Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΖΕΝΙΤ ΑΓ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ
Facts Αγώνα
* Υπέρ της Ζενίτ η παράδοση (20-10-12).
* Και στα 6 προηγούμενα μεταξύ τους παιχνίδια σημειώθηκε over. Στα 5 από αυτά συνδυάστηκε με g/g.
Α’ γύρος: Ρουμπίν – Ζενίτ 1-3
Ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της νωρίτερα από κάθε άλλη ομάδα στη χώρα, καθώς αντιμετώπισε την Μπέτις στο Γιουρόπα Λιγκ. Γνώρισε, όμως, τον αποκλεισμό, καθώς μετά την εντός έδρας ήττα με 3-2 κόλλησε στο 0-0 στην Ισπανία.
Μετά τη νίκη της Ντινάμο, μάλιστα, δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες, καθώς έπεσε από την κορυφή και ο τίτλος κινδυνεύει για πρώτη φορά με τον Σεμάκ στον πάγκο. Εδειξε, πάντως, να έχει καλό ρυθμό επιθετικά, ενώ ποντάρει πολλά στην έδρα της, όντας η κορυφαία της κατηγορίας με μόλις 1 ήττα στην Αγία Πετρούπολη.
Εχασε τον Αμζούν τον Ιανουάριο και τον αντικατέστησε με τον Γιούρι Αλμπέρτο των 20 εκατ. ευρώ (από την Ιντερνασιονάλ), ενώ απέκτησε και τον διεθνή φορ Σεργκέεβ (από την Κρίλια) για να αντικαταστήσει μελλοντικά και τον Τζιούμπα. Απέκτησε επίσης τον στόπερ Αλίπ από την Καϊράτ και τον μπακ Αντάμοβ από την Ουράλ για να κλείσει κάποια κενά στην άμυνα.
Λογικά δεν θα παίξει ο Ρακίτσκι (στόπερ, 15/1) λόγω της κατάστασης με την Ουκρανία, εκτός παραμένει ο τραυματίας Λόβρεν (στόπερ, 14/0), ανέτοιμος είναι ο Κριτσιούκ (κίπερ, 9), ενώ αμφίβολος δίνεται ο Κουζιάεβ (μέσος, 13/0).
Η φετινή σεζόν δεν κυλάει με την περσινή αρμονία. Λίγο οι τραυματισμοί, λίγο η αστάθεια την έχουν φέρει πιο κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού παρά στη μάχη της Ευρώπης. Βέβαια, οι διαφορές είναι μικρές και θέλει στο 2022 να καλύψει το χαμένο έδαφος.
Συνέχισε, λοιπόν, να στήνει ένα ρόστερ με Ρώσους, που θα μπορέσουν να κάνουν το επόμενο βήμα με τον Σλούτσκι, ο οποίος ονειρεύεται μία ομάδα που θα παίζει επιθετικά. Πέρυσι, ήταν η μοναδική που κέρδισε και τα δύο παιχνίδια με τη Ζενίτ.
Αρκετά δραστήρια στην αγορά, αποχώρησαν παίκτες που στο πρώτο μισό της σεζόν δεν κατάφεραν να προσφέρουν, με τον φορ Ντεσπότοβιτς (Αρσεναλ Τούλα) να ξεχωρίζει, όπως και τον φορ Ιγκνάτιεβ (Κρίλια). Εκανε 6 μεταγραφές, γεμίζοντας το ρόστερ, αλλά οι περισσότεροι απλά αποτελούν «χρήσιμα εργαλεία».
Δεν αναμένεται να αγωνιστούν οι Κοστιουκόβ (μέσος, 13/1) και Κβαρατσχέλια (μέσος, 15/1).