Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad

13.04.19|00:12

Νίκος Κοτσαρίνης Νίκος Κοτσαρίνης

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν στη Novibet με ενισχυμένες αποδόσεις! (13-04-2019)

οι-κορυφαίοι-αγώνες-παίζουν-στη-novibet-με-εν-179466

Πλησιάζουμε στο φινάλε των κορυφαίων πρωταθλημάτων. Η αγωνιστική δράση φτάνει στην κορύφωσή της και τα -περισσότερα- παιχνίδια του Σαββάτου αναμένονται με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον.

Από την Premier League ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Σαουθάμπτον – Γουλβς (17:00) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουλβς (19:30). Στην πρώτη περίσταση οι «Άγιοι» παλεύουν να κρατηθούν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, την ώρα που οι «λύκοι» έχουν βάλει στόχο την κατάκτηση της 7ης θέσης που δίνει εισιτήριο για το Europa League.

Στο Old Trafford η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ψάχνει την επιστροφή στις νίκες μετά τις δύο σερί ήττες από Γουλβς (Premier League: 2-1 εκτός) και Μπαρτσελόνα (Champions League: 0-1 εντός). Οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι στο -3 από την κορυφαία τετράδα και δεν έχουν την πολυτέλεια να χάσουν κι άλλους πόντους. Όσον αφορά τη Γουέστ Χαμ, είναι σε κακό «φεγγάρι», ωστόσο χρειάζεται να ανακάμψει άμεσα, προκειμένου να διεκδικήσει με αξιώσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν στη Novibet με ενισχυμένες αποδόσεις!

 Στη Bundesliga η Ντόρτμουντ γνώρισε τη συντριβή την περασμένη αγωνιστική από τη Μπάγερν κι έπεσε στη 2η θέση, στο -1 από τους Βαυαρούς. Σήμερα (19:30) υποδέχεται την Μάιντς, με τη νίκη να αποτελεί «ανάγκη», προκειμένου να ανέβει έστω και προσωρινά ξανά στην κορυφή.

Σε ακόμα ένα ματς με μεγάλο ενδιαφέρον, η Γκλάντμπαχ ψάχνει την επιστροφή στις νίκες (0-2-1), αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας το Ανόβερο, που παραμένει κολλημένο στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Με νίκη, τα «πουλάρια» θα μειώσουν στο -1 από την πρώτη τετράδα και τα εισιτήρια του Champions League.

Μεγάλο ντέρμπι στην Ανδαλουσία, για την 32η αγωνιστική της  La Liga. Η Σεβίλλη αντιμετωπίζει στο Ραμόν Σάντσες Πιθχουάν τη μισητή αντίπαλό της, Μπέτις, στις 21:45. Οι γηπεδούχοι, σε περίπτωση νίκης, θα σκαρφαλώσουν στην 4η θέση, που αποτελεί και το μεγάλο στόχο τους. Η Μπέτις συνεχίζει την προσπάθειά της για την 6η θέση, όντας για την ώρα στο -3 από αυτή.

Στην Ιταλία και την 32η αγωνιστική της Serie A η Μίλαν φιλοξενεί στο Σαν Σίρο τη Λάτσιο. Οι «ροσονέρι» δεν έχουν πάρει νίκη εδώ και 4 αγωνιστικές (0-1-3), με αποτέλεσμα να έχουν βρεθεί ισόβαθμοι με την 5η Αταλάντα και μόλις στο +1 από την 6η Ρόμα. Καραδοκεί η Λάτσιο από την 7η θέση, με 49 πόντους, θέλοντας το αποτέλεσμα απόψε (21:30).

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip