Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

20.08.19|00:55

Χρήστος Βαγενάς Χρήστος Βαγενάς

Winmasters.gr: Μακροχρόνιες αγορές για γκολ και ασίστ (20-07-2019)

winmasters-gr-μακροχρόνιες-αγορές-για-γκολ-και-ασ-183542

Ειδικά στοιχήματα* για την ποδοσφαιρική σεζόν 2019/2020

winmasters.gr, εν μέσω καλοκαιριού, ξεχωρίζει τους πρωταγωνιστές της επόμενης σεζόν της Super League και δίνει στους φίλους του στοιχήματος, έναν ευχάριστο πονοκέφαλο με πληθώρα ειδικών στοιχημάτων* για τη σεζόν 2019/20. Πόσα γκολ και πόσες ασίστ θα έχουν τα αστέρια των κορυφαίων ομάδων του πρωταθλήματος;

Οι «Αρχηγοί»

Ο αρχηγός της ΑΕΚ ο Πέτρος Μάνταλος  αποτελεί βαρόμετρο για την ομάδα του. Τα γκολ του είναι πάντα κρίσιμα για την Ένωση και πέρσι μέτρησε 5, τη σεζόν 17/18 μόλις 2 αλλά σε 12 αγώνες καθώς ήταν εκτός από τραυματισμό, ενώ τη σεζόν 16/17 σημείωσε 8! Θα πετύχει φέτος ξανά τους περσινούς του αριθμούς; Οι απαντήσεις των αρχηγών θα δοθούν στα ειδικά μακροχρόνια της wimmasters.gr*.

Οι «νέοι και οι παλιοί»

Τη σεζόν 18/19 η Superleague θα υποδεχτεί νέα αστέρια στα γήπεδα της αλλά και παλιά που «επαναπατρίστηκαν».

Οι «νέοι» είναι ωραίοι αλλά μένει να το αποδείξουν στο χορτάρι! Τα δύο ονόματα που ξεχωρίζουν είναι ο Φρανσίσκο Ζεραλδες της ΑΕΚ και το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, Ελ Αραμπί. Ο Πορτογάλος, πέρασε την καριέρα του κυρίως στη χώρα του και στην Ένωση βλέπει την ευκαιρία του να αναδειχθεί. Θα συμβάλλει αποφασιστικά με τις ασιστ του στο έργο της ΑΕΚ; Ο έτερος νέος, ο άσσος του Ολυμπιακού Ελ Αραμπί, έρχεται για να λύσει το πρόβλημα στο σκοράρισμα. Με θητεία σε Γαλλία, Ισπανία, Σαουδική Αραβία και Κατάρ και 139 γκολ καριέρας σε 269 ματς, ο Μαροκινός στοχεύει στο να σκοράρει τουλάχιστον 13 γκολ στην ελληνική Superleague. Θα τα καταφέρει; Οι νέοι δίνουν τις απαντήσεις τους και στο γήπεδο της winmasters.gr *.

Στους «παλιούς» τώρα, Μίροσλαβ Στοχ, Ιντέγε Μπράουν και Απόστολος Βέλλιος επέστρεψαν στην Ελλάδα, ο μεν για τον ΠΑΟΚ ξανά, ο δε ανηφόρισε προς Θεσσαλονίκη και τον Άρη και ο τρίτος εγκαταστάθηκε στο Περιστέρι. Ο Στοχ είχε φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη σεζόν 13/14 με απολογισμό 10 γκολ και 12 ασιστ σε 50 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Φέτος θα πετύχει άραγε πάνω από 5 γκολ και θα μοιράσει 6 ασιστ στο πρωτάθλημα; Από την άλλη ο παλιός μας γνώριμος Ιντέγε, μετά τη θητεία του στον Ολυμπιακό τη διετία 2015-17, κατά την οποία μέτρησε 28 γκολ και 10 ασίστ σε 65 παιχνίδια, ντύθηκε στα κιτρινόμαυρα και είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Άρη! Ο πήχης των 10 γκολ και των 4 ασιστ είναι ψηλός ή χαμηλός για το Νιγηριανό; Τέλος ο Απόστολος Βέλλιος, μετά την περιήγησή του στο εξωτερικό (με διάλειμμα για τον Ηρακλή τη σεζόν 15/16), επιστρέφει στην Ελλάδα για τον Ατρόμητο, με φιλοδοξία να καλύψει το κενό του Ευθύμη Κουλούρη. Θα πετύχει άραγε ο Βέλλιος πάνω από 10 γκολ ώστε να θεωρηθεί πετυχημένη η παρουσία του;  Οι απαντήσεις για τους «παλιούς» θα δοθούν και στο γήπεδο της winmasters.gr*.

 Μείνετε συντονισμένοι!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip