Ταξίδεψε στην Ανδόρρα με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι, όμως έδειξε χαρακτήρα, την ανωτερότητά της και έκανε την ανατροπή, επιβεβαιώνοντας όσα είχαμε πει για στοιχημα στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Με το πόδι στο γκάζι από το πρώτο λεπτό, κέρδισε 4-1 και εξασφάλισε την πρώτη ευρωπαϊκή πρόκριση στην ιστορία της.
Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχε πολύ δύσκολη έξοδο στην έδρα της Καρπάτι, παρατάχθηκε με 8 αλλαγές στο αρχικό σχήμα, όμως απέδειξε ότι φέτος είναι έτοιμη να ανέβει επίπεδο με τον Ρόταν στον πάγκο και επιβλήθηκε δίκαια με 2-0, κάνοντας πολύ ώριμη εμφάνιση. Βρίσκεται στο σωστό δρόμο, έχει ποιότητα και θέλει να προχωρήσει όσο γίνεται περισσότερο στην Ευρώπη. Φάνηκε, άλλωστε, από το ροτέισον που έκανε στο πρωτάθλημα.
«Δουλεύουμε σκληρά και δείχνουμε βελτίωση. Ελπίζω ότι σε κάθε ματς θα είμαστε όλο και καλύτεροι. Η Πάκσι είναι καλή ομάδα, παίζει κάθετα και αναλύσαμε τα παιχνίδια της με τη Μάριμπορ. Δεν θέλω οι παίκτες μου να σκέφτονται και να μιλάνε για το πόσο δύσκολο είναι ένα παιχνίδι. Είμαστε έτοιμοι», είπε ο τεχνικός Ρόταν.