Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

05.03.19|14:00

Σταύρος Πραβής Σταύρος Πραβής

Σκοράρουν Ρόις και Κέιν (05-03-2019)

σκοράρουν-ρόις-και-κέιν-05-03-2019-183914

Pamestoixima.gr: Τα πρώτα ευρωπαϊκά εισιτήρια

Ολοκληρώνεται η φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου την Τρίτη (05-03) το βράδυ θα διεξαχθούν οι δύο πρώτοι ρεβάνς. Ντόρτμουντ – Τότεναμ στη Βεστφαλία και Ρεάλ Μαδρίτης – Αγιαξ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» τα δύο ματς.

«Πονεμένη» ψυχολογικά η Ντόρτμουντ, η οποία έρχεται από νέα ήττα αυτή τη φορά κόντρα στην Αουγκσμπουργκ, αποτέλεσμα να δει την Μπάγερν Μονάχου να την πιάνει στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα με 54 βαθμούς. Στο Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός συνέχειας, αφού χρειάζεται να σημειώσει τρία ή και παραπάνω γκολ για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση κόντρα στην Τότεναμ.

Μάρκο Ρόις και Χάρι Κέιν σκοράρουν πρώτοι με ενισχυμένες αποδόσεις* στο νέο Pamestoixima.gr.

Σε διάστημα τεσσάρων ημερών, η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε δύο φορές από την «αιώνια» και μισητή αντίπαλο Μπαρτσελόνα, η πρώτη στο Κύπελλο με 0-3, η δεύτερη στο πρωτάθλημα με 0-1 και φιλοξενεί στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» τον Αγιαξ, στη ρεβάνς του 1-2 της Ολλανδίας. Ο «Αίαντας» μετά την ήττα από τη «Βασίλισσα» μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, πιο πρόσφατη στο Κύπελλο στην έδρας της Φέγενορντ (3-0).

ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip