνα. Τρεις σερί νίκες εντός έδρας για τους γηπεδούχους, 2-0, 4-0 και 3-0, τέσσερα «τεμάχια» είχαν ρίξει εκτός στο ματς του πρώτου γύρου, τρεις νίκες σε ισάριθμα ραντεβού τους (3-1 και 4-3 το σκορ στα άλλα δύο). Ολα συνηγορούν σε μία άνετη νίκη. Ασος με το εύρος να εξαρτάται από τα κέφια των ερυθρόλευκων. Τον αγοράζω με χαμόγελο στα χείλη σε συνδυασμό με Over 1.5 στη Νovibet σε απόδοση 2.10!

Για τον πρώτο όμιλο η Νοβάρα (14η – 38β. στο +4 από τα μπαράζ του υποβιβασμού) υποδέχεται την Γκροσέτο (10η – 43β. στη δέκατη – τελευταία θέση που οδηγεί στα πλέι οφ). Επιλογή και εδώ ο άσος που κυμαίνεται σε τιμές διπλασιασμού. Γιατί; Πρώτον η δυναμική που αναπτύσσει η Νοβάρα στην έδρα της, μετρώντας τη δεδομένη στιγμή δύο σερί νίκες (και μάλιστα χωρίς να δεχτεί γκολ, 2-0, 3-0) και πέντε ματς αήττητη (3-2-0). Δεύτερον οι αρκετές και σημαντικές απουσίες που θα έχουν οι φιλοξενούμενοι σε όλες τις γραμμές. Τρίτος λόγος η παράδοση που φέρνει τη Νοβάρα να κερδίζει και τις πέντε φορές που φιλοξένησε την Γκροσέτο! Μιλάμε για σχέση πελατειακή!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

Νοβάρα

Ιδέες

Και πάμε να κάνουμε και την καθιερωμένη μας βόλτα στα προγνωστικά στοιχήματος, ξεκινώντας από τον πρώτο όμιλο. Περίπου στο 1.70 κυμαίνεται η νίκη της Προ Βερτσέλι στο Λιβόρνο, που βρίσκεται στο κυνήγι της Κόμο και της απευθείας ανόδου. Δεν είναι τόσο η δεδομένη διαφορά που υπάρχει μεταξύ τους, που αντικατοπτρίζεται και στο βαθμολογικό πίνακα, όσο τα τεράστια προβλήματα των «γκρενά», κυρίως σε διοικητικό επίπεδο, που καθιστούν το διπλό αποδεκτό. Κλειστό ματς, άρα και χαμηλό σκορ προβλέπεται στο Τζάνα Ερμίνιο – Ρενάτε, πιθανό G/G το Προ Σέστο – Πιατσέντσα (1.75).

Στο δεύτερο όμιλο, βάσει λογικής στα προγνωστικά στοιχήματος θα δούμε αρκετά γκολ στο Μάντοβα – Φεραλπισαλό, δεν είναι άσχημο στο 1.85+ ως επιλογή. Λίγα τέρματα αντιθέτως – εκτός απροόπτου – θα έχει το ματς ανάμεσα στη Φάνο και τη Βις Πέζαρο. Το 1.40 του άσου της Πάντοβα κόντρα στη Ραβέννα λέει την αλήθεια για το τι είδους μάχη περιμένουμε, στο Κάρπι – Βίρτους Βερόνα, θα κοιτούσα προς τα δεξιά.

Εφόσον η Τερνάνα κερδίσει εκτός έδρας την Μπισέλιε και η Αβελίνο δεν επικρατήσει της Βίρτους Φρανκαβίλα, η Τερνάνα επιστρέφει και μαθηματικά στη Serie B μετά από τέσσερις σεζόν. Μπορεί επίσης να το πετύχει αν φέρει Χ και η Αβελίνο χάσει. Στο 1.45 η νίκη της πρωτοπόρου. Δεν βλέπω κάτι άλλο στα προγνωστικά στοιχήματος, δύσκολα όμως η Αβελίνο θα της κάνει τη χάρη από σήμερα. Πιο πολύ ξύλο, παρά μπάλα προβλέπεται στο Βιτερμπέζε – Ποτέντσα, άρα και λίγα γκολ, πιθανό G/G το Τούρις – Καταντζάρο που ίσως ξεφύγει και πάει και στο καλοπληρωμένο Over (1.90+).

Να έχετε μία όμορφη Κυριακή. Καλή τύχη στις επιλογές σας.

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip