Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad

14.03.19|00:14

Νίκος Κοτσαρίνης Νίκος Κοτσαρίνης

Σούπερ αποδόσεις* σε Γιουρόπα Λιγκ και Ευρωλίγκα (14-03-2019)

σούπερ-αποδόσεις-σε-γιουρόπα-λιγκ-και-182942

Stoiximan: Σούπερ αποδόσεις* σε Γιουρόπα Λιγκ και Ευρωλίγκα (14-03-2019)

Η ποδοσφαιρική ευρωπαϊκή εβδομάδα ολοκληρώνεται το βράδυ της Πέμπτης (14/03) με τις ρεβάνς των «16» του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ η μπασκετική συνεχίζεται μετά το Γιούροκαπ και το Τσάμπιονς Λιγκ, με το πρώτο κομμάτι της 26ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα. Ολα τα παιχνίδια του κουπονιού, τόσο στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, όσο στο μπασκετικό προσφέρονται στον Stoiximan με πλήθος αγορών* και ειδικών στοιχημάτων*.

Το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας στο Γιουρόπα Λιγκ είναι το Ιντερ – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, δυνατές ομάδες, με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (0-0) να αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς.

Ανατροπή στο σκορ, μετά τις ήττες στα πρώτα ματς, ψάχνουν Μπενφίκα (ήττα 1-0 από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ) και Αρσεναλ (ήττα 3-1 από τη Ρεν), ενώ δύσκολες εξόδους έχουν οι Βαλένθια και Σεβίλλη που αντιμετωπίζουν Κράσνονταρ και Σλάβια Πράγας αντίστοιχα. Βιγιαρεάλ – Ζενίτ, Ντινάμο Κιέβου – Τσέλσι και Σάλτσμπουργκ – Νάπολι συμπληρώνουν τη δράση.

Stoiximan.gr, το παιχνίδι σου καλύτερο!

Εντονο ενδιαφέρον στο μπασκετικό πρόγραμμα με την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, το πρώτο κομμάτι το οποίο περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις. Τα φώτα συγκεντρώνονται στην Ιταλία, όπου ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Μιλάνο.

Στη μάχη για να μπουν στην 8άδα, η Μακάμπι φιλοξενεί την Αναντολού Εφές και η Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει στο Κάουνας της Λιθουανίας τη Ζαλγκίρις. Μάχη των τελευταίων θέσεων ανάμεσα σε Γκραν Κανάρια και Νταρουσάφακα, ενώ η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης ταξίδεψε τη Ρωσία για να αντιμετωπίσει τη Χίμκι. 

Στον Stoiximan δεν θα βρούμε μόνο νικητή αγώνα στα ζευγάρια του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και over ή under, σύνολο τερμάτων, αποτέλεσμα και γκολ ημιχρόνου, ακριβές σκορ, κόρνερ, σκόρερ, προκρίσεις και αλλά πολλά ακόμη ειδικά πονταρίσματα*.

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip