ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΖΑΜΠΙΑ – ΤΑΝΖΑΝΙΑ
ΚΑΦ
19:00
21.01
Ζάμπια Τανζανία προγνωστικά

ΖΑΜΠΙΑ – ΤΑΝΖΑΝΙΑ

Άνω - κάτω η Τανζανία
1
X
2
Εκτίμηση
Stade Laurent Pokou
28° C Αίθριος
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Στατιστικά

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
X
2
U 2.5
O 2.5
GG
NG

ΖΑΜΠΙΑ - ΤΑΝΖΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Μηνάς Βέργης Μηνάς Βέργης
Ώρα έναρξης: 19:00

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1

Απόδοση: 1.98
fonbet Παίξε νόμιμα

Η Ζάμπια δεν ήταν δημιουργική απέναντι στο Κονγκό, έδωσε βάση στο αμυντικό κομμάτι. Όμως, το παιχνίδι απέναντι στην αποπροσανατολισμένη, λόγω της αποπομπής του προπονητή, Τανζανία, είναι μία εντελώς διαφορετική ιστορία. Αν η ομάδα του Άβραμ Γκραντ θέλει να προχωρήσει στα νοκ-άουτ, τότε οφείλει να νικήσει την, ίσως χειρότερη βάσει όσων έχουμε δει έως τώρα, ομάδα του τουρνουά. Πλήρως αποδεκτός ο άσος στο 1.98 της Fonbet.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΖΑΜΠΙΑ - ΤΑΝΖΑΝΙΑ

Facts Αγώνα

  • Αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, που διεξάγεται στην Ακτή Ελεφαντοστού. Στη διοργάνωση συμμετέχουν 24 ομάδες και είναι χωρισμένες σε 6 ομίλους των τεσσάρων. Οι δύο πρώτες του κάθε ομίλου περνάνε στην φάση των “16”, ενώ θα τις ακολουθήσουν και οι 4 καλύτερες τρίτες.
  • Ζάμπια και Τανζανία διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις. Οι δύο χώρες πρωτοστάτησαν μάλιστα για την ανεξαρτησία των γειτονικών αφρικανικών εθνών που εδρεύουν στο νοτιοανατολικό τμήμα της ηπείρου.
  • Η Ζάμπια έχει μόλις μία ήττα στα 11 τελευταία παιχνίδια της σε ομίλους του Κόπα Άφρικα (3-7-1).
  • Η Τανζανία μετράει 6 ήττες σε 7 αγώνες σε τελική φάση Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.
ΖΑΜΠΙΑ
Ρεπορτάζ

Πολύ τυχερή στο εναρκτήριο παιχνίδι της στη διοργάνωση. Η Ζάμπια απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία από το Κονγκό (1-1), σε μία αναμέτρηση στην οποία, βάσει εικόνας, δεν δικαούταν τίποτα. Η ομάδα του Άβραμ Γκραντ εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων, παρά το γεγονός πως βρήκε γκολ από το πουθενά στο παιχνίδι.

Στο 23ο λεπτό ο αντίπαλος τερματοφύλακας βγήκε από τα δοκάρια του παραχωρώντας πλάγιο, η Ζάμπια το εκτέλεσε γρήγορα και ο μέσος Κάνγκουα πλάσαρε στην ανυπεράσπιστη εστία. Οι “Chipolopolo” ισοφαρίστηκαν αμέσως (27’) και από εκεί και έπειτα ακολούθησε ένα επιθετικό κρεσέντο του Κονγκό, με τη Ζάμπια να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο. Ενδεικτικό πως από το 51’ και έπειτα η ομάδα του Γκραντ δεν έκανε ούτε ένα σουτ, σε αντίθεση με το Κονγκό που βρήκε 25 στο 90λεπτο.

Υπερβολικά αμυντικογενής η προσέγγιση της Ζάμπιας, αναμένεται πάντως να δούμε εντελώς διαφορετικό παιχνίδι απέναντι στην Τανζανία, κάτι που επιβεβαίωσε με δηλώσεις του και ο Ισραηλινός τεχνικός. «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και το επόμενο θα είναι διαφορετικό από αυτό», είπε ο Γκραντ στους δημοσιογράφους μετά τον αγώνα. «Σίγουρα θα εφαρμόσουμε μια άλλη τακτική για να επιδιώξουμε τη νίκη ενάντια στην Τανζανία».

Αγωνιστικά Νέα

Τερματοφύλακες: Φ. Μουάνσα (Γκριν Μπάφαλος), Λ. Μουλένγκα (Πάουερ Ντάιναμος), Τ. Ενσαμπάτα (Σεκουχούνε Γιουν.)

Αμυντικοί: Μ. Τσεπέσι (Ρεντ Άροους), Ν. Τσάντα (Κάμπουε Γουόριορς), Φ. Μουσόντα (Έιρ Γιουν.), Γ. Εμφάντε (Χάποελ Ρισόν), Ρ. Κάμπουε (Σεκουχούνε Γιουν.), Σ. Σούνζου (Τζινάν Ξινγκζού), Τ. Μουάπε (Μαζέμπε), Ζ. Πίρι Πρίζον (Λέοπαρντς)

Μέσοι: Μ. Σακάλα (Μλάντα Μπόλεσλαβ), Τ. Τσαΐουα (Γιουνγκ Μπόις), Κ. Τσάμα (Σίμπα), Σ. Μουσόντα (Χόρσενς), Ε. Μπάντα (Ριέκα), Φ. Μουλάμπια (Πάουερ Ντάιναμος), Γ. Μαφουέντα (MFK Βίσκοφ), Κ. Καμπάμπα (Ζέσκο Γιουν.), Κ. Καπούμπου (Ζέσκο Γιουν.), Κ. Κάνγκουα (Ερυθρός Αστέρας), Ρ. Μπουάλια (Αμαζούλου)

Επιθετικοί: Ε. Τσιλούφια (Μίντιλαντ), Φ. Σακάλα (Αλ Φαΐχα), Κ. Μουσόντα (Γιανγκ Άφρικανς), Λ. Μπάντα (Λέτσε), Π. Ντάκα (Λέστερ)

ΤΑΝΖΑΝΙΑ
Ρεπορτάζ

Άνω-κάτω έγινε η ομάδα εν μέσω του τουρνουά, καθώς η ομοσπονδία ανακοίνωσε την απόλυση του Αλγερινού εκλέκτορα Αντέλ Αμρούς, μετά την τιμωρία 8 αγωνιστικών και 10.000 ευρώ πρόστιμο που δέχτηκε ο τελευταίος από την CAF (Αφρικανική Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου)!

Είχε προηγηθεί καταγγελία των ανθρώπων του Μαρόκου, διότι ο Αμρούς ανέφερε πως οι Μαροκινοί χαίρουν ειδικής μεταχείρισης από την CAF. Τόνισε ότι οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων και οι διαιτητές ορίζονται με βάση τα συμφέροντα των “Atlas Lions”. Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Τανζανίας αποστασιοποιήθηκε από το γεγονός και ο πρόεδρός της ανέφερε πως διατηρούν φιλικές σχέσεις με την αντίστοιχη Ομοσπονδία του Μαρόκου.

Στα αγωνιστικά, η Τανζανία δεν μπόρεσε να προβάλλει αντίσταση στο πολύ ανώτερο Μαρόκο και ηττήθηκε άνετα με 3-0. Μάλιστα, έγινε η πρώτη ομάδα στο φετινό τουρνουά που δεν πραγματοποιεί σουτ στο τέρμα, καθώς καμία από τις μονάχα δύο τελικές που πραγματοποίησε δεν βρήκαν στόχο. Πλέον, την ομάδα θα οδηγήσει στο υπόλοιπο του τουρνουά ο Χεμέντ Σουλεϊμάν Αλί, μέχρι πρότινος βοηθός του Αμρούς.

Αγωνιστικά Νέα

Τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Μιρόσι, που αποβλήθηκε κόντρα στο Μαρόκο.

Τερματοφύλακες: Α. Μανούλα (Σίμπα SC), Μ. Κακολάνια (Σιγκίντα), Κ. Καβάβα (Κάρλσουντς)

Αμυντικοί: Α. Μπάντα (Ρίτσαρντς Μπέι), Μ. Μουαμνιέτο (Γιανγκ Άφρικανς), Ν. Τζομπ (Γιανγκ Άφρικανς), Ι. Χαμάντ (Γιανγκ Άφρικανς), Μ. Βαν ντεν Μπος (Βιγένα), Λ. Μουαικέντα (Αζάμ), Α. Ζακάρια (Ναμούνγκο), Ν. Μιρόσι (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Μ. Χουσεΐν (Σίμπα), Σ. Κατσουέλε (Βανκούβερ Γουάιτκαπς ΙΙ)

Μέσοι: Τ. Αλαράκια (Γουίλντστοουν), Χ. Εμνόγκα (Όλντερσοτ), Χ. Εμκάμι (Ταλαέα Ελ Γκαΐς), Τ. Εμόμπουα (Μακάρθουρ), Μ. Γιασίν (Σίμπα), Μ. Γιαχία (Γιανγκ Άφρικανς), Μ. Στάρκι (Ίλκεστον Τάουν), Σ. Μπατζάνα (Αζάμ), Φ. Σαλούμ (Αζάμ)

Επιθετικοί: Ν. Κίμπου (Σίμπα), Μ. Έιμπραχαμ (Σπαρτάκ Σουμπότιτσα), Α. Σαμάτα (ΠΑΟΚ), Σ. Εμσούβα (–), Μ. Σαγκάφ (Μπόρεχαμ Γουντ)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Casino