Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

26.05.21|00:01

Στέφανος Κλιάφας Στέφανος Κλιάφας

Δεν θα ρισκάρει η Σουγόν

δεν-θα-ρισκάρει-η-σουγόν-9503

Το Κύπελλο στην Κορέα συνεχίζεται με την τέταρτη φάση, όπου συμμετέχουν δεκαέξι ομάδες. Σε αυτόν τον γύρο μπαίνουν και οι τέσσερις πρώτες της περσινής Κ1, δίνοντας μεγαλύτερο ενδιαφέρον στον θεσμό και κάνοντας πιο ελκυστικά τα προγνωστικά στοιχήματος. Οι αναμετρήσεις είναι μονές και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση. Εφόσον και πάλι δεν βγει ο νικητής, η πρόκριση κρίνεται στα πέναλτι. 

Σε κανένα από τα οκτώ ζευγάρια δεν κοντράρονται ομάδες της Κ1. Αυτό διότι προηγουμένως (φάση των 32) γίναμε μάρτυρες πολλών εκπλήξεων. Η Σεούλ δεν τα κατάφερε απέναντι στη συμπολίτισσα και ανερχόμενη δύναμη, την Η-Λαντ, η οποία θα μας απασχολήσει και εδώ. Η Ιντσέον απογοήτευσε με τη σειρά της απέναντι στην Ανιάνγκ, από την οποία αποκλείστηκε εντός έδρας με ήττα 3-0. Η Ανιάνγκ τώρα θα αντιμετωπίσει τη Σουγόν, η οποία δεν… αστειεύεται. Η μεγαλύτερη έκπληξη της προηγούμενης φάσης προήλθε από την Μπουσάν Κιοτόνγκ της Κ3, η οποία άφησε έξω την Γκουανγκζού στα πέναλτι. Εδώ βέβαια η μία εκ των τριών ομάδων της Κ3 έχει τη δυσκολότερη αποστολή, καθώς θα αγωνιστεί εκτός έδρας απέναντι στην νταμπλούχο Γεονμπούκ. 

Προγνωστικά στοιχήματος

Κύπελλο Ν. Κορέας

Η δεύτερη ομάδα της πρωτεύουσας, η Σεούλ Η-Λαντ, στον προηγούμενο γύρο πήρε πανηγυρική πρόκριση απέναντι στη συμπολίτισσα Σεούλ. Η μεγάλη ομάδα της πόλης υποτίμησε την αντίπαλό της και το πλήρωσε. Η εμφάνιση από πλευράς Η-Λαντ ήταν επιβλητική, καθώς όχι μόνο δεν απειλήθηκε, αλλά πήρε και το διπλό με 1-0, χάρη σε γκολ του Λεάντρο Ριμπέιρο στο 85’. 

Σε αυτή τη φάση θα αντιμετωπίσει την Γκανγκβόν των πολλών προβλημάτων. Οι «αρκούδες» στην προηγούμενη φάση, αγωνιζόμενες με πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα τους, λίγο έλειψε να αποκλειστούν από την Τσενγκιού της Κ3. Τελικά την απέκλεισαν με τέρμα του Ισίντα στις καθυστερήσεις (2-1). Αυτή ήταν μάλιστα η τελευταία νίκη για την ομάδα του Κιμ Μπιουνγκ Σου, η οποία δεν έχει πάρει τρίποντο στα οκτώ επόμενα παιχνίδια, όλα για το πρωτάθλημα. Τα προβλήματα τραυματισμών παραμένουν, ενώ τα δύσκολα είναι μπροστά στο πρωτάθλημα. Εστω και με αλλαγές, οι φιλοξενούμενοι είναι ικανοί για την έκπληξη και θα τους εμπιστευστούμε στα προγνωστικά στοιχήματος.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

Σκορ στο Ουλσάν – Γκιεονγκνάμ 

Η Ουλσάν λίγες εβδομάδες νωρίτερα βρέθηκε έξι βαθμούς πίσω από τη Γεονμπούκ, με την εικόνα της να λέει πως η διαφορά θα ανοίξει περισσότερο. Αυτή την ώρα όχι μόνο δεν έχει αυξηθεί, αλλά οι «τίγρεις» προπορεύονται με τέσσερις! Οχι διότι ξεκίνησαν να παίζουν φοβερό ποδόσφαιρο, αλλά επειδή την ώρα που έκαναν τα βασικά, ο αντίπαλός τους δεν μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα. 

Η Ουλσάν μπαίνει στο Κύπελλο και κοντράρεται με μια ομάδα της Κ2, την Γκιεονγκνάμ, η οποία υποβιβάστηκε πριν από δύο χρόνια, έχοντας προηγουμένως διαδοχικές παρουσίες στην πρώτη κατηγορία. Παραδοσιακά το ζευγάρωμά τους δίνει παιχνίδια με εντυπωσιακή διακύμανση και πολλά γκολ. Οι δύο από τις πέντε πιο πρόσφατες συγκρούσεις τους (2018 και 2019) ολοκληρώθηκαν με σκορ 3-3. Το Σάββατο η Ουλσάν έχει απαιτητική εκτός έδρας αποστολή στο νησί της Γιεγιού Γ. και θέλει να πάει στη διακοπή δίχως απώλειες. Αυτό θα ωθήσει τον Χονγκ σε αλλαγές, πράγμα που θα δώσει την ευκαιρία στον αντίπαλο να βρει έστω και ένα γκολ. Οπως και να έχει, το 2.10 στο G/G δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο στα προγνωστικά στοιχήματος. 

Δεν αστειεύεται η Σουγόν

ΚΟΡΕΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ KINGBET

Η Σουγόν είναι ομάδα Κυπέλλου. Τελευταία κατάκτησή της το 2019. Μέσω αυτού έπαιξε και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «τρικολόρ» έχουν τέσσερις κατακτήσεις στα δώδεκα τελευταία χρόνια, γεγονός που τους δίνει άνετα τον τίτλο της ομάδας Κυπέλλου. Μόνο η Ποχάνγκ και η Σεονγκνάμ την ακολουθούν με δύο.

Η μπάλα που παίζει φέτος η Σουγόν είναι εξαιρετική. Δίχως τις «βεντέτες» και με πολλούς νεαρούς έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά. Αυτή την ώρα μάλιστα φιγουράρει στη δεύτερη θέση του ταμπλό, έχοντας πάντως περισσότερα παιχνίδια από τους διώκτες της. 

Τώρα θα κοντραριστεί με την Ανιάνγκ, που φέτος θα κυνηγήσει τη μια εκ των δύο προνομιούχων θέσεων για την άνοδο. Τις τελευταίες αγωνιστικές γκρεμίστηκε από την κορυφή, καθώς κάνει «κοιλιά». Δύσκολη και εδώ η αποστολή της. Αυτό διότι η  Σουγόν δεν θα ρισκάρει με πολλές αλλαγές, καθώς το Κύπελλο για αυτήν πάντα είναι μια διέξοδος για επιτυχία, αλλά και για πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η απόδοση του άσου στο 1.53 κρίνεται εξαιρετική στα προγνωστικά στοιχήματος. 

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip