Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad

03.03.19|06:00

Σταύρος Πραβής Σταύρος Πραβής

Αήττητος ο ΠΑΟΚ (03-03-2019)

αήττητος-ο-παοκ-03-03-2019-184057

Pamestoixima.gr: Θα συνεχίσει ο ΠΑΟΚ αήττητος;

Δεύτερη γκέλα μέσα στον Φεβρουάριο για τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με 1-1 κόντρα στον Αρη εντός έδρας, ωστόσο η διαφορά που έχτισε από τη 2η θέση και τον Ολυμπιακό δεν τον επηρέασε βαθμολογικά. Μεσοβδόμαδα, δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Πανιωνίου στο Κύπελλο Ελλάδας, όπου με επικό τρόπο επικράτησε 4-2 στην παράταση (2-1 κ.δ.) και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Πηγαίνει στο ΟΑΚΑ να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό για την 23η αγωνιστική, εκεί όπου στις αρχές του Φεβρουαρίου άφησε βαθμούς κόντρα στην ΑΕΚ (1-1). Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από ήττα 2-0 στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο.

Μπες στο νέο Pamestoixima.gr και βρες σούπερ αποδόσεις στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ.

Το ντέρμπι του Μέρσεϊσάιντ ανάμεσα στην Εβερτον και τη Λίβερπουλ, είναι το δεύτερο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ μετά το χθεσινό Τότεναμ – Αρσεναλ. Αμφότερες έρχονται από επιβλητικές εμφανίσεις και σκορ, η μία επικράτησε 3-0 της Κάρντιφ εκτός, η άλλη 5-0 της Γουότφορντ εντός.

Η Εβερτον έχει να κερδίσει τη Λίβερπουλ από το 2010 (νίκη 2-0) με τους «ρεντς» από τότε να μετράνε 9 νίκες και 9 ισοπαλίες. Στο «Γκούντισον Παρκ» από τη σεζόν 2011-12 και μετά το ρεκόρ είναι για την Πρέμιερ Λιγκ 5 ισοπαλίες και δύο διπλά.

Λίγο πιο πριν η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την Έβερτον στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ και θέλει να διατηρηθεί στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Θα καταφέρει τα «ζαχαρωτά» να κόψουν βαθμούς από την ομάδα του Κλοπ; Ζήσε το αγγλικό ντέρμπι με ενισχυμένες αποδόσεις* στον Μοχάμεντ Σαλάχ για να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή.

ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip