ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΑ Η ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ
01.01

ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΑ Η ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

ΦΟΛΣΚΒΑΓΚΕΝ ΑΡΕΝΑ (30.000)
362
21° C Ηλιόλουστος
Cosmote Sport 3
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΑ Η ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Facts Αγώνα

* Μέχρι 500 φίλαθλοι επιτρέπεται να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από τις εξέδρες.

* Ουδέποτε τελείωσε 0-0 κάποιο απ’ τα συνολικά 46 παιχνίδια μεταξύ τους στην πρώτη κατηγορία.

* Στα τελευταία 14 παιχνίδια τους έχουν σημειωθεί 58 γκολ, μέσος όρος ,4,1 γκολ ανά παιχνίδι.

* Η Λέβερκουζεν σκοράρει 35 σερί ματς, ανεξαρτήτως έδρας, επί της Βόλφσμπουργκ στην πρώτη κατηγορία. Τελευταία φορά που δεν σκόραρε τον Οκτώβριο 2002, σε ήττα εκτός με 2-0.

* 16/19 G/G εσχάτως στα μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας, επίσημα ματς (18 στο πρωτάθλημα, 1 στο Κύπελλο)

* 13/14 Οver στα μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας, πρόσφατα παιχνίδια στην πρώτη κατηγορία.

* Ουδεμία νίκη της εκάστοτε γηπεδούχου στα τελευταία οκτώ παιχνίδια τους στην πρώτη κατηγορία.

* Τα 16/17 τελευταία παιχνίδια τους (16 στην πρώτη κατηγορία, 1 στο Κύπελλο) στο Βόλφσμπουργκ ήταν Over, τα 15/17 ήταν και G/G. 

Ρεπορτάζ

Νίκησε εκτός έδρας με 4-1 την Ουνιόν Φίρστενβαλντε το Σάββατο και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας. Ανόητο πέναλτι την άφησε πίσω στο σκορ (9’) αλλά η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη. Εφτιαξε πολλές ευκαιρίες, τις περισσότερες τις σπατάλησε και έτσι επικράτησε μόνο με 4-1.

Την Πέμπτη η Βόλφσμπουργκ νίκησε εκτός έδρας με 4-0 την Κουκέσι στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Δεν έλαμψε αλλά έκανε την δουλειά της. Μπορούσε να έχει δεχτεί γκολ στο πρώτο 45λεπτο, ο Καστέελς έβγαλε και πέναλτι και τελικά μέτρησε η αποτελεσματικότητά της σε αυτό το διάστημα και η πτώση απόδοσης της αντιπάλου στο δεύτερο 45λεπτο για την τελική έκταση της επικράτησής της.

Η ομάδα του Ολιβερ Γκλάζνερ έκανε το καθήκον της και της απέμεινε ένα παιχνίδι προκειμένου να παίξει και σε αυτή τη σεζόν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Δίνει ωστόσο, την αίσθηση πως δεν είναι στα πολύ καλά της και για την ώρα ουδεμία επιπλέον δημιουργία βλέπουμε από τη μεσαία γραμμή σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν.

Θεωρούμε ότι βρίσκεται σε παρόμοιο επίπεδο με πέρσι, μπροστά εξακολουθεί και εξαρτάται απ’ το σκοράρισμα του Βέγχορστ, τον νεοφερμένο Μπιάλεκ ακόμα δεν τον έχουμε δει, έχει και τις απουσίες της πίσω, οπότε για την ώρα δεν βλέπουμε πώς θα πάει καλύτερα. 

ΤΟ ΠΑΡΕ – ΔΩΣΕ

Ηρθαν: Μαξένς Λακρουά (Κεντρικός αμυντικός, Σοσό), Μπάρτος Μπιάλεκ (Επιθετικός, Ζάγκλεμπιε Λούμπιν)

Γύρισαν: Τζέφρεϊ Μπρούμα (κεντρικός αμυντικός, τέλος δανεισμού στη Μάιντς), Γιουνούς Μάλι (μεσοεπιθετικός, τέλος δανεισμού στην Ουνιόν Βερολίνου).

Εφυγαν: Φίλιπ Μέντσελ (τερματοφύλακας, Αούστρια Κλάνγκεφουρτ), Φέλιξ Ουντούοκαϊ (κεντρικός αμυντικός, δανεικός πέρσι στην Αουγκσμπουργκ, πωλήθηκε σε αυτή), Ρόμπιν Κνόχε (κεντρικός αμυντικός, Ουνιόν Βερολίνου), Μαρσέλ Τισεράν (κεντρικός αμυντικός/αριστερός μπακ, Φενέρμπαχτσε), Ισμαϊλ Αζαουϊ (ακραίος μεσοεπιθετικός, ελεύθερος), Τζον Γεμπόα (ακραίος μεσοεπιθετικός, δανεικός πέρσι στη Φένλο, δανεικός στη Βίλεμ), Ουλίσες Λιανέζ (επιθετικός, δανεικός στη Χίρενφεϊν).

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ

15/08    Βόλφσμπουργκ – Αϊντραχτ Μπράουνσβαϊχ    0-1
18/08    Βόλφσμπουργκ – Φένιξ Λίμπεκ    2-0
22/08    Βόλφσμπουργκ – Χόλσταϊν Κιέλου    2-0
29/08    Κολωνία – Βόλφσμπουργκ    0-3
05/09    Μαγδεβούργο – Βόλφσμπουργκ    1-4

Αγωνιστικά Νέα

Είναι τιμωρημένος ο λογιζόμενος ως βασικός κεντρικός αμυντικός Γκιλαβογκί. Αμφίβολος είναι ο βασικός χαφ Αρνολντ που τραυματίστηκε την Πέμπτη. Τρίτο παιχνίδι στη σειρά χάνουν ο βασικός δεξιός μπακ Εμπαμπού, ο  αναπληρωματικός δεξιός μπακ Γουίλιαμ και ο λογιζόμενος ως βασικός κεντρικός αμυντικός Πόνγκρατσιτς. Είναι διαθέσιμος μετά από τιμωρία στο Γιουρόπα Λιγκ ο αναπληρωματικός κεντρικός αμυντικός Μπρουκς. Ισως γυρίσει μετά από απουσία παιχνιδιού ο αναπληρωματικός μεσοεπιθετικός Μάρμους. 

Ρεπορτάζ

Υποδέχτηκε την Αϊντραχτ Νόρντερστεντ και τη νίκησε με 7-0 ώστε να προκριθεί στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας. Με συνοπτικές διαδικασίες καθάρισε το παιχνίδι, στο πρώτο 45λεπτο σημείωσε τα έξι γκολ της. Σοβαρή, ουσιαστική, γρήγορη και επιθετική απέναντι σε αδύναμη αντίπαλο.

Η ομάδα του Πέτερ Μπος έβγαλε την πρώτη υποχρέωση της σεζόν αλλά ακριβή συμπεράσματα για την κατάστασή της θα τα έχει από τώρα, που οι αντίπαλοι θα είναι οι… φυσιολογικοί. Απαραίτητη είναι και η ενίσχυσή της. Ο Ολλανδός προπονητής έχει τονίσει εδώ και καιρό πως μετά τις αποχωρήσεις που υπήρξαν πρέπει να απκτηθεί τουλάχιστον ένας έτοιμος μεσοεπιθετικός.

Αυτή τη στιγμή όλοι οι χαφ της, κεντρικά, πρέπει να προσφέρουν περισσότερα απ’ όσα πέρσι δίχως τον Χάφερτς στο γήπεδο. Το πρόβλημα; Ο Ντεμίρμπαϊ ταιριάζει καλά στο γήπεδο μόνο ως οκτάρι και ιδεατά μόνο σε 4-3-3 με δύο οκτάρια. Αμυντικός χαφ δεν είναι, κεντρικός μεσοεπιθετικός δεν είναι. Ο Αμίρι έπαιξε αμυντικός χαφ, δεξιός χαφ σε 3-4-3, δεκάρι, αλλά σταθερή θέση και σταθερή απόδοση δεν έχει βρει. Τα καλύτερα παιχνίδια του τα έκανε ως δεύτερος αμυντικός χαφ, με περισσότερο επιθετικά καθήκοντα όμως. Ο Παλάσιος μόνο προς το τέλος της περασμένης σεζόν έδειξε κάτι ως οκτάρι.

ΤΟ ΠΑΡΕ – ΔΩΣΕ

Ηρθαν: Λέναρτ Γκριλ (τερματοφύλακας, Κάιζερσλαουτερν), Πάτρικ Σικ (επιθετικός, Ρόμα).

Γύρισαν: Τιμ Γέντβαϊ (αμυντικός, τέλος δανεισμού στην Αουγκσμπουργκ), Παναγιώτης Ρέτσος (αμυντικός, τέλος δανεισμού στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Γιοέλ Πογιανπάλο (επιθετικός, τέλος δανεισμού στο Αμβούργο).

Εφυγαν: Ραμαζάν Εζτσάν (τερματοφύλακας, τέλος καριέρας), Αντριαν Στανίλεβιτς (αμυντικός, Ντάρμσταντ), Κάι Χάφερτς (μεσοεπιθετικός, Τσέλσι), Κέβιν Φόλαντ (μεσοεπιθετικός, Μονακό).

Στόχος της είναι να βρεθεί στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας ώστε να παίξει στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλει όμως, να διεκδικήσει και να κατακτήσει και τρόπαιο. Είναι πολλά τα χρόνια της ξηρασίας, θέλει να το αλλάξει αυτό. Το μεγάλο ερώτημα βεβαίως, είναι πόσο καιρό θα χρειαστεί ο Πέτερ Μπος ώστε να παρουσιάσει ομάδα που θα παίζει στο απαραίτητο επίπεδο, δίχως να έχει τον Κάι Χάφερτς.

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ

04/09    Λέβερκουζεν – Αντερλεχτ    1-1

Αγωνιστικά Νέα

Ουδέν νέο πρόβλημα. Δεύτερο παιχνίδι στη σειρά χάνουν ο αριστερός μεσοεπιθετικός Μπέιλι και ο μεσοεπιθετικός Παουλίνιο. Ο πρώτος μόλις προχθές γύρισε στη Γερμανία, λογικά δεν θα παίξει ρόλο στα πλάνα του Πέτερ Μπος.

Casino