Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΖΙΛΙΝΑ - ΡΑΚΟΦ ΤΣΕΣΤΟΧΟΒΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Αποφασισμένοι να αποκλειστούν με ψηλά το κεφάλι είναι οι γηπεδούχοι, κάτι που σημαίνει ότι ανά διαστήματα θα ανοιχτούν. Και στο πρώτο ματς μπορούσαν να σκοράρουν, τώρα είναι πολύ πιθανό να τα καταφέρουν. Μπορούν να ακολουθήσουν οι φιλοξενούμενοι και το over προσφέρεται σε αποδεκτές τιμές στη winmasters.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΖΙΛΙΝΑ - ΡΑΚΟΦ ΤΣΕΣΤΟΧΟΒΑ
Facts Αγώνα
- Αγώνας ρεβάνς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ 2025-26.
- Η Ζίλινα από τη Σλοβακία υποδέχεται τη Ράκοβ από την Πολωνία.
- Στο πρώτο ματς η Ράκοβ επικράτησε 3-0 της Ζίλινα. Σε περίπτωση που το συνολικό σκορ είναι ισόπαλο μετά τα δύο 90λεπτα, το ματς θα οδηγηθεί στην παράταση και, εφόσον χρειαστεί, στα πέναλτι.
- Ο νικητής της σειράς συνεχίζει στον 3ο προκριματικό γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Τορπέντο Ζόντινο – Μακάμπι Χάιφα, ενώ ο χαμένος μένει εκτός Ευρώπης.
Δεν άξιζε σε καμία περίπτωση την ήττα με αυτό το σκορ στο πρώτο ματς, αλλά φάνηκε στο τέλος η διαφορά ποιότητας. Καλή στο πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσε να σκοράρει, δέχθηκε δύο γκολ με το ξεκίνημα της επανάληψης, έμεινε με 10 παίκτες από το 68’ και τα πάντα κατέρρευσαν. Τώρα, έχει ένα βουνό να ανέβει, αν θέλει να διεκδικήσει την πρόκριση.
Στο πρωτάθλημα, παρατάχθηκε με 4 αλλαγές στο αρχικό σχήμα στο εκτός έδρας ματς με τη Σκαλίτσα και σε ισορροπημένο παιχνίδι κόλλησε στο 0-0, κόντρα στα προγνωστικα. Είχε τις καλύτερες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, οι αντίπαλοί της στο δεύτερο και το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Το μυαλό ήταν στην Ευρώπη και στον επαναληπτικό. Πρέπει να βελτιώσει οπωσδήποτε την αποτελεσματικότητά της στην επίθεση.
«Ξέρουμε ότι η Ράκοβ δεν πρόκειται να μας υποτιμήσει. Έπαιξε με πολλές αλλαγές στο πρωτάθλημα και θα είναι έτοιμη. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να παλέψουμε μέχρι τέλους και να φτάσουμε στη νίκη. Θέλουμε να πάρουμε εκδίκηση για το σκορ του πρώτου αγώνα. Είμαστε δυνατοί στο γήπεδό μας και θα δώσουμε το 100%», δήλωσε ο τεχνικός Στάνο.
Τιμωρημένος ο Μινάρικ (αμυντικός).
Αποδείχθηκε πιο εύστοχη στο πρώτο παιχνίδι, έφτασε στη νίκη με 3-0, σκοράροντας όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, και απλώς θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή, προκειμένου να σφραγίσει και τυπικά την πρόκριση. Το βάρος αυτή την περίοδο θα πέσει στην Ευρώπη, κάτι που φάνηκε και στο πρωτάθλημα.
Παρατάχθηκε με 7 αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα στο εντός έδρας ματς με τη Βίσλα Πλοκ και μπορεί να προηγήθηκε στο 19’, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Κακή η εμφάνιση, υποτίμησε τους αντιπάλους, έκανε λάθη στην άμυνα και ηττήθηκε 2-1 με ανατροπή. Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες ανατροπές και είναι ξεκάθαρο ότι το μυαλό ήταν στον επαναληπτικό της Σλοβακίας στους αγώνες live streaming.
«Κάναμε καλή αρχή, αλλά δεν πρόκειται να παίξουμε αμυντικά τώρα. Η Ζίλινα έδειξε καλό πρόσωπο στο πρώτο παιχνίδι. Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι. Θα πρέπει, λοιπόν, να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, προκειμένου να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα. Θα πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να δώσουμε τα πάντα», σχολίασε ο τεχνικός Πάπσουν.
Δεν υπολογίζονται οι Λόπεθ (φορ), Κοτσέργκιν (μέσος) και Κάρλος (ακραίος). Μόνο ο πρώτος ξεκίνησε προπονήσεις, αλλά είναι ανέτοιμος. Δεν πρόλαβε να δηλωθεί ο νεοαποκτηθείς Πιένκο (μέσος).