Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

26.05.21|00:30

Δημήτρης Λιαργκόβας Δημήτρης Λιαργκόβας

Τρενάκι 27 ετών και ξεψάχνισμα του τελικού

τρενάκι-27-ετών-και-ξεψάχνισμα-του-τελικ-9480

Καλημέρα. Ελάχιστες οι εκκρεμότητες που υπάρχουν προκειμένου να ολοκληρωθούν επισήμως τα εθνικά πρωταθλήματα. Μία από αυτές η μάχη ανάμεσα στην Τουλούζ και τη Ναντ για μία θέση στο Σαμπιονά της επόμενης σεζόν, παιχνίδι για το οποίο έχουμε να πούμε αρκετά στα προγνωστικά στοιχήματος, αυτό όμως θα γίνει αύριο. Σήμερα τα φώτα πέφτουν στον Γκντανσκ της Πολωνίας, εκεί όπου διεξάγεται ο τελικός του Γιουρόπα Λιγκ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Και όχι μόνο! Το πρόγραμμα στα προγνωστικά στοιχήματος περιλαμβάνει και τις ρεβάνς της πρώτης φάσης σε εθνικό επίπεδο των πλέι οφ της Serie C. Πέντε ζευγάρια, οι νικητές των οποίων θα συναντήσουν στα προημιτελικά τους δεύτερους των τριών ομίλων, για να βαδίσουμε στη συνέχεια στους «4» και τον τελικό.

Ας τα δούμε ένα ένα στα προγνωστικά στοιχήματος. Ρενάτε – Ματέλικα το πρώτο ζευγάρι, 1-1 το πρώτο ματς με τη Ματέλικα να προηγείται στο 81’, να δέχεται όμως την ισοφάριση στο 86’! Οι φιλοξενούμενοι θέλουν μόνο νίκη (με Χ περνάει η Ρενάτε), αυτό όμως μόνο εύκολο δεν είναι. Πρώτον διότι οι «ερυθρόλευκοι» χάνουν δυναμική μακριά από το σπίτι τους και δεύτερο και κυριότερο διότι χτυπήθηκαν από τον κορωνοϊό. Τα ελάχιστα κρούσματα που προέκυψαν πριν από τον πρώτο αγώνα έγιναν περισσότερα, συνεπώς δεν υπάρχει λογική βάση για να τολμήσουμε να κυνηγήσουμε το διπλό ή ακόμα και το g/g που βρίσκεται χαμηλά και δεν αποτελεί ευκαιρία.

Ματέλικα

Το τρενάκι που μεγάλωσε γενιές

Η 16η Οκτωβρίου του 1994 δεν ήταν μία συνηθισμένη ημέρα για το ιταλικό ποδόσφαιρο. Δεν βλέπεις συχνά άλλωστε να χάνουν την ίδια αγωνιστική και οι τρεις μεγάλοι του calcio. Η Γιούβε λύγισε στη Φότζια 2-0 παίζοντας πολύ άσχημα και με τη σκιά ενός γκολ – φάντασμα που δεν πέρασε ποτέ τη γραμμή. Η Μίλαν του Φάμπιο Καπέλο – πρωταθλήτρια Ευρώπης – ηττήθηκε 2-0 στην Πάντοβα, ενώ η Ιντερ έχασε στο «Σαν Σίρο» από την Μπάρι, η οποία μέχρι εκείνη τη στιγμή μετρούσε στο Μιλάνο έξι ισοπαλίες και δεκαέξι ήττες, μεταξύ των οποίων ένα 9-2 το 1938 και ένα 9-1 δέκα χρόνια αργότερα. Και μόνο το γεγονός πως βρέθηκαν μόνο δεκατέσσερα 13άρια στο Totocalcio (το ιταλικό Προ-Πο) χαρίζοντας 960 εκατομμύρια λιρέτες σε κάθε νικητή, τα λέει όλα.

Η πρώτη φορά που η ομάδα της Μπάρι πανηγύρισε σχηματίζοντας ένα τρενάκι, με τους παίκτες να μπαίνουν με σειρά ο ένας πίσω από τον άλλο σε στάση μπουσουλήματος, ήταν στις 25/9/1994, στη νίκη των «πετεινών» 2-0 στην Πάντοβα. Ωστόσο η στιγμή που ολόκληρη η Ιταλία (και κατ’ επέκταση ο ποδοσφαιρικός κόσμος) γνώρισε τη «χορογραφία», ήταν στην παράσταση των «μπαρέζι» στο «Μεάτσα». Ο πανηγυρισμός αυτός μεγάλωσε γενιές και γενιές και ασφαλώς αποτελεί πλέον παράδοση που τηρείται μέχρι και σήμερα.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πάμε σαν άλλοτε

Η Μπάρι γνώρισε την ήττα στην έδρα της Φεραλπισαλό και τώρα θα ψάξει τη νίκη στο «Σαν Νικόλα» για να μην βάλει από νωρίς ταφόπλακα στα όνειρα για άνοδο. Η μέρα με τη νύχτα η εικόνα της ομάδας παίζοντας εντός και εκτός έδρας. Υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά μεταξύ των δύο συνόλων, κυρίως σε μέγεθος. Το 1-0 αρκεί, συνεπώς η Σαλό δεν μπορεί να κατέβει ελπίζοντας πως θα κρατήσει το μηδέν για να προκριθεί. Αν στο 1.70 του άσου κολλήσουμε στα προγνωστικά στοιχήματος και το Over1,5 η Novibet μας προσφέρει απόδοση του 2.20!

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 95’ η Προ Βερτσέλι επικράτησε της Σουντιρόλ 2-1 και απέκτησε μικρό προβάδισμα για την πρόκριση. Πλέον οι «Αυστριακοί» θέλουν μόνο νίκη και το να την πετύχουν τιμάται 1.90 στα προγνωστικά στοιχήματος. Περίπου 3.30 το Χ, στο 4άρι το διπλό! Δύο σερί Χ μετράει εκτός έδρας η Βερτσέλι, μία μόλις ήττα στις έντεκα τελευταίες εξορμήσεις της (1-5-5), από την ουραγό (στο τέλος) Λιβόρνο στις 28/3. Αμέσως προηγούμενη ήττα εκτός το… 2020 (19/12, 0-2 στο Λέκο). Επιπλέον η Σουντιρόλ θα έχει δύο βασικούς τιμωρημένους.

Μόντενα

Το μοναδικό διπλό στα πρώτα ματς ήρθε από τη Μόντενα, η οποία επιβλήθηκε 1-0 στην έδρα της Αλμπινολέφε. Πλέον οι φιλοξενούμενοι κυνηγούν νίκη με δύο γκολ για να προκριθούν. Χαμένοι από χέρι; Η «Λέφε» τερμάτισε στην 7η θέση του πρώτου ομίλου με 57 βαθμούς, 18 λιγότερους από την πρώτη θέση. Ωστόσο, μόνο η πρωταθλήτρια Κόμο είχε καλύτερη συγκομιδή εκτός έδρας (35 έναντι 33)! Εξαιρετικοί οι σημερινοί φιλοξενούμενοι μακριά από το σπίτι τους, όπου τρέχουν σερί τεσσάρων νικών, όλες g/g+over. Ενα γκολ νομίζω μπορούν να το βρουν στα προγνωστικά στοιχήματος, σε τιμές άνω του διπλασιασμού το G/G στην Betshop (2.08) αποτελεί επιλογή.

Η Παλέρμο κέρδισε την Αβελίνο 1-0 στο ντέρμπι αυτής της φάσης. Τρία στα τρία n/g+under στα φετινά ραντεβού τους, αυτό όμως που προξενεί μεγαλύτερη εντύπωση είναι πως οι «ροζανέρι» κρατάνε απαραβίαστη την εστία τους για τρία σερί ματς (και μάλιστα επιδεικνύοντας εξαιρετική αμυντικά συμπεριφορά), τη στιγμή που τα μετόπισθεν αποτελούσαν φέτος την αχίλλειο πτέρνα τους. Μάζεψαν φαίνεται λεφτά και τώρα που σοβάρεψαν τα πράγματα, σοβάρεψαν και αυτοί!

 

Τελικός Γιουρόπα

Ανετα το Europa League μπορεί να χαρακτηριστεί διοργάνωση της Σεβίλλης (πολυνίκης) αλλά και του Γιουνάι Εμερι. Ο Βάσκος τεχνικός μετράει τρεις κατακτήσεις με τη Σεβίλλη, έναν τελικό με την Αρσεναλ και δίνει ξανά το «παρών» σε τελικό, αυτή τη φορά ως προπονητής της Βιγιαρεάλ.

Πολυδιάστατη η προσέγγιση του αγώνα Βιγιαρεάλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα προγνωστικά στοιχήματος. Οπτική νούμερο 1. Αήττητο σερί 12 αγώνων τρέχει το «κίτρινο υποβρύχιο» (7-5-0),  26 εξορμήσεις χωρίς ήττα στην Αγγλία (17-9-0) συμπλήρωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που ομολογουμένως αποδίδει καλύτερα μακριά από το «Ολντ Τράφορντ». Τέσσερα συνολικά τα προηγούμενα ραντεβού τους, όλα 0-0! Με δύο ομάδες λοιπόν που δεν χάνουν και έχουν την ισοπαλία «Ευαγγέλιο» όταν συναντιούνται, αξίζει το ρίσκο στο Χ στο 3.55.

Οπτική νούμερο 2 στα προγνωστικά στοιχήματος. Το Europa League θεσπίστηκε ως θεσμός τη σεζόν 2009-10. Δωδέκατος τελικός ο αποψινός, 8 από τους 11 προηγούμενους ήταν Over, ενώ οι δύο πιο πρόσφατοι ήταν G/G+Over 4,5! Επιπλέον το σκορ στους τρεις τελευταίους που σε έναν από τους δύο πάγκους καθόταν ο Εμερι ήταν κατά σειρά 3-2, 3-1, 1-4! Σε τιμές διπλασιασμού το Over, στο 2.50 το combo σε συνδυασμό με G/G.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η ανατροπή

Τρίτη οπτική στα προγνωστικά στοιχήματος και πιο ρισκαδόρικη. Τα περισσότερο τέρματά της η Βιγιαρέαλ τα έχει σημειώσει στο διάστημα 31’-45’ (7 γκολ) και αμέσως μετά σε αυτό μεταξύ 76’-90’+ (έξι). Ισορροπημένα σχεδόν τα τέρματα ανάμεσα σε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο. Οσον αφορά το πότε δέχεται, δεν έχει δει την εστία της να παραβιάζεται πριν από τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου (!), ενώ το «κακό» διάστημά της είναι το 61’-75’ (τρία γκολ παθητικό).

Πάμε και στη Γιουνάιτεντ. 12-21 τα γκολ που έχει πετύχει σε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο αντίστοιχα, περίοδο που παίρνει «φωτιά» αυτή από το 76’ έως το 90’+, όπου έχει πανηγυρίσει 11 φορές, δηλαδή το 1/3 των τερμάτων της! Η «μαύρη τρύπα» στην άμυνα πάλι εντοπίζεται στο πρώτο τέταρτο του αγώνα, όταν και έχει μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα της 5 φορές. Τι προκύπτει; Over 1,5 στο δεύτερο ημίχρονο σε τιμές διπλασιασμού, Γκολ στο ματς μετά το 71’ κοντά στο 1.90, αλλά και μία ανατροπή για fun bet με 1 ημίχρονο / 2 τελικό με 28.00 απόδοση!

Οσον αφορά στα προγνωστικά στοιχήματος τον διαιτητή. Αρχοντας του αγώνα ο ορίστηκε ο Γάλλος Κλεμέν Τουρπέν, ο οποίος είναι «σεσημασμένος»! Δέκα πέναλτι και εννέα κόκκινες σε μόλις 18 παιχνίδια του γαλλικού πρωταθλήματος έδωσε φέτος ο αθεόφοβος! Στο 2.65 να πάει μία ομάδα στην άσπρη βούλα, στο 3.40 να σκοράρει από τα έντεκα βήματα, 3.80 να δούμε κόκκινη, 10.00 να γίνουν και τα δύο!

Ιταλική δυάδα με το combo της Μπάρι και το G/G της Μόντενα. Οσον αφορά τον τελικό του Europa League, μπορείτε να κρατήσετε ό,τι σας έκανε «κλικ».

Καλή τύχη στις επιλογές σας.

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip