ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

01.01

ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ 0-0

ΣΒΑΡΤΣΒΑΛΝΤ ΣΤΑΝΤΙΟΝ (24.000)
444
Cosmote Sport 3
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ 0-0

Facts Αγώνα

* Δίχως την παρουσία φιλάθλων θα γίνει το παιχνίδι στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται παγκοσμίως για τον κοροναϊό.

* Ουδεμία νίκη της εκάστοτε φιλοξενούμενης στα τελευταία 13 παιχνίδια τους, ανεξαρτήτως έδρας, στην πρώτη κατηγορία.

* Η Φράιμπουργκ μετράει εσχάτως 2-4-0 υποδεχόμενη τη Λέβερκουζεν στην πρώτη κατηγορία. Οι τέσσερις ισοπαλίες ήταν χωρίς γκολ (0-0), οι νίκες ήταν G/G και Over.

* Η Φράιμπουργκ έχει πετύχει τα 12/18 τελευταία γκολ της μετά από στατικές φάσεις. Η Λέβερκουζεν έχει δεχτεί τα 5/7 τελευταία γκολ της από στατικές φάσεις.

Ρεπορτάζ

Αποχώρησε με την ισοπαλία με σκορ 3-3 από τη Φρανκφούρτη στην προηγούμενη αγωνιστική. Ανοιχτό το πρώτο 45λεπτο με φάσεις και στις δύο εστίες, περισσότερες στη δική της. Ισόπαλο το σκορ (1-1) στο τέλος του. Υπέφερε στο δεύτερο 45λεπτο, «έφαγε» πολλές φάσεις, ο Σβόλοβ έβγαλε πολλά και από το πουθενά, πρώτα σε στατική φάση (67′) και στο καπάκι (69′) σε κόντρα, προηγήθηκε με 3-1. Εδειξε να ελέγχει την κατάσταση, αλλά χαζό ατομικό λάθος δώρισε το 2-3 (79′) και ύπνωση σε σέντρα την ισοφάριση στο 82′. Δεν ήθελε πολύ να δεχτεί και τέταρτο τέρμα.

Η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ έμεινε για τρίτο παιχνίδι χωρίς νίκη (0-2-1) στο πρωτάθλημα και το τέλος της αγωνιστικής τη βρήκε να υποχωρεί στην όγδοη θέση της βαθμολογίας, σε μεγαλύτερη απόσταση τεσσάρων βαθμών πίσω από την έκτη Βόλφσμπουργκ για το τελευταίο εισιτήριο για το επόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Οπως έχουμε αναφέρει, δεν καίγεται να παίξει σε αυτό και θα ήταν «υπερβολικό» αν κατέληγε τελικά εκεί.

Στη Φρανκφούρτη η εικόνα της αμυντικά ήταν άθλια. Θυμίζουμε ότι προτιμά να παίζει εναντίον της μπάλας, με οργάνωση και δύναμη στα μαρκαρίσματα και να λειτουργεί ως σύνολο, προκειμένου να ξεπερνάει την ατομική έλλειψη ποιότητας και κλάσης. Αμυντικά σπάνια φέρνει βόλτα τις δυνατές ομάδες, αλλά με τις υπόλοιπες, το σχέδιό της τις περισσότερες φορές λειτουργεί. Η Φρανκφούρτη ήταν απόλυτο ναυάγιο. Επιθετικά δεν της αρέσουν οι αποστολές πρωτοβουλίας, ειδικά αν έχει βρεθεί πίσω στο σκορ.

Αγωνιστικά Νέα

Ουδέν νέο πρόβλημα. Δεύτερο παιχνίδι στη σειρά αναμένεται να χάσει ο συνήθως βασικός χαφ Χάμπερερ (23/2), οι πιθανότητες επιστροφής του ήταν λίγες, τέταρτο ο αναπληρωματικός ακραίος χαφ Ραβέ (0/0) και ο αναπληρωματικός χαφ Κατ (0/0), εδώ και μεγάλο διάστημα απουσιάζει ο αναπληρωματικός δεξιός μπακ Κίμπλερ (3/0). Είναι διαθέσιμος μετά από απουσία παιχνιδιού ο αναπληρωματικός χαφ Κάιτελ (1/0). Πιθανή και η διάταξη με τετράδα στην άμυνα.

Ρεπορτάζ

Υποδέχτηκε τη Βόλφσμπουργκ και ηττήθηκε από αυτή με 4-1 την περασμένη αγωνιστική. Στο πρώτο 45λεπτο είχε πρωτοβουλία αλλά δυσκολεύονταν να βρει ευκαιρίες πέρα από στατικές φάσεις. Πιο κοντά στο να δεχτεί γκολ έμοιαζε σε κάποια κόντρα, το δέχτηκε τελικά από στατική φάση (43′). Στο δεύτερο 45λεπτο πλην δύο περιπτώσεων που βρήκε χώρους και απείλησε, πάλι δεν έπεισε δημιουργικά, δεν είχε ηρεμία και στις αντεπιθέσεις «έφαγε» πολλές φάσεις που οδήγησαν το σκορ ψηλά.

Η ομάδα του Πέτερ Μπος έχασε το αήττητο των δώδεκα επίσημων παιχνιδιών και το τέλος της αγωνιστικής τη βρήκε να υποχωρεί στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, υστερώντας στην ισοβαθμία με την τέταρτη Γκλάντμπαχ για την τελευταία θέση που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. 

Δεν ξέρουμε αν την «είδε», αν έπαιξε υπερβολικά σίγουρη για τον εαυτό της, αν ήταν θέμα λανθασμένης τακτικής, αλλά η εικόνα της μικρή σχέση είχε με όσα μας παρουσίαζε. Ηταν πρακτικά, το πρώτο της παιχνίδι στο 2020 που δεν κατάφερε να δημιουργήσει σημαντικό αριθμό ευκαιριών και το πρώτο όπου αμυντικά απέτυχε παταγωδώς.

Αγωνιστικά Νέα

Ερωτηματικό ετοιμότητας υπάρχει για τον βασικό κεντρικό αμυντικό Σβεν Μπέντερ (28/1). Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Ογδοο παιχνίδι στη σειρά χάνει ο λογιζόμενος ως βασικός δεξιός μπακ Λαρς Μπέντερ (17/2). Λογικά γυρίζει μετά από απουσία παιχνιδιού ο συνήθως βασικός αριστερός μπακ Σίνκχραφεν (10/0). Ισως γυρίσει μετά από απουσία εννέα παιχνιδιών ο λογιζόμενος ως βασικός επιθετικός Φόλαντ (22/9). Εναλλακτική πιθανή διάταξη το 3-4-2-1 με τον Τα στόπερ και τον Βιρτς εκτός ενδεκάδας.

Ροή ειδήσεων
Προσφορές
Όλες οι ειδήσεις
Όλες οι προσφορές

Casino